Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Fotosop:)))

Naravno nista novvo.Gledam neke svoje drugarice,poznanice koriste fotosop redovno..Napravise od sebe porcelanske lutke ,:) ,a realnost je nesto sasvim drgacija.Jedna od njih se preko isnstagrama kuckala sa nekim likom,dogovore se da se vide.Na satanku jedva prepoznali jedno drugo ahahah i on i ona se lepo isfotosopirali.Sastanak je bio vise nego neugodan :') :') :') Plakala sam od smeha kada mi je prepricavala.Ne koristim fotosop,posto ne vidim svrhu,sem sto nekada prebacim fotografiju u crno belu.Da li vi koristite fotosop ?Koji su razlozi za to?
2020 07 29
Ni fotosop ni filtere ni efekte ni nista. Skoro mi se desilo isto tako da treba da se nađem sa dve devojke radi preuzimanja kozmetike i racunam videh im fotke na whatsapu lako cu ih prepoznati....al ono sutra malo...ni nalik osobama sa fotki.
2020 07 29
Vrlo retko objavljuem fotke o sebi jer ne vidim uopšte svrhu. Društvene mreže su stvorene da se ljudi takmiče ko je lepši, uspešniji, ima više pregleda, lajkova itd. Igraju na kartu narcizma i masa se nađe u tome. Da li je to zdravo, nikako. Kad stalno gledamo ko je i šta okačio negde, neminovno stvaramo komplekse tipa vidi gde su otputovali, kakva kola su kupili, kako dobro izgleda.... To u većini ljudi stvara osećaj anksioznosti, nezadovoljstva i frustracije. Retko ko ume sve to na zdrav način da iskoristi. Težimo ka nedostižnim stvarima koje zapravo ni ne postoje umesto da se fokusiramo na sebe i na lični razvoj. Pogledajte na jutjub: Sam Vaknin - The true toxicity of social media revealed
2020 07 29
Ja kacim slike na fb,ne cesto, ali kacim.Ne vidim u tome problem.Takodje ne vidim problem da neko postavi slike sa letovanja.Posebno ako je neka dobra destinacija,to mu dodje kao turisticki vodic.Takodje vudjam da roditelji kace fotografije diploma ili nagrada koja su im deca dobila.Naravno srecni i ponosni,ni tu ne vidim nista lose.I ne znam zasto bi neko bio zavidan ili dobio neke komplekse zbog toga...
2020 07 29
Redovno gledam slike dalekih destinacija i "savrsenih" zivota po instagramu. Ni najmanje nisam puna kompleksa, anksiozna, isfrustrirana... Naprotiv, bude mi lepo, podjednako kao i kad citam o nekim dalekim destinacijama, jer pre svega volim putovanja. Tako da sve zavisi ko je koliko stabilan. Ako si labilna licnost, stvorice ti nezadovoljstvo, ako vidis srecu i u malim stvarima, neces doziveti instagram kao mesto gde ljudi seru ljubicice, vec prikazanu lepsu stranu zivota recimo jedne zene koja mozda kod kuce ima bolesne roditelje, nesrecna je u ljubavi ili ko zna... Fotke ne fotosopiram, ali volim efekte na slikama, mada u nedostatku vremena uglavnom izbacim takvu sliku kakva i jeste. Kada bih imala malo vise vremena volela bih da se pozabavim profesionalnim uredjenjem fotografija.
