Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Problem sa postavljanjem slika

Zašto ne mogu da uploudujem slike ?
2020 08 09
Joj ja vec 2 dana ne mogu da ubacim slike niti da,posaljem dodatne,obrisala kolacice,i opet nista.Ne znam u cemu je problem.
2020 08 10
Ja sad mogu da ubacim slike, ali od nekog momenta juce kad kliknem na postavi predmet nista se ne desava, dugme ne radi.
2020 08 11
Zdravo :) jel ste resili problem nekako ? Ja kad postavim slike, postavim po izgledu kako želim, međutim nakon svega, slike se rotiraju. Probam da rotiram sliku na dugme "izmeni" ono radi, ali kad "sačuvam" ono ostane isto :( A onda i dugme "sačuvaj predmet" zabode i ne radi
2020 10 10
I ja imam isti problem, čim postavim predmet, on se rotira i to ne mogu promeniti. Probala sam da uploadujem slike i sa telefona i laptopa. > 3milyB: > Zdravo :) jel ste resili problem nekako ? Ja kad postavim slike, postavim po izgledu kako želim, međutim nakon svega, slike se rotiraju. Probam da rotiram sliku na dugme "izmeni" ono radi, ali kad "sačuvam" ono ostane isto :( A onda i dugme "sačuvaj predmet" zabode i ne radi
2020 10 14
E rešila sam ! Preko kompa sam primenila resize u Paint-u. Stavila 2100x1000 pix tako nešto, jer je tako smanji na 2mb ili manju veličinu. Onda sam sačuvala tako novu sliku i tu postavila ovde, tako da ništa nije rotirano i izbrkano. Probaj 😊 > SamoModa: > I ja imam isti problem, čim postavim predmet, on se rotira i to ne mogu promeniti. Probala sam da uploadujem slike i sa telefona i laptopa. > 3milyB: > > Zdravo :) jel ste resili problem nekako ? Ja kad postavim slike, postavim po izgledu kako želim, međutim nakon svega, slike se rotiraju. Probam da rotiram sliku na dugme "izmeni" ono radi, ali kad "sačuvam" ono ostane isto :( A onda i dugme "sačuvaj predmet" zabode i ne radi
2020 10 20