Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Da li smo glupi ili bezobrazni???

> SvetlanaRadic: > > jacaikaja: > > To što članice traže iskljucivo u temi da se salje, a smeta im u inbox da im se pošalje ne razumem > Zatrpava se inbox nerelevantnim stvarima, vodim komunikacije o kupoprodajama koje su u toku a i tako hocu da zaobidjem "e videh da trazis ____, baci pogled na moj profil" poruke - a na profilu ni priblizno ono sto trazim. Sta je tesko okaciti link/sliku u temi nego zatrpavati porukama u inbox? ako mi nesto odgovara javicu se U potpunosti se slazem,samo malo vise postovanja,kulture i reda❣
2020 09 22
> Nensina: > Zato za to treba da postoji admin.I to se na svim.drugim sajtovima sankcionise. > Ovde samo dolazi do toga da se covek smori posle trece stranice,pomisli da je ovo nesiguran sajt za kupovinu,jer roba ne odgovara tagu i opisu i da je sve nepregledno te ce tesko naci ono sto trazi. Upravo tako,losa je organizacija i postavka sajta,a admini izgleda samo sluze da nas kritikuju na forumu. Na vecini drugih sajtova je mnogo manje (ako uopste i ima) ovakvih gresaka.
2020 09 22
> Maya011: > U potpunosti se slazem,samo malo vise postovanja,kulture i reda❣ Ne trazimo mnogo, mislim da je sasvim pristojno i nenapadno. Dosta nas ima specifican ukus, znamo valjda zasto trazimo bas to sto trazimo :')
2020 09 22
I ja se tako iznerviram, ali sam vec navikla... svega ima ovde
2020 09 22
A dobro, meni je jedna clanica u inbox javila kako ima haljinu koju trazim na forumu, ja je pitam koliko kosta, kaze ona "pa ne prodajem je"... Ima nas svakakvih 😂
2020 09 23
> Dani88: > A dobro, meni je jedna clanica u inbox javila kako ima haljinu koju trazim na forumu, ja je pitam koliko kosta, kaze ona "pa ne prodajem je"... Ima nas svakakvih 😂 Jel imate hiljadu pereca? - Imamo E, tesko cete to prodati! 😂😂😂😂😂😂😂😂
2020 09 23
Ako stvarno tražite to što tražite i ako vam ponude u inbox, zar nije bitno da ste našli odgovarajuću stvar, a totalno nebitno gde su vam ponudili?! Pričam o ponudi identičnog komada, naravno. Možda iz principa onda ne kupujete, pošto nije u temi? 😂
2020 09 24
1 2