Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Da vas nasmejem

Slala sa paket prekjuce i devojci ne stigne, a ja bacila adresnicu. Ubih se od mozganja sta kako, kad zove mene kurir. '' Pa, dali ste mi paket i na adresnici svi podaci, osim primaoca. Nema ni imena, ni broja, bi ulice, kako da posaljemo '' 😂😂😂 eto kako ljudi izlape mladi
2020 08 06
Nije to nista, ja sam pre par godina prodala torbu, a nisam izvadila stvari iz nje, pa mi je devojka preporucenom postom poslala nazad to sto je nasla. :')
2020 08 06
> NatasaPupi: Pa ovo je hit 😂😂😂😂
2020 08 06
Skoro sam imala slican odliv 😀 stavila sam moje podatke i za posiljaoca i za primaoca,srecom u posti su bili ok pa me pozvali jer bi bilo da sam sama sebi poslala paket sa sve otkupom
2020 08 06
😄😄😄😄😂
2020 08 06
Koje smo mi pukotine 😂
2020 08 06
Ima takvih slucajeva😂 Ja imam neku izlapelu sluzbenicu,koju sreca ne moram da gledam stalno😂,samo kada menja kolegu koji je na odmoru Dok ga je ona menjala ja sam molila Boga da nista ne prodam,presedne mi slanje Na adresnici stavi moj kontakt tel.kada saljem i za primaoca,ubijem se kada pozove kurir dok mu objasnim gresku i dok prihvati br.primaoca da kontaktira Uplacujem novac,na uputnici navede opet moj br.i za primaoca,jos ja budala dodjem kuci,stize poruka da imam uputnicu,i mislim se ko li mi je sad uplatio pare 😂😂
2020 08 07
Hahahahahaha jao hit! ja sam imala slicnu bizarnu situaciju kao @ElenaPt :') Devojka mi poslala patike ali nije se setila sliku potvrde da mi posalje, bila je u haosu i ja vidim ne stize paket, reko nije valjda da sam prvi put za ovoliko godina koliko sam na sajtu - zavrnuta ... kad ono salje mi devojka poruku posle 2-3 dana, kaze STIGAO PAKET NA NJENU ADRESU sta se desilo? salterusa je OBRNULA podatke - nju stavila kao primaoca, a mene kao posiljaoca devojka popizdela, nije stigla da pogleda uputnicu na vreme, otisla j**ala joj sve po spisku :') nisam mogla da verujem, ahhahaha, morala da plati duplu postarinu - platila je i za mene kad je drugi put slala, u znak izvinjenja. Kaze, nije toj salterusi prvi put da to uradi, izgleda da je neka izlapela baba isto - ja se prevrnula :')
2020 08 07
Hahahahaahahah jeste smesno sad, ali ovakve situacije dovode coveka bukvalno do ludila u trenutku. Ja u posti imam nekog salterskog sluzbenika koji je uvek toliko nadrndan da svaki put molim boga da nije on u smeni kad saljem pakete. A pritom je faca kao iz crtanog filma Talicni Tom. Jednom je samo iz njemu poznatog razloga stavio vrednost paketa 1200 a otkup 1000din i tako devojci kojoj sam slala sam dao popust hahahaah....ona htela da uplati razliku, ali naravno nisam pristala posto nije njena greska :)
2020 08 07
I meni je sada smesno, a onda me bilo sramota. x-)
2020 08 07
> NatasaPupi: > Nije to nista, ja sam pre par godina prodala torbu, a nisam izvadila stvari iz nje, pa mi je devojka preporucenom postom poslala nazad to sto je nasla. :') Ovo se meni desilo na limundu, devojka ladno poslala i svoje naočare za sunce i neku knjigu, labelo, blokce neko, hemijsku... 😂😂
2020 08 11