2020 07 29
Nemam drustvene mreze, ne kacim nigde slike, iako jesam kao mladja. Ali razumem Apple na sta je mislila. Neko ko, recimo, nema tako aktivan zivot ili bogat socijalni zivot ( naravno, mislim na mladje ljude gde je stalno ludilo, zurba, zurke i sl), moze se osetiti vrlo lose kad gleda tudje slike koje prepricavaju milion dogadjaja i pomislice da su svi ti ljudi srecniji od njega. Sto, naravno, nema veze sa mozgom, svako kroji svoj zivot kako zeli, a drustvene mreze upravo namecu mladim ljudima kako bi ,, trebalo '' ziveti. Moja poznanica jedne godine je bila u Tunisu, burzujka, ja bila u Sutomoru. I kao gleda ona moje slike na FBu i ostavlja sarkasticni komentar : Sta je, Sutomore malo za promenu? 😂 Ali znajuci pricu sa njenog letovanja, moje Sutomore je bilo 3X zabavnije, nego njen Tunis, ali se to na slikama ne vidi, jer se nisam trudila da ostavim utisak osobe koja se full provela na moru, vec sam okacila par neobaveznih fotki. Zaista ima ljudi koji zive zivot na drustvenim mrezama, ali naravno, sve je stvar izbora kako ces neku pogodnost da koristis. Da li ces okaciti sliku da podelis svoj lepi trenutak ili da nekome dokazujes kako zi j Web zivot bajan, a svi znamo da niko ne zivi bajku, vec svi imamo razlicite zivotne faze
2020 07 30
> Debela_devojka: > Nemam drustvene mreze, ne kacim nigde slike, iako jesam kao mladja. Ali razumem Apple na sta je mislila. Neko ko, recimo, nema tako aktivan zivot ili bogat socijalni zivot ( naravno, mislim na mladje ljude gde je stalno ludilo, zurba, zurke i sl), moze se osetiti vrlo lose kad gleda tudje slike koje prepricavaju milion dogadjaja i pomislice da su svi ti ljudi srecniji od njega. Sto, naravno, nema veze sa mozgom, svako kroji svoj zivot kako zeli, a drustvene mreze upravo namecu mladim ljudima kako bi ,, trebalo '' ziveti. Moja poznanica jedne godine je bila u Tunisu, burzujka, ja bila u Sutomoru. I kao gleda ona moje slike na FBu i ostavlja sarkasticni komentar : Sta je, Sutomore malo za promenu? 😂 Ali znajuci pricu sa njenog letovanja, moje Sutomore je bilo 3X zabavnije, nego njen Tunis, ali se to na slikama ne vidi, jer se nisam trudila da ostavim utisak osobe koja se full provela na moru, vec sam okacila par neobaveznih fotki. Zaista ima ljudi koji zive zivot na drustvenim mrezama, ali naravno, sve je stvar izbora kako ces neku pogodnost da koristis. Da li ces okaciti sliku da podelis svoj lepi trenutak ili da nekome dokazujes kako zi j Web zivot bajan, a svi znamo da niko ne zivi bajku, vec svi imamo razlicite zivotne faze U potpunosti si razumela moju poruku. Daleko od toga, podelim po koju sliku sa užim krugom prijatelja, realne. Divim se umetničkim slikama prijateljice sa letovanja na Istri. Mislila sam na bloggerke, influenserke po zanimanju i masu ljudi koji prate taj trend. Budi svoj i iskren.
2020 07 30
Ma, ja znam osobu sj*ebanu potpuno, a kada udjes na njen profil brateeeeeee. Covek ni pomislio da joj je svaki dan ispunjen beskonacnom srecom kojoj nema kraja. I to joj je VRLO VAZNO, da se prikaze u najboljem mogucem svetlu i da ljudi imaju takvu sliku o njoj. Ja nisam nikada bila taj tip, pa mi je to i odbojno, a i nekako sam taj trip odavno prerasla. Ne sija Sunce svaki dan, nekada grmi i pada kisa, jebi ga, tako je. I tako je svima
2020 07 30
Debela U mom okruzenju gledajuci slike sve su to normalne osobe koje koriste fotosop,za peglanje face.Sa nekima se i zezam na tu temu,kao sa ovom drugaricom o kojoj sam pisala gore.A i ona se zeza na svoj racun.Samo par njih ne koristi nista na fotografijama..A takvih o kojima pricas imam i ja par komada :') ,mada meni je sve to smesno...
2020 07 30
Ja sam uvjerena da Martina koristi fotosop. I razumem taj tip ljudi... Ne bih se sa njima družila. 😉
2020 07 30
Ko je Martina? 🤔
2020 07 30