Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Operite odeću pre slanja

Ovo je molba za sve članice koje šalju odeću sa mirisom (čitaj groznim smradom) dima od cigareta ili sa dlakama ljubimaca i sl. 80% stvari koje sam kupila su mirisale na cigarete. Razumem da vi u svojoj kući pušite i da je odeća tu gde jeste, ali je bar operite iz pristojnosti pre slanja, ništa vas ne košta. Lično prezirem kad dobijem takvu odeću i ne želim ni da je probam pre nego vidi vodu i sapun. Dlake da ne komentarišem. "Sedelo je u ormaru..". Da da.
2020 10 05
Bravo! I meni ništa groznije nego kad otvorim kesu i zapahne me smrad bilo čega... Od cigara mi je gori jedino vonj kuhinje, zaprške, šta li... onako ustajalo i grozno.. :'( Mislim, prva sam pušač ali sve stvari koje prodajem iako stoje u ormanu u kesi bar jednom mesečno operem ako duže stoji... I opet pre slanja, ukoliko mi se učini da ima potrebe... I nije mi jasno kako nekoga nije bukvalno SRAMOTA da pošalje nešto udlakavljeno i usmrđeno na duvan, memlu, životinje, hranu.. pa makar i 50 dinara koštalo.
2020 10 05
Vecinu puta sam dobila stvari koje nisu oprane i nikad nista nisam rekla clanicama jer svakako operem pre probanja ili nosenja.Isto sam slala jer pored troje dece i silog mog vesa ne mogu da stignem da operem,narocito kad clanica zahteva odmah ili sutradan slanje.To nema sanse da se osusi.Uvek naglasim da nije oprano i da mora da se provuce kroz vodu i nikad nisam dobila los komentar zbog toga.Naravno da postujem tvoje misljenje,ali i kad je oprano ja opet perem bez obzira na sve.Tako da bilo oprano ili ne,ja svakako opet perem.Moje stvari su odvojene i nisu u dimu ili podrumima,tako da se ne osecaju takvi mirisi koje navodite.
2020 10 05
> Ninuskica: > > mesecizvezde: > > Ovo je molba za sve članice koje šalju odeću sa mirisom (čitaj groznim smradom) dima od cigareta ili sa dlakama ljubimaca i sl. > > 80% stvari koje sam kupila su mirisale na cigarete. Razumem da vi u svojoj kući pušite i da je odeća tu gde jeste, ali je bar operite iz pristojnosti pre slanja, ništa vas ne košta. Lično prezirem kad dobijem takvu odeću i ne želim ni da je probam pre nego vidi vodu i sapun. Dlake da ne komentarišem. "Sedelo je u ormaru..". Da da. > bas si se nakupovala sa 4 utiska > 80 posto od 4 kupljene stvari je..? > ovaj forum je izgubio smisao potpuno
2020 10 05
> > bas si se nakupovala sa 4 utiska > > 80 posto od 4 kupljene stvari je..? > > ovaj forum je izgubio smisao potpuno Nisu je ocenili, jer se zalila na mirise :') :')
2020 10 05
> fresh.fresh: > > > bas si se nakupovala sa 4 utiska > > > 80 posto od 4 kupljene stvari je..? > > > ovaj forum je izgubio smisao potpuno > Nisu je ocenili, jer se zalila na mirise :') :') Tek sad vidim da ima 4 utisaka
2020 10 05
Hahaha, da uvek je korisno otvoriti temu kad imaš puno iskustva. "Lično prezirem" kad prodajete poliuretanske jakne kao kožu, zato što ste veliki zaštitari životinja, pa ne nosite prirodnu kožu i krzno, ali se zato sablažnjavate na dlake kućnih ljubimaca, wtf?!
2020 10 05
Ahahahahha.Zbpg ovakvih komentara sam u opisu i stavila da ne ocekuje niko misrisljave stvari,a da takodje uz stvar idu i gratis psece dlake ,:) Moracu da dodam i cigarete :') Preporuka kupujte u radnji,ne na sh sajtu. <3 Inace jedina osoba, je clanica Es-Be-Be, koja je otvorila slicnu temu vezano za duvanski dim,ali razlika je sto je njen opis bio toliko simpatican da je tema bila fenomenalna,super konverzacija i smeh. Vazan je i nacin na koji se obracate clanicama.
2020 10 05
Bravo, dobile ste posao u FBI. Šalu na stranu... Imala sam i drugi profil ovde sa preko 30 kupovina, koji je obrisan jer mi je username bio lično ime, što je dalo povoda ženama (i njihovim muževima) koje su me prevarile da me jure po društvenim mrežama i prete. Super. Bitno da imate neku pošalicu da se ne smarate kod kuće ne radeći ništa.
2020 10 05
> jelena2606: > Ahahahahha.Zbpg ovakvih komentara sam u opisu i stavila da ne ocekuje niko misrisljave stvari,a da takodje uz stvar idu i gratis psece dlake ,:) Moracu da dodam i cigarete :') > Preporuka kupujte u radnji,ne na sh sajtu. <3 > Inace jedina osoba, je clanica Es-Be-Be, koja je otvorila slicnu temu vezano za duvanski dim,ali razlika je sto je njen opis bio toliko simpatican da je tema bila fenomenalna,super konverzacija i smeh. > Vazan je i nacin na koji se obracate clanicama. Pa nije smešno, gadi mi se. Šta treba da mislim o ženi koja mi proda "novo nenošeno" a izgleda kao pregaženo kolima?
2020 10 05
> mesecizvezde: > Bravo, dobile ste posao u FBI. > Šalu na stranu... > Imala sam i drugi profil ovde sa preko 30 kupovina, koji je obrisan jer mi je username bio lično ime, što je dalo povoda ženama (i njihovim muževima) koje su me prevarile da me jure po društvenim mrežama i prete. Super. Bitno da imate neku pošalicu da se ne smarate kod kuće ne radeći ništa. A imaš i maniju gonjenja? Wow, kakva si ti faca za nas koji se smaramo i čekamo da nam pustiš temu za razmišljanje!
2020 10 05
Obožavam kada neko na osnovu nečijeg neslaganja sa iznetim mišljenjem donese zaključak da ta osoba sigurno ne radi ništa, sedi dokona kod kuće i slično....nakon toga ide i epitet: frustrirana, iskompleksirana itd... Prilikom diskusije vrednuje se argumentacija a ne niski udarci i to u prazno.... ;)
2020 10 05
Loki, batalite sliku ove Mona torbe, kad nisu iste. Sto se tice gore pomenute persone - u pravu ste. ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/72cb521d9530d67addf6d0f5d7539e63.jpg)
2020 10 05
Hej svezino, hvala na reklami.... :) Pobedila si u Eureci-"Pronadji 5 razlika"
2020 10 05
Jbg bode oči...
2020 10 05
1 2