Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Da li je za negativnu?

> ElenaPt: > > Jecke7: > > Iznutra mogu zašiti ali ne znam kako da oguljenu kožu popravim. Sada vidim da je dole po rubovima crna. Ipak mislim da bi bilo fer navesti oštećenja pa kome odgovara takva, kupiće ☹️. Sećam se da je u oglasu pisalo da ne šalje dodatne slike i mere. > Moj savet ubuduce > Koliko god neko imao utisaka ako nece da salje mere i dodatne slike,zaobidjite Definitivno!
2020 07 22
Ja se nadam da će njen odgovor na vašu negativnu odbiti svakog narednog kupca. Ja sam novu jaknu u Orsay kupila na sniženju pre dve godine za 1800din. Ovakve stvari sam videla u Textil House sa mnogo sitnijim oštećenjima za 300din ali nikome ne treba jer kad jednom krene da se guli tu je kraj priče. Kao što već reče članica pre mene, ovo nije ni za pokloniti jer ne vredi ni poštarinu. Sramota!!!
2020 07 22
Admin je brzo reagovao i uklonio mi je negativnu ocenu 😊 hvala svima na savetima
2020 07 22
> AppleRed: > Ja se nadam da će njen odgovor na vašu negativnu odbiti svakog narednog kupca. Ja sam novu jaknu u Orsay kupila na sniženju pre dve godine za 1800din. > Ovakve stvari sam videla u Textil House sa mnogo sitnijim oštećenjima za 300din ali nikome ne treba jer kad jednom krene da se guli tu je kraj priče. Kao što već reče članica pre mene, ovo nije ni za pokloniti jer ne vredi ni poštarinu. Sramota!!! Slažem se sa Vama Apple. I ja sam mnogo novih stvari prodala po veoma niskim cenama, takođe sam i kupila mnogo stvari na ovom sajtu po veoma pristupačnim cenama, npr potpuno nove patike za 800 dinara koje i dan danas nosim. Ne kažem da sam očekivala novu jaknu za 900 dinara ( iako su se pre prodavale kod kineza baš po toj ceni kod nas) ali očekujem da prodavac bude iskren, iako već ima silna oštećenja da se ona i navedu, u suprotnom to smatram prevarom, čak je i pisalo da nema nikakva oštećenja.
2020 07 22
> Jecke7: > > AppleRed: > > Ja se nadam da će njen odgovor na vašu negativnu odbiti svakog narednog kupca. Ja sam novu jaknu u Orsay kupila na sniženju pre dve godine za 1800din. > > Ovakve stvari sam videla u Textil House sa mnogo sitnijim oštećenjima za 300din ali nikome ne treba jer kad jednom krene da se guli tu je kraj priče. Kao što već reče članica pre mene, ovo nije ni za pokloniti jer ne vredi ni poštarinu. Sramota!!! > Slažem se sa Vama Apple. I ja sam mnogo novih stvari prodala po veoma niskim cenama, takođe sam i kupila mnogo stvari na ovom sajtu po veoma pristupačnim cenama, npr potpuno nove patike za 800 dinara koje i dan danas nosim. Ne kažem da sam očekivala novu jaknu za 900 dinara ( iako su se pre prodavale kod kineza baš po toj ceni kod nas) ali očekujem da prodavac bude iskren, iako već ima silna oštećenja da se ona i navedu, u suprotnom to smatram prevarom, čak je i pisalo da nema nikakva oštećenja. Ma ni slucajno da Vas neko ubedi da je ovo prihvatljivo za 900 dinara!!! Nije to mala para, ni u kom slucaju. Vidjala sam ovde jakne za te ili malo vece pare, NOVE ili 2 puta nosene su clanice prodavale. Te psihopate sto uvaljuju krpe pa misle da ce da se obogate za 900 dinara - to ce im biti jednog dana za lek, sto kaze moja majka... Stvarno raznih idiota ima
2020 07 22
Najodvratnije je ovo:"Sta si ocekivala za 900 dinara?" Ocekivala sam ono sto ste opisali, a ne ritu za kantu. I nije 900, nego 1100 sa postarinom. Ono se ne poklanja i kad se nosi da se baci se sakrije zbog blama, zamisli osobu koja onako nesto cuva u kuci :@
2020 07 22
> TatCat: > Najodvratnije je ovo:"Sta si ocekivala za 900 dinara?" Ocekivala sam ono sto ste opisali, a ne ritu za kantu. I nije 900, nego 1100 sa postarinom. Ono se ne poklanja i kad se nosi da se baci se sakrije zbog blama, zamisli osobu koja onako nesto cuva u kuci :@ Taj komentar vrlo često vidim u odgovorima na negativne. Odvratno, kad pročitam tako nešto odmah znam da je za izbegavati.
2020 07 22
![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/d6f12c4693e8b7f16e6dcf9dca3f7aee.jpg) Mislim da mi je sa onim “pozdrav” prilično dala do znanja da mogu da se oprostim od novca, nakon toga sam joj i ostavila negativnu kakvu zaslužuje, bez ikakvog vređanja a ona je mene najstrašnije izvređala u negativnoj koju je ostavila meni, kompleksi, psihijatri.... Verovatno je videla da je meni negativna uklonjena i zbog toga sada želi da ja uklonim njoj... šta vi mislite?
2020 07 23
Ma prosto ne opterećujete se više. Podsjetite je 10.da Vam vrati novac i kraj priče. Ako ne vrati, negativna ostaje i čak možete posle toga da stavite neutralnu, da se zna da uvaljuje neupotrebljive stvari. Samo slike i čisti dokazi, BEz ikakvih reci u neutralnom utisku. Čisto zbog ostalih članova.
