Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Teror ponavljačica

Ne znam kako vi, ali ja se osećam silovano od strane bahatih, sebičnih i navalentnih članica koje ponavljaju svoje oglase na svakih sat vremena, čak i češće !!! Muka mi je od tolike nezasitosti i bezobrazluka, pa, da li postoji još neko na ovom svetu, osim vas i vaših jakni, avona, fejk parfema i košulja, aman! Prošlog puta sam ja bila negativac i netolerantna osoba jer skrećem pažnju na ovu pojavu, pa, neka budem opet, ali, prosto, ne mogu da ćutim na ovoliku zloupotrebu opcija. Da li je moguće da ovo samo meni smeta? Dajte nam mogućnost blokiranja, mnogo toga bi se rešilo na taj način ovde.
2020 10 01
Meni je smetalo dok sam bitisala ovde i obraćala pažnju na sve. Sada, sa distance, ne, više ne stižem ni da primetim osim kada mi tema uleti u oko. Da je bahato, jeste, bezobrazno, jeste, da nema onoga ko će to da sankcioniše, nema. Da je ovo pucanj u prazno, jeste. Ovaj sajt živi i diše sam za sebe.
2020 10 01
> EsBeBe: > Ne znam kako vi, ali ja se osećam silovano od strane bahatih, sebičnih i navalentnih članica koje ponavljaju svoje oglase na svakih sat vremena, čak i češće !!! Muka mi je od tolike nezasitosti i bezobrazluka, pa, da li postoji još neko na ovom svetu, osim vas i vaših jakni, avona, fejk parfema i košulja, aman! > Prošlog puta sam ja bila negativac i netolerantna osoba jer skrećem pažnju na ovu pojavu, pa, neka budem opet, ali, prosto, ne mogu da ćutim na ovoliku zloupotrebu opcija. Da li je moguće da ovo samo meni smeta? > Dajte nam mogućnost blokiranja, mnogo toga bi se rešilo na taj način ovde. Slazem se i mislim da bi admin ozbiljno trebalo time da se pozabavi s obzirom na to da ljudi postavljaju svoje atikle po 5x..
2020 10 01
Gledam za svakoga da nadjem opravdanje u vezi raznih postupaka, gajim empatiju koliko god mogu za neugrožene, kao da su ugrozeni, izbegavam da slušam i gledam ono što može da mi poremeti miran tok zivotarenja, izbegavam često i vesti. Poenta- mnoge stvari me ne doticu, jer nisam u iste upucena ili ih ignorišem, pošto nisu bitne. Da obraćam pažnju na sve i svašta, to bi loše uticalo na moje zdravlje ( mnogo toga ne mogu ispraviti, svakako),a obećala sam najmladjoj ćerki da ću biti živa dok se ona ne uda i rodi decu, a njoj je tek 8 😄
2020 10 01
> jacaikaja: > Gledam za svakoga da nadjem opravdanje u vezi raznih postupaka, gajim empatiju koliko god mogu za neugrožene, kao da su ugrozeni, izbegavam da slušam i gledam ono što može da mi poremeti miran tok zivotarenja, izbegavam često i vesti. Poenta- mnoge stvari me ne doticu, jer nisam u iste upucena ili ih ignorišem, pošto nisu bitne. Da obraćam pažnju na sve i svašta, to bi loše uticalo na moje zdravlje ( mnogo toga ne mogu ispraviti, svakako), obećala sam najmladjoj ćerki da ću biti živa dok se ona ne uda i rodi decu, a njoj je tek 8 😄
2020 10 01
jaooo, tačno sam znala da će odgovori biti u stilu - bože, daj mi snage da prihvatim stvari koje ne mogu da promenim, hrabrosti da... i mudrosti da..., ali, ljudi, ovo je još jedna idiotarija u nizu koja narušava osnovni smisao sajta, a tako je lako rešiva i ne traži dostizanje zen-a. :D ograničiti broj postavljanja oglasa na nedeljnom nivou na, tipa, 3 besplatna, ako želite više, platite toliko i toliko po svakom naknadnom, a da cene rastu geometrijskom progresijom i gotovo. to bi hvatalo i sve vrste komercijalne (pre) prodaje, no kapiram da takvi prodavci imaju poseban dil sa gazdom, zato admnine i gazde ništa od ovog ni ne tangira.
