Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Da li je za negativnu?

Zalite se ponovo, zbog ponovnog ostavljanja negativne treba da bude blokirana. Vase je pravo sto sada ne zelite ni povracaj novca, a negativna treba da joj ostane kako bi sve clanice na sajtu znale sta prodaje. Opravdanje nije selidba, za 100 din treba da se pregleda kada je stavljas u kesu za slanje a ne za 1100 sa postarinom. I ovo dala je 50 din za postarinu? Koliko smo jadni, jaoooo
2020 07 24
> veprolece: > Zalite se ponovo, zbog ponovnog ostavljanja negativne treba da bude blokirana. Vase je pravo sto sada ne zelite ni povracaj novca, a negativna treba da joj ostane kako bi sve clanice na sajtu znale sta prodaje. Opravdanje nije selidba, za 100 din treba da se pregleda kada je stavljas u kesu za slanje a ne za 1100 sa postarinom. I ovo dala je 50 din za postarinu? Koliko smo jadni, jaoooo Pisala sam adminu ponovo ali ništa. Drago mi je što me razumete, ali ipak sam joj ponudila ako mi vrati novac da joj skinem negativnu i promenim je u neutralnu. Ovakvo ponašanje mi je zaista užasno. ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/1efdb2ad7a5e35f79fa1706f35dbbad1.jpg)
2020 07 24
Po tvom nacinu komunikacije se vidi da si izuzetno i strpljiva i pristojna i normalna devojka. A za doticnu nemam vise reci jer svakim novim postupkom kaze sasvim dovoljno o sebi. Pisi opet adminu, a ja bih i njoj rekla, ne bude li uklonila negativnu sama, moze da ocekuje samo blok profila od admina.
2020 07 24
> Monika993: > Po tvom nacinu komunikacije se vidi da si izuzetno i strpljiva i pristojna i normalna devojka. A za doticnu nemam vise reci jer svakim novim postupkom kaze sasvim dovoljno o sebi. Pisi opet adminu, a ja bih i njoj rekla, ne bude li uklonila negativnu sama, moze da ocekuje samo blok profila od admina. Hvala Vam. Adminu sam pisala, onlajn je ali ne želi ocenu da skine, izgleda da se članicama sa puno utisaka oprašta 😑. Ja zaista ne vidim po čemu sam iskomoleksirana, niti po čemu ja ovde nisam fer. Jaknu ću vratiti, a očigledno joj admin dozvoljava da lupa i lupa negativne u nedogled. ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/ef9e75e786d8d9dbcc6f84416f64d5d9.jpg)
2020 07 24
![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/e3ae407f86941c6faffff1b717769cb2.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/71cf88eb14e467c6c70a4a88b6ccd74e.jpg) Ja više nemam živaca za ovo
2020 07 24
Kako se ljudi prodaju za sitne pare, ne verujem, izgleda doslo neko krajnje vreme.. Ja ne bih odustala iz principa, smorila bih admina, prvi put sa negativnom joj je lagano proslo, clanica se nije zalila adminu, pa veli da nastavi. A ova jakna je u ovakvom stanju i postavljena na prodaju.
2020 07 24
https://mojekrpice.rs/andrijanam22-229206 Profil prevaranta verovatno, doticna mi je dala negativnu ocenu, a nismo imale nikakav kontakt niti saradnju nista, ni A ni BE, nikada nista me nije ni pitala za neki predmet nista, stvarno preterivanje davati negativnu nekome iz dosade... Sad ulazim na profile i sibam negativne, strasno...
2020 07 25
Ako neko moze da mi pomogne vezano za to, mogu prekopirati poruke, jer ne postoji nikakva komunikacija sa njom nista, dala mi je negativnu ne znam ni ja zasto... https://mojekrpice.rs/andrijanam22-229206 Molom za pomoc...
2020 07 25
> Monika993: > Po tvom nacinu komunikacije se vidi da si izuzetno i strpljiva i pristojna i normalna devojka. A za doticnu nemam vise reci jer svakim novim postupkom kaze sasvim dovoljno o sebi. Pisi opet adminu, a ja bih i njoj rekla, ne bude li uklonila negativnu sama, moze da ocekuje samo blok profila od admina. slazem se.
2020 07 25
> veprolece: > Kako se ljudi prodaju za sitne pare, ne verujem, izgleda doslo neko krajnje vreme.. Ja ne bih odustala iz principa, smorila bih admina, prvi put sa negativnom joj je lagano proslo, clanica se nije zalila adminu, pa veli da nastavi. A ova jakna je u ovakvom stanju i postavljena na prodaju. Hvala Vama i hvala svima na savetima, admin mi je uklonio negativnu, od novca sam se oprostila, ništa nije vredno mojih živaca a njoj na obraz.
2020 07 26
Nemoj jos da se oprastas, rekla je da ce ti vratiti pare pocetkom avgusta pa javi da li si dobila svoj novac nazad.
2020 07 26
> Esprit21: > Nemoj jos da se oprastas, rekla je da ce ti vratiti pare pocetkom avgusta pa javi da li si dobila svoj novac nazad. Poprilično mi je dala do znanja da novac ipak neće vratiti, ali sačekala sam ipak da mi odgovori na poruku i potvrdi da li će ali to nije uradila. Zbog toga sam jaknu danas uveče bacila.
2020 07 27
Trebalo je da sacekas do datuma koji je rekla pa ces onda lako baciti ako ne vrati. Ovako ce to uzeti kao izgovor mada je od samog pocetka sve delovalo kao klasicno uvaljivanje pa ako joj prodje super, ako ne evo vidimo kako se traze izgovori da ne vrati novac.
2020 07 27
> Esprit21: > Trebalo je da sacekas do datuma koji je rekla pa ces onda lako baciti ako ne vrati. Ovako ce to uzeti kao izgovor mada je od samog pocetka sve delovalo kao klasicno uvaljivanje pa ako joj prodje super, ako ne evo vidimo kako se traze izgovori da ne vrati novac. Htela sam da sačekam naravno, ali te hoće, te neće, izmenjala je 100 verzija i na kraju mi nije odgovorila na poruku da potvrdi hoće li novac vratiti što sam uzela kao potvrdu da neće i mislim da zbog toga nema razloga da je više čuvam. Uostalom sama je napisala da je bacim i radim sa njom šta hoću a kada mi novac uplati da skinem negativnu. Kao što je rekla korisnica Apple, ne vredi ni ići do pošte za ovu jaknu 😓. Pokušavam da budem strpljiva, od početka sam samo želela da jaknu vratim a novac dobijem nazad što ona nije htela, kao što ste rekli, uvalila je i mislila je da će da će to proći. Mada posle onih silnih uvreda i njenog ponašanja više nisam želela ni da prihvatim novac ali hajde. Na sve načine je pokušala da novac ne vrati, i nakon što je kao pristala da ga vrati ponovo je pokušala da nađe izgovor kao što vidite. Jasno je da nema nameru da novac vraća. Jaknu nisam odmah bacila, sačekla sam par dana da dobijem odgovor od nje ali nisam ga dobila i jaknu sam bacila jer je neupotrebljiva. Ako se članica ikada predomisli i bude želela da mi uplati novac, ja ću je ispoštovati i negativnu ću skinuti, ostaviću neutralnu uz objašnjenje zašto.
2020 07 28
Ako ste raspolozeni posetite moju stranicu,idalje nisam ostvarila ni jednu prodaju. A dosta sam snizila cene. Hvala unapred 😃
2020 07 30