Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

PRELEPE stvari, ali.. Uvek ima ali.. :'(

> marijana24: > A je l' ima neko problem sa zelenim stvarima koje ispadnu plave na slici? Zeleno mi je najgore. Možda gore i od crvene i crne. Probaj da povećaš toplinu boje
2020 09 24
> NenadRistic71: > > marijana24: > > A je l' ima neko problem sa zelenim stvarima koje ispadnu plave na slici? > Postoji nešto što se zove: White balance (belo uskklađivanje). Ako mešaš dnevno i veštačko svetlo može se desiti da aparat pogrešno pročita boje. Da belo bude žuto ili ljubičasto. Zato je bela podloga zakon, odmah vidiš da li je aparat dobro podešen. > Ona druga slika-marama ili ešarpa, šta li je već :) lepo pokazuje da su izmešani izvori svetla. Uvek koristim samo dnevno svetlo, slikam telefonom bez blica, možda je to odsjaj na marami jer je od satena i reflektuje svetlost koja pada na nju :D
2020 09 24
Nije mi problem što crno ne izgleda sjajno, nego što se na crnim predmetima ne vidi kroj, štepovi... Imam jednu sjajnu crnu suknju od pamuka i lana, koja ima ukrojene delove na bokovima da prati liniju tela, prikrije eventualno stomak, ali taj kroj, šavovi se ali uopšte ne vide, crno i ništa više... ,:(
2020 09 27
> JanaMilica: > Nije mi problem što crno ne izgleda sjajno, nego što se na crnim predmetima ne vidi kroj, štepovi... Imam jednu sjajnu crnu suknju od pamuka i lana, koja ima ukrojene delove na bokovima da prati liniju tela, prikrije eventualno stomak, ali taj kroj, šavovi se ali uopšte ne vide, crno i ništa više... ,:( Pa zbog toga ne izgleda dobro :') :') :')
2020 09 27
U suštini, slažem se sa svima, mislim da je fotkanje nešto što se definitivno treba uvežbati. Ali slikala sam na beloj podlozi na dnevnom svetlu, i tu su mi crni predmeti ispadali PREcrno, toliko da nikakav detalj nije bio čitljiv.. Ne kapiram u čemu je fora.. Možda mi je telefon jednostavno krš..
2020 09 27
Ja vec duze vreme imam problem sa postavljanjem slika. Kao prvo okrenu se kako one zele, pa mi boja izbledi za nekih 50% nego sto je uzivo... Nekad se zapitam kako ce ovo uopste neko da kupi ako mi ne trazi dodatne slike...
2020 09 30
1 2