Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Kupovina na sajtu

Drage članice, U poslednjih par dana kako sam u inostranstvu, počela sam da kupujem online. Mogu Vam reći da su cene prejeftine! S vremena na vreme udjem na sajt da prelistam šta se nudi. Ostanem u šoku kada vidim da Zaru košulju prodaju skuplje nego u radnji, o helankama i farkama da ne polemišemo.. Svesna sam da ima tema već o ovoj priči ali izgleda da moramo da se ponavljamo kao kokoške da bi pohlepne članice shvatile da im neće proći. Meni je jako krivo kad vidim , u podforumu tražim , kako se nude stvari skuplje nego u radnji, nažalost članica kupi jer nije upućena. Interesuje me šta vi mislite i kako stati na kraj tome? Priča “ Pa ti nemoj kupiti .. “ je već isfurana, dajte da smislimo nešto novo!
2020 10 14
Cene u inostranstvu su prejeftine za neku robu, neku i ne. Neke od stvari koje prodajem su tri, četiri puta skuplje u tom inostranstvu. Na vintage mislim prvenstveno. Po tržnim centrima je možda jeftinije, a za njihov standard su i smešne cene. Ne vredi porediti. Kome se isplati nek ode u šoping turu. Svi padnemo u nesvest od nekih cena ovde, ali to će tako uvek biti i ne može se stati na kraj tome. Jedino ne kupiti ili ponuditi manje, pa ako neko pristane, pristane. Lično se ne uzbuđujem previše zbog tuđih cena.
2020 10 14
U odnosu na pre par meseci, prelistavajući nove oglase, primećujem znatno povećanje cena za polovne stvari. 'Krivica' je obostrana; prodavci žele da povrate kompletan uloženi novac, a sa druge strane, kupci su previše sumnjičavi, ako je cena niska! To za najpopularnije marke na ovom sajtu je tek posebna priča i sve više prerasta u biznis. Moj stav je da svako raspolaže svojim novcem kako želi, a veoma je lako doći do informacije o realnoj ceni i iz tih razloga nemam potrebu da upozoravam ikoga o prenaduvanim cenama.
2020 10 14
Sa druge strane, kad šaljete iz inostranstva, plaćate postarinu, a često carinu i porez, koji iznose 45 % od ukupne vrednosti paketa, bez obzira sto sve stvari nisu nove. Za Zaru je poznato da se preprodaju po znatno višim cenama na sajtu, zato što im se može-postoji potražnja, te su formirali cenu u skladu sa tim da zarade. Neki kupe po 1000, pa preprodaju po 2500, ali neki kupe za 2500 sebi, ne odgovara im, pa ne prodaju ni za 1000. Licno sam Zarine stvari prodavala jeftino, nisu imale etiketu, kupljene su na sniženju i cena je bila u skladu sa tim.
2020 10 14
Da,moje su cene ispod povoljnih,pa je i to sumnjivo...ali uvek uzimam u obzir da kupac na cenu placa jos bar 300 rsd,za posiljku...
2020 10 14
> LenaMagda: > Da,moje su cene ispod povoljnih,pa je i to sumnjivo...ali uvek uzimam u obzir da kupac na cenu placa jos bar 300 rsd,za posiljku... Da, bas tako, isto i kod mene. Prosto ljudima je sumnjivo kada su stvari povoljne.
2020 10 15