2020 07 23
Zbog jakne ne bih išla do pošte da joj vratim definitivno, svakako je za kantu. Slažem se da prepiska i slike moraju ostati kao upozorenje ostalima čak i kad promenite utisak. Prvo je trebala da pogleda šta šalje, prepiska u fazonu 'a šta ste očekivali' je dokaz da je znala. Ovo nije rupica, nije šav sa unutrašnje strane da se lako sanira. Ovo je đubre da me izvinete. Ni crveni krst ne bi preuzeo ovakvu jaknu.
2020 07 23
Ukoliko ne prihvati da vam vrati novac a vi njoj jaknu koja je samo za baciti u kontejner, ocenite je negativnom ocenom.
2020 07 23
Slicnu jaknu imam i dobila sam jena poklon.Cak ista marka.Isti problem sa kragnom.Vec sam pisala u podforumu za misljenje kako da je sredim.Eko koza tesko da mozecda se sredi.Mislim da je najbolje da probas da ti vrati novac i ako nece,negativna i da se blokira.A sto se tice poklanjanja,sto rece jedna od clanica,ima ljudi kojima znaci bilo sta i ako je poflekano,iscepano.Ja kad poklanjam,naglasim ako ima ostecenja.
2020 07 23
Negativnu joj ne bih skinula pa da je jos tolika. Fuj! Izuzetno mi se zgadio njen odgovor. Sve je to resivo, a poslala krpu koja je za kantu i ni za sta drugo. Misli ovo je sistem ako prodje-prodje. Probala da ne vrati pare, pa kad je videla da je samo njoj ostala negativna, sad se setila da trazi da plati za skidanje negativne. Za 900din.vredi da joj stoji negativna jer ce u suprotnom nastaviti da salje dronjke i da se pravi luda. Ovakve stvari se ne stavljaju u prodaju, vec se bacaju. Jakna je urnisana do iznemoglosti. A da je stvarno "previdela" u zurbi, polomila bi se da vrati pare momentalno, da ne kalja obraz...ali njen odgovor je sve rekao.
2020 07 23
> Monika993: > Negativnu joj ne bih skinula pa da je jos tolika. Fuj! Izuzetno mi se zgadio njen odgovor. Sve je to resivo, a poslala krpu koja je za kantu i ni za sta drugo. Misli ovo je sistem ako prodje-prodje. Probala da ne vrati pare, pa kad je videla da je samo njoj ostala negativna, sad se setila da trazi da plati za skidanje negativne. Za 900din.vredi da joj stoji negativna jer ce u suprotnom nastaviti da salje dronjke i da se pravi luda. Ovakve stvari se ne stavljaju u prodaju, vec se bacaju. Jakna je urnisana do iznemoglosti. A da je stvarno "previdela" u zurbi, polomila bi se da vrati pare momentalno, da ne kalja obraz...ali njen odgovor je sve rekao. Sve odlicno receno. I jos nesto: ova tema je otvorena recenicom koja pocinje "Naručila sam jaknu od članice koja ima preko 200 pozitivnih utisaka..." Mislim da sam na forumu videla slicne postove: clanica sa puno pozitivnih ocena. Ljudi, pozitivne ocene na profilu prodavca su dobar reper, ali one, pre svega, obavezuju tog prodavca da opravda poverenje kupaca. Cini mi se da neke od nas, spominjuci veliki broj pozitivnih ocena nekog prodavca, kao da se boje njegove reakcije ili reakcije ostalih u stilu "Jesi li normalna, pa on(a) ima toliko pozitivnih!". Ma moze da ima ne 200 nego 2200 pozitivnih, cinjenica je cinjenica: jakna je u uzasnom stanju, to nije bilo predstavljeno u oglasu prodavca i rec je o prevari. Jos ovaj bezobraznan odgovor...Minimum koji ja, kao kupac, mogu da ucinim je davanje negativne ocene ovakvom prodavcu, i ne zanima me broj njegovih pozitivnih.
2020 07 23
> Monika993: > Negativnu joj ne bih skinula pa da je jos tolika. Fuj! Izuzetno mi se zgadio njen odgovor. Sve je to resivo, a poslala krpu koja je za kantu i ni za sta drugo. Misli ovo je sistem ako prodje-prodje. Probala da ne vrati pare, pa kad je videla da je samo njoj ostala negativna, sad se setila da trazi da plati za skidanje negativne. Za 900din.vredi da joj stoji negativna jer ce u suprotnom nastaviti da salje dronjke i da se pravi luda. Ovakve stvari se ne stavljaju u prodaju, vec se bacaju. Jakna je urnisana do iznemoglosti. A da je stvarno "previdela" u zurbi, polomila bi se da vrati pare momentalno, da ne kalja obraz...ali njen odgovor je sve rekao. Upravo tako. Nakon što sam joj poslala slike šta mi je poslala ona me je oduvala sa “nemam vremena pozdrav” nakon čega je dobila negativnu zasluženo. Očigledno nije htela ni pod raznom da vrati novac, meni se ne treba crtati. Nije očekivala da će moja biti obrisana i da ću otvoriti forum i to je jedini razlog zbog kog se javila posle. Nakon što me je izvređala, i načina na kojem se ponela ne želim da sarađujem više sa njom, na šta imam pravo. Da napomenem da mi je dala ponovo negativnu nakon što je admin obrisao prethodnu.
2020 07 24