Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Da li vas vredjaju random osobe na ovom sajtu?

Postovane dame, prvi put za nekoliko godina na ovom sajtu i posle oko 90 i vise savrsenih transakcija na Krpicama, random osoba, sa kojom nisam imala nikakvu saradnju, javila mi se porukom i istresla svoju frustraciju na mene, komentarisuci cene samplova niche parfema na mom profilu, koje su btw identicne ostalim na ovom sajtu. Da li Vam se to desava i kako se ponasate u tim situacijama?
2020 08 11
Neeee😣Zasto bi neko to radio? Ako neko vec i mora, iz ne znam kog razloga, najbolje ignorisite. 😊
2020 08 11
Ignore, samo ignore Nije mi se nikada desilo, ali bih samo obrisala poruku i nastavila dalje, sto i Vama savetujem :") Bas zato sto su random i nepoznate, ne bih pridavala znacaja uopste
2020 08 11
Nemojte se uzbudjivati. Previse je osoba koje su tu da crpe energiju od drugih, istresaju svoje frustracije i sire negativnost. Treba se sklanjati od budala i ignorisati pa neka kevcu do sutra.
2020 08 11
Dokona, samo iskulirati.
2020 08 11
činjenica je da nekolicina na koju se, cenovno, ugledate ozbiljno preteruje sa ciframa za semplove i dekante, ali to ne opravdava uvrede u inboks. nedavno se još jedna članica žalila na napade u vezi sa cenom parfema, otvarala je i temu, sasvim moguće da je isti slučaj zakucao i vama na vrata.
2020 08 11
Moze biti... svejedno, ne razumem potrebu da se ovde bilo kome popuje. Svako od nas moze da stavi cenu koju zeli, da li ce prodati ili ne, druga je stvar. Ako 70ml parfema kosta 26000, platiti za sempl 800-900 dinara mislim da je sasvim korektno. Uvek postoji jeftinije ili parfemi koji nisu niche. Primera radi, F.Bianchi parfemi, od kojih prodajem jedan sample, postoje samo u varijanti od 30ml jer su uljani ekstrakti. Sample od 1,5ml (to je 5% kolicine celog pakovanja parfema) koji je na prodaju na mom profilu sam platila 7e, jer u mnogo niche parfimerija postoji mogucnost kupovine sempla, da biste parfem probali i doziveli pre eventualne kupovine, ne dobijaju se dzabe, takva situacija je npr u Neroli parfimeriji u Budimpesti. Bilo bi lepo da se doticne osobe prvo malo raspitaju, pre nego sto krenu sa napadima. Mene je to sokiralo, prvenstveno sto mi ne bi palo na pamet da spopadam ljude po inboxima na ovom sajtu, sa uvredama i popovanjem oko cena. > EsBeBe: > činjenica je da nekolicina na koju se, cenovno, ugledate ozbiljno preteruje sa ciframa za semplove i dekante, ali to ne opravdava uvrede u inboks. nedavno se još jedna članica žalila na napade u vezi sa cenom parfema, otvarala je i temu, sasvim moguće da je isti slučaj zakucao i vama na vrata.
2020 08 12
Matijinamama. Videla sam na vasem profilu MFK tester, pa me interesuje da li ste ga dobili uz kupovinu ili moze da se kupi.Da li znate da li se uz kupovinu u Mettpoliten parfimeriji dobijaju testeri ili ne. Hvala
2020 08 12
Kada kupite MFK parfem u Metropolitenu, ponekad Vam daju i testere, zavisi od osoblja. Nekada znaju da budu divni, a neki od njih su ponekad... pa recimo manje prijatni ;) Uglavnom, u Metropolitenu se ne mogu kupiti, za razliku od inostranih parfimerija. Npr, mozete poruciti SVE semplove niche parfema iz ponude Nerolija iz Budimpeste, dolaze Vam na kucnu adresu, cene variraju, ali kada saberete cenu sempla i troskove dostave+carinu i pdv, cene na ovom sajtu su povoljnije. Kad su u pitanju niche parfemi, pogotovo skuplji, ja sam uvek za to i da platim ako treba, samo da bih ga probala par dana i dozivela ga na pravi nacin. Osim toga, sempl Vam uz normalno koriscenje potraje i nekoliko dana, tako da je za mene super stvar da prvo probam parfem pre nego sto odvojim ozbiljan novac za nesto sto moze da mi se ne dopadne kroz dan dva.... > ivanamiumiubi: > Matijinamama. Videla sam na vasem profilu MFK tester, pa me interesuje da li ste ga dobili uz kupovinu ili moze da se kupi.Da li znate da li se uz kupovinu u Mettpoliten parfimeriji dobijaju testeri ili ne. Hvala
2020 08 12
Hvala na odgovoru.
