Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Posao za studente

Zdravo svima 😊 Zanima me da li ste radile ili znate nekoga ko je radio u Meku ,KFC,Zari,H&M,dm,lili..... Konkretno me interesuje posao za studente tj ne stalni radni odnos,vec nesto za preko leta ili par dana nedeljno. Pisite vase utiske,ako znate neku firmu sa dobrim uslovima koju nisam navela a da traze radnike.. Hvala unapred
2020 07 24
Ja sam kao brucos radila davne 2013-te u KFC-u. Generalno su uslovi bili ok, a ekipa zavisi od lokacije. U Uscu mi je bilo super, restoran je radio do 11 pa posle cistis sat vremena svoju stanicu i ides kuci, placen nocni prevoz za sve koji rade drugu smenu. Posle su me premestili u restoran na Studentskom trgu, tamo je bilo ocajno - od ekipe do posla. Vikendima je bilo ciscenja restorana do 4 i 6 ujutru, niko ni da ti pomogne a naravno dnevnice za to nisu bile vece, tako da tamo ne bih preporucila. Plata je bila, hmmm... 25 ili 28.000, po tadasnjim propisanim satnicama, sad kontam da je veca plata verovatno. Radila sam od jula do septembra. Posle toga sam preko omladinske zadruge radila 5 godina kao hostesa u pozoristu, radilo se na dogadjaj, obicno 4 sata i placalo se po satu. Bilo je par puta godisnje nekih vikend desavanja po 8 sati, ali to sve u dogovoru sa sefom. On me kontaktira kad mu treba hostesa, pa se dogovorite kad sta odgovara, bio super posao blizu kuce, nije bio naporan - zato sam ga i radila toliko dugo... neko vreme cak i posle studija, iako sam nasla posao za stalno vrlo brzo.
2020 07 24
Posto pozoriste nije imalo letnju sezonu, nije se radilo od juna do septembra-oktobra, onda sam radila neke usputne sljake preko leta. Jednog leta sam delila flajere u Knezu za neki kafic, smene oko 5-6 sati prepodne i uvece... dnevnica je bila 10e + bonus od flajera. Flajeri su sluzili da oni koji odu sa flajerom u kafic dobiju 10% popust, a taj procenat dobijes ti na dnevnicu... vecernje smene su bile top, mladi izlazili na koktele, bas sam dosta para zaradjivala. Jednog leta sam radila u djelateriji sa italijanskim sladoledom - isto u Knezu . Trazila sam u pocetku samo par dana u nedelji da radim, dok mi se nisu zavrsili ispitni rokovi a posle sam radila cesce. Dnevnica je bila 1200 al smo fine baksise zaradjivale. To je otprilike neko moje iskustvo, super sam se snalazila u toku studija. Nazalost, sad zbog ove situacije vecina toga nije moguca... Vidim da se trazi dosta pomocnih radnika u kuhinji, dostava itd. to sad cveta... van toga, preostaje samo neki online posao uglavnom, osim ako nemate neku struku ili hobi u kome ste dobri i imate iskustva pa da Vas neko zaposli kao pocetnika. Najbolje je precesljati infostud ili se uclaniti u neku zadrugu. Eto to je neko moje iskustvo, nadam se da je bilo od pomoci :) Mek ne bi preporucila, a Zara/H&M/Pull&Bear itd. varijante isto nisu lose. Prodavanje po marketima mozda, DM i Lilly isto zvuce ok ali nemam iskustva sa tim - ovo je iz tudjih iskustava, ali su svi mahom stari par godina, mozda su se pokvarili uslovi u medjuvremenu
2020 07 24
Lepa se parica namakne sa promocijama, sve vreme studiranja sam to radila. Tada nisu postojale agencije nego smo posao dobijale po preporuci. Ako lepo izgledaš i komunikativna si to je super posao, radi se par sati nedeljno ili uveče vikendom, uvek imaš društvo i bude super zezanje.
2020 07 24
Radila sam i promocije i u Zari Home. Prezadovoljna sam sa oba posla bila. Šta god da te zanima, možeš mi se javiti, da ne pišem roman ovde bezveze😄
2020 07 24
E ovako ja sam trenutno student i ovskve su glasine u Kg: LC Waikiki placa 200din po h ja mislim sto je i najvise sto mozes da dobijes ali bas forsiraju da se radi, nekad mnogo preteruju New Yorker je okej mislim da je 155 po h traze normalno da se radi i ima posla C&A je jako korektan i mislim da je oko 150 h Na promocijama mogu lepe pare da se zarade to je radila moja cimerka ali i za to nazalost treba veza, izgled i moc ubedjivanja tu je bas velika selekcija, ne znam tacno koliko se placa... Ja licno radim u nekom malom butiku povremeno i jako mi je lepo, iskreno Nadam se da sam pomogla to je neko trenutno stanje 😊😂
2020 07 25