Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Lalafo saradnja, pomoc?

Naime, saradjivala sam sa clanicom na lalafo, kupila je od mene peglu za ves, tj porucila, i sada nece da preuzme paket. Da li je ok ako ovde i na lalafo okacim njene podatke? Rekla sam joj da cu okaciti njene podatke, a one meni na to da ce me tuziti za iznosenje privatnih podataka. Kako je to uopste moguce? Da li je realno da neko svijesno porucuje i ne preuzima paket, ne javlja se 3 dana i nakon ne znam koliko poruka se javi i to jos ni izvini? Savet? Sta uraditi?
2020 09 02
Nije dozvoljeno iznosenje podataka :(
2020 09 02
A sta mogu da uradim? Je li realno da neko tako moze da se poigrava sa ljudima? Da li mogu ostaviti njen profil na lalafo? Za slucaj da neko saradjuje sa njom da zna.
2020 09 02
Generalno ne volim lalafo upravo iz ovih razloga, opet je ovde koliko toliko sigurnije. Nikad ranije nisam imala ovakvo iskustvo. Ali ne vidim poentu da iz cistog hira narucujes nesto i pravis trosak nekome, a neces da preuzmes. Ostavicu podatke i ovde i na lalafo, osnovne. Sacekacu jos sutra, to je poslednji dan za preuzimanje posiljke. Ukoliko ne podigne ostavicu bar profil da znate o kome se radi da slucajno ne saradjujete.
2020 09 02
Lalafo mi je kao sajt skroz nepouzdan, praktikujem iskljucivo uplatu pa slanje, cim posaljem ne interesuje me dal ce i kada ce podici paket, bitno mi je da nisam u minusu.
2020 09 02
E pa to je moja greska vec. Ja nikada nisam uzimala uplatu unapred ni ovde ni tamo, osim ako kupac insistira. ( desavalo se) Ali ocigledno cu morati drugacije, jer ima nas raznih. > deksica: > Lalafo mi je kao sajt skroz nepouzdan, praktikujem iskljucivo uplatu pa slanje, cim posaljem ne interesuje me dal ce i kada ce podici paket, bitno mi je da nisam u minusu.
2020 09 02
Ima tema koja se zove crna lista, mozda tu da objavite. Nemojte slati otkupne pakete, uvek trazie uplatu unapred makar u iznosu dve postarine. Neozbiljni ce odustati, a sve i da izgubite nekog kupca bolje i to nego da placate posle duple postarine.
2020 09 03
Lalafo definitivno užas jer kupila sam od članice tepih mali ni malo jeftin 3000 mi je izneo sa postarinom mogla sam nov kupiti uz malo još para. Kada je stigao potpuno je bio neupotrebiv pun fleka čak i izgoretina a sliku je postavila ko zna od kad je.Nije reklamaciju uvazila navodno stajao je na terasi pa od toga, kako da nije tako da na lalafo više nikad i ništa ne bih kupila. Veoma loše iskustvo.
2020 09 03
Lalafo je uzasan sajt, nepouzdan, nakace se manijaci i dokoni i sve u svemu ja ga zaobilazim u sirokom luku
2020 09 03
Za ubuduce na fejsbuku imas gomilu takozvanih CB grupa, neke od njih rade i instagram i stranice, ali u sustini kad dobijes.podatke preko vibera mozes videti sliku i tako povezati sa fejs profilom, i uvek 0roveriti saradnje kupca i da li se nalazi na crnoj listi🥰
2020 09 13