Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Ovde članice samo kupuju u Zari

Da li stvarno sve ove žene na forumu prodaju odeću iz navedenih radnji ili se ti nazivi u imenima koriste radi privlačenja pažnje? Što je najjače stvarno im i uspeva. Bolje se prodaje sve gde piše NewYorker, FB SISTERS, Zara, Waikiki i ostala s**** a garderoba je najniži kvalitet. Znam jer sve što sam tamo kupila se ućebalo kratko nakon nošenja i postalo "za po kući". Kvalitetniju garderobu nalazim u second hand radnjama ili ovde kada je marka nepoznata i/ili kupljeno u inostranstvu.
2020 10 03
Nazalost, da. Nije problem sto se prodaje odeca iz tih radnji, vec naduvane cene istih - narocito Zara. Obesmislen je sajt zbog toga totalno
2020 10 03
Vreme je da 'moje krpice' osnuju na srpskom tržištu ćerka firmu 'zara krpice'. 😁
2020 10 03
> REASHOP: > Vreme je da 'moje krpice' osnuju na srpskom tržištu ćerka firmu 'zara krpice'. 😁 🤣🤣🤣
2020 10 03
cak su i na instagramu povoljnije cene nego ovde
2020 10 03
Slazem.se.Ne samo instagram vec je Zara jeftinija kao prodavnica od Zara nosenih stvari ovde. Upravo se vrti oglas za Zara haljonu od 2500 koja je trenutno u Zari na snizenju 1190.I takvih primera ima milion.
2020 10 03
Ja sam se sokirala pre koji dan. Clanica onu zelenu bluzu sa puf rukavima na tufne, sto svi imaju prodaje za 2500din , a u radnji 999din kosta na snizenju, da li je to normalno???
2020 10 04
Razumem da neko ko je promašio veličinu i nije stigao na vreme da je vrati, želi da je proda, ali jedino logično mi je da je proda po ceni kojoj je uzeo plus poštarina Zarina, da bi povratio taj novac, ali kao što je neka članica već ranije rekla, svi imamo pristup aplikaciji ili sajtu, vidimo cene. Mnoge haljine su letos bile snižene na 1190 ili 599 dinara, a ovde ih viđam po prvobitnoj ceni od preko 2k. Smatram da je preterivanje.
2020 10 04
> smilicas: > Razumem da neko ko je promašio veličinu i nije stigao na vreme da je vrati, želi da je proda, ali jedino logično mi je da je proda po ceni kojoj je uzeo plus poštarina Zarina, da bi povratio taj novac, ali kao što je neka članica već ranije rekla, svi imamo pristup aplikaciji ili sajtu, vidimo cene. > Mnoge haljine su letos bile snižene na 1190 ili 599 dinara, a ovde ih viđam po prvobitnoj ceni od preko 2k. Smatram da je preterivanje. Ovo je primarno sajt polovne odece, a ne sajt "povratka novca". Malo je glupo sto clanice idu tom logikom, ali svako bira da prodaje kako zeli. Medjutim, moraju da shvate da im je realna cena ona koja je na snizenju i niko normalan nece juriti da kupi tu krpicu od njih osim ako nije nasao u svojoj velicini na snizenju, pa je spreman da im da taj novac jer zarko zeli tu krpicu.
2020 10 04
U 90 posto laznih tagova je Zara.Stavljaju se slike sa sajta Zare a kad pogledas predmet nema veze sa slikom..A o luxuznim Zara majcama i skupocenim Zarara haljinama ne bih da komentarisem. Nekako mi kad to procitam dodjemo jadni.To je brend druge lige za siroku potrosnju,nema tu niceg ni luksuznog ni skupocenog.Samo prenaduvane cene na MK.Zara je kod nas Prada za sirotinju.Tuzno.
2020 10 04