2020 10 01
> EsBeBe: > Ne znam kako vi, ali ja se osećam silovano od strane bahatih, sebičnih i navalentnih članica koje ponavljaju svoje oglase na svakih sat vremena, čak i češće !!! Muka mi je od tolike nezasitosti i bezobrazluka, pa, da li postoji još neko na ovom svetu, osim vas i vaših jakni, avona, fejk parfema i košulja, aman! > Prošlog puta sam ja bila negativac i netolerantna osoba jer skrećem pažnju na ovu pojavu, pa, neka budem opet, ali, prosto, ne mogu da ćutim na ovoliku zloupotrebu opcija. Da li je moguće da ovo samo meni smeta? > Dajte nam mogućnost blokiranja, mnogo toga bi se rešilo na taj način ovde. I meni smeta, nisi sama. :D To mahnito ponavljanje oglasa sam primetila kod parfema. Npr. Tosca 700 din mi se vec urezala u mozak. Blokiranje bi bilo odlicno resenje.
2020 10 01
> EsBeBe: > Ne znam kako vi, ali ja se osećam silovano od strane bahatih, sebičnih i navalentnih članica koje ponavljaju svoje oglase na svakih sat vremena, čak i češće !!! Muka mi je od tolike nezasitosti i bezobrazluka, pa, da li postoji još neko na ovom svetu, osim vas i vaših jakni, avona, fejk parfema i košulja, aman! I fotogradije sa interneta su zabranjene sem u kolazu, gde fotografija sa interneta ne dominira. Bahatost, sebicnost, navalentnost? https://mojekrpice.rs/items/odeca/6509757/nenosena-h-m-haljina-od-meke-viskoze Ne bavim se prodajom. Slazem se da ne treba imati pet oglasa od istog predmeta, ali obnavljanje brisanjem starog i postavljanjem novog je sasvim dozvoljeno.
2020 10 01
molicu fino, da li postoji opcija da se tag Zara blokira,jer je dosadilo vrlo? Postalo je nesnosno zaista.
2020 10 01
> korenmilica: > molicu fino, da li postoji opcija da se tag Zara blokira,jer je dosadilo vrlo? Postalo je nesnosno zaista. x-) x-) x-) vaistinu.
2020 10 01
Slazem se za tagove, ovde tag zara ima 80 % svega
2020 10 01
> korenmilica: > molicu fino, da li postoji opcija da se tag Zara blokira,jer je dosadilo vrlo? Postalo je nesnosno zaista. al' bukvalno... samo jedna "restrict" komanda u kodu i da resimo si muke :')
2020 10 01
> saskabg: > > EsBeBe: > > Ne znam kako vi, ali ja se osećam silovano od strane bahatih, sebičnih i navalentnih članica koje ponavljaju svoje oglase na svakih sat vremena, čak i češće !!! Muka mi je od tolike nezasitosti i bezobrazluka, pa, da li postoji još neko na ovom svetu, osim vas i vaših jakni, avona, fejk parfema i košulja, aman! > > Prošlog puta sam ja bila negativac i netolerantna osoba jer skrećem pažnju na ovu pojavu, pa, neka budem opet, ali, prosto, ne mogu da ćutim na ovoliku zloupotrebu opcija. Da li je moguće da ovo samo meni smeta? > > Dajte nam mogućnost blokiranja, mnogo toga bi se rešilo na taj način ovde. > I meni smeta, nisi sama. :D > To mahnito ponavljanje oglasa sam primetila kod parfema. Npr. Tosca 700 din mi se vec urezala u mozak. Blokiranje bi bilo odlicno resenje. aaaahahah, tačno mogu tosku da vizualizujem. ja se, trenutno, trigerujem na jednu "jesenju maslinastu parka-jaknu". :s
2020 10 01
EsBeBe, naravno da se ne treba nervirati oko stvari koje ne možete sanirati, a nisu od krucijalne vaznosti. Ako ja postavim sliku sa interneta, moj oglas će se obrisati, dok nekim članicama neće, ali ja nisam drugarica admina 😅 I šta mi vredi da se nerviram?! Svuda oko nas je nepravda. Možda tim članicama gori pod nogama da prodaju?! Mozda su uzele nešto na veresiju, a nisu prodale svoje stvari, pa su dužne 😅 Primetila sam da dosta njih hoće da kupi nešto skupo, a nema para, pa ostane bez dinara od sredine meseca do kraja, jer je nova Guess tašna prioritet 🙄 Ne bih se našla u njihovoj koži
2020 10 01
da, moramo razumeti potrebe drugih, u svakom trenutku i iznad svega, ili uzeti bromazepam. ok. 8-)
2020 10 01
1 2 3 4