2020 08 12
@matijinamama- da, konkretno u mom slucaju SofkaVas profil ( sto je neciji drugi profil koji sluzi upravo za tu namenu, istresanje frustracije). Realno, ti profili i ljudi koji se kriju iza njih su minorni, inferiorni i prosto zavide pa svu tu bol ne mogu negde drugde da istresu pa to rade ovde. Da nije tako, ne bi ih bilo briga. Naravno da je svacije pravo da stavi cenu koju zeli za predmet, kao sto je pravo kupca da je prihvati i plati ili jednostavno ne kupi. Fama oko "besplatnih" parfemskih testera je ovde veoma znacajna tema. Naravno, uvek od onih koji nikada u zivotu nisu otisli do Nemacke, Italije, Francuske ili online porucili i platili parfemski sempl koliko kosta u parfimeriji, ali su "culi" da to dele kso sumanuti po svim parfimerijama. Na to se uvek nadoveze, "videla sam jednom negde da to kosta na snizenju XY eur, sram ih bilo da to prodaju po ovoj ceni". Podrazumeva se da smo svi, ali bas svi, kupili to tada ili negde drugde po bas toj ceni posto svi drugi koji je prodaju po nekoj normalnoj uobičajenoj ceni su jednostavno ludi. Sve one kojima je skupo da plate tester svakako pozivam da odu do recimo Metropolitena, kupe jedan MfK od npr. 70ml za 26.000din i da uzmu svu tu gomilu semplova koje dele sakom i kapom i to ponove onoliko puta koliko im se dopadne. I onda te semplove naravno poklone ovde. Sve to naravno mogu da ponove sa bilo kojom parfimerijom u svetu, pa onda plate transport i naravno u Srbiji carinu i PDV. I to sve ponove onoliko puta koliko semplova gratis zele.
2020 08 12
uzeću malo drastičniji primer, ali razumećete šta želim da kažem. lično, želim stav i hladnokrvnost, ali ne i moralni kodeks ili emocionalnu inteligenciju osobe koja će tražiti 40 evra za dekant parfema u "Bumbar" bočici sa plastičnim čepom, bez obzira na to što je parfem od 50ml platila 200. tehnički, to je to, u evro, ali, valjda se tu računaju i neke druge stvari, i materijalne i nematerijalne prirode, koje obaraju navedenu cenu. takođe se nadam da nikad neću postati osoba koja bi dala 40 evra za dekant parfema, pa da je od zlata. ali, ni jednu ni drugu osobu, sigurno, ne bih vređala u inboks. toliko.
2020 08 12
@EsBeBe- kada smo na ovoj temi nije u pitanju ni emocionalna niti bilo koja druga inteligencija. Svako ima pravo na stav, različit ili isti nije vazno. Ono na sta nema pravo bilo ko ovde, kao i u pp je da vređa. Dekant u bumbar ili nebumbar bocici, sa kakvim god cepom ne cini razliku. Bocica kosta kao sto i svaki "uvoz" u Srbiju kosta. Imate napolju firme koje to imaju kao iskljucivu delatnost, zasto mislite da postoje? Recimo FragrancesLine za pocetak. Postoji obostrano prihvatljiva logika iza toga. Vi necete kupiti dekant, od 40eur, odlicno. Kupicete ceo parfem od 400eur, takođe podrzavam. To sto Vi necete ne znaci da onaj ko hoće zasluzuje neku drugu lestvicu vrednosti. A ni onaj ko prodaje.
2020 08 12
petisa, iskreno, ne znam sa čim treba da ima veze, ako ne sa (emocionalnom) inteligencijom jer ona podrazumeva i prihvatanje različitosti na kojoj insistirate, i donošenje odluka i upravljanje emocijama. nadam se da se sad razumemo.
2020 08 12
Apsolutno Vas razumem, ali verujem se da Vam je poznato da manja kolicina uvek u proporciji ima vecu cenu. Uzecu za primer parfem iz Metropolitena, npr. Juliette Has A Gun od 100ml koji kosta 13800, dok 50ml istog parfema kosta 10700. Dakle mnogo je povoljnije kupiti vecu mililitrazu. Tako je i sa semplovima-poenta je da dobijate priliku da omirisete, isprobate, ponesete i dozivite preskup parfem, a niste prinudjeni da zarad toga date pola prosecne plate. U smislu da ne morate da kupite ceo parfem da biste ga isprobali. Zato semplovi u ovoj varijanti prodaje dostizu tu cenu. Dekant u kolicini od 10ml vise nije sempl, nego tu kolicinu mozete trositi jedno izvesno vreme, pa ne vidim zasto neko ne bi stavio cenu za 10ml proporcionalnu ceni za 50ml. Opet ponavljam, kome je skupo da za niche parfem za bilo koju kolicinu plati proporcionalnu cifru, licno mislim da je malo glupo da uopste takav parfem i koristi. To Vam dodje otprilike kao da jako zelite i razmatrate da kupite kucu na Senjaku od milion eura, zelite tu da zivite, ali Vam je puno da platite 200K eura 4 puta manji stan na istoj lokaciji... u svakom slucaju, zahvaljujem Vam na konstruktivnom razgovoru, ukljucivanju u moju temu u pristojnom tonu i izvinite ako sam bila opsirna >EsBeBe: > uzeću malo drastičniji primer, ali razumećete šta želim da kažem. > lično, želim stav i hladnokrvnost, ali ne i moralni kodeks ili emocionalnu inteligenciju osobe koja će tražiti 40 evra za dekant parfema u "Bumbar" bočici sa plastičnim čepom, bez obzira na to što je parfem od 50ml platila 200. tehnički, to je to, u evro, ali, valjda se tu računaju i neke druge stvari, i materijalne i nematerijalne prirode, koje obaraju navedenu cenu. > takođe se nadam da nikad neću postati osoba koja bi dala 40 evra za dekant parfema, pa da je od zlata. > ali, ni jednu ni drugu osobu, sigurno, ne bih vređala u inboks. > toliko.
2020 08 12
1 2 3 4 5 ... 7