Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Batch code dilema

E, ovako. Pocastim sebe impulsivno Burberry Weekend-om jer je bio na akciji u Lilly-ju a ja nisam mogla da se odlucim koju kremu za lice pa rekoh hajde parfem 🙃 Imala ga nekada davno i volela ga, star parfem i nesto sam u zadnjih godinu-dve-tri-pet da se vracam notama iz mladosti, nekima koje nisam ni koristila ali ih se secam od bake, mame, mamine drugarice, drugaricine mame, dakle sva sam retro... Elem, kupim, prsnem i nije mi to-to. Odnosno jeste ali aura nije i postojanost nije. Pa odoh na check cosmetics pa nema batch coda. Pa odoh na check fresh i tamo ga ima, tacnog u mesec. Pa guglaj kao debil i ispade da ni ti kodovi nisu tacni. Ja za njega (Burberry Weekend) cekam jesen jer ce ocigledno tek tad da se razvije kako treba i zelim na mojoj kozi i kosi ali, eto, kodovi nisu tacni. Volela bih da clanice koje se razumeju vise od mene (a ja sam Marica, ako me razumete 🤪) mi malo bolje objasne sve ovo sa kodovima jer sam danas upala u paranoju bez potrebe.
2020 08 25
Kao prvo to je sigurno original parfem,kopija nije.Koda nema jer verovatno nije iz nekog razloga ubacen jos u bazu,desavalo se i meni to Sto se tice postojanosti i aure,parfemi koji se sada proizvode i oni od pre npr. 10 godina nisu isti po kvalitetu. Nekada su bili jako kvalitetniji a sada na zalost ne . Zato preporucujem da se kupuju stariji i polovni parfemi jer su kvalitetniji nego novi .
2020 08 25
Meni se isto desilo u Liliju sa Cavalli Serpentine, još ranije. Ne znam u čemu je fora, ali nije mirisao kao stari dobri koji sam imala. Verovatno je to da su novije serije malo drugačije. Tad ga više nije bilo u proverenim parfimerijama, pa nisam mogla na drugom mestu da proverim miris, samo sa tim što mi je od pre ostao, ali to nije bilo to.
2020 08 26
Koristila sam dugo Romu i Jean Paul Gaultier.Posle dugogodisnje pauze sam otisla u Jasmin da kupim jedan.To nisu bili ti parfemi,deginitivno.Malo sam porazgovarala sa drugaricama,ista prica i kod njih..Izgleda da parfemi nisu istog kvaliteta kao nekada.
2020 08 27
Koristila sam dugo Romu i Jean Paul Gaultier.Posle dugogodisnje pauze sam otisla u Jasmin da kupim jedan.To nisu bili ti parfemi,deginitivno.Malo sam porazgovarala sa drugaricama,ista prica i kod njih..Izgleda da parfemi nisu istog kvaliteta kao nekada.
2020 08 27
Da ne verujes da mi Tesori d' Oriente Royal Oud dello Yemen traje po ceo dan pa i sutra u kosi ga osetim a ovaj Burberry ne 😯 Mene su kodovi zbunili, kako to na jednom sajtu ima na drugom ne. Posle sam na netu nasla da se neki brendovi ne pojavljuju uopste a ovde i inace nam je cesto to reper za originalnost jer drugacije kako osim da se uzivo proba.
2020 08 27