Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Kurir dolazi po paket? POSTEXPRES

Dobro veče dame, interesuje me ko je slao ovako. Danas sam poslala paket postexpresom, doso je postar po stvari. Bio je vidno neljubazan, popunjavao je rucno (dobro su popunjeni podaci) , sada kada pretrazim taj broj posiljke pise mi ovo ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/9abeab2c6a13cc48b99f68a40bf30fb0.jpg) Poslato je u pola 1. Pa me intetesuje da li je tako i vama bilo? Iskreno ja vise tako necu slati, nije im uopste lepo osmisljeno. Koja je fora ja popunjavati na sajtu kad on to prepisuje
2020 10 14
Probajte tako da umesto PE upišete PX, jer je otprilike mesec dana od kako su mi sve pošiljke tako šifrovane.
2020 10 14
pokusala i dalje nista, bas bezveze, rekla sam da stize sutra posiljka. ono jos nije krenulo.
2020 10 14
Meni je i dalje PE. 6. i 7. okt sam porucila kurira koji nije dosao i ne javlja se ni onima iz BGa sto uzimaju podatke. Treceg dana sam otisla do poste. Poslala sam elektronski prijavu. Danas su odgovorili da se izvinjavaju i da ce da naglase kuririma da jave kad ne mogu da stignu. To je to. Od kad Vuckov brat preuzeo podigli cene i to solidno, uslugu skroz srozali, otpustili polovinu kurira. Kao sto rade i sa ostatkom drzave.
2020 10 14
Probajte danas jer meni zna tek sutra dan da očita posiljku preko aplikacije. A saljem non stop tako.
2020 10 15
> AndrianaMi: > Dobro veče dame, interesuje me ko je slao ovako. Danas sam poslala paket postexpresom, doso je postar po stvari. Bio je vidno neljubazan, popunjavao je rucno (dobro su popunjeni podaci) Da li ste dobili potvrdu o poslatom paketu u vidu kao malo šireg i dužeg fiskalnog računa? (nije bukvalno fiskalni račun, ali takve je otprilike forme) Tu bi trebalo da je jasno otštampan broj pošiljke na vrhu, kao i svi podaci, a ako tu stoji broj pošiljke onda nemate šta da brinete. Ali ako niste dobili takvu potvrdu, onda nisam sigurna da Vam je požiljka uopšte u sistemu. Najbolje je da nazovete call centar i pitate. 😊
2020 10 15
> Kimberly: > Meni je i dalje PE. > 6. i 7. okt sam porucila kurira koji nije dosao i ne javlja se ni onima iz BGa sto uzimaju podatke. Treceg dana sam otisla do poste. > Poslala sam elektronski prijavu. Danas su odgovorili da se izvinjavaju i da ce da naglase kuririma da jave kad ne mogu da stignu. > To je to. > Od kad Vuckov brat preuzeo podigli cene i to solidno, uslugu skroz srozali, otpustili polovinu kurira. Kao sto rade i sa ostatkom drzave. Na sta mislite da je velik brat preuzeo? Je l realno? Poslednje sam cula da su njegove one MOJ KIOSK trafike. Gde je kraj?
2020 10 15
NShibridi jos pre 2 godine mi je kurir rekao i tad su krenuli da strajkuju. On vise ne radi izgleda, neki drugi dolazi. Tad je broj kurira sa 25-30 pao na 14, otpustili ih. Da imaju manje troskova oko radnika a zarada ista. A sad su i cene podigli. I pola Telekoma, samo koriste svu opremu od telekoma pa ljudi i ne mogu da vide. I tamo vec duze vreme nude otpremnine, ali su bolji uslovi nego sa kuririma. To sto je "Beograd" preuzeo Niski aredrom, sta mislite sta to znaci "Beograd". Ko su ti ljudi "Beograd", gradjani nisu. Pa jelka od 80mil. Pa sve redom. Pominjali su neki Royal ekspres. Ako je to isto on onda izgleda da odluce da zadrze sve od firme da sve izgleda isto a samo uzimaju. Milion je primera. Mislim da osecamo svi i vidimo po dzepu ali jos ne razumemo sta nam se desava.
2020 10 15
> Kimberly: >Milion je primera. Mislim da osecamo svi i vidimo po dzepu ali jos ne razumemo sta nam se desava. Bas tako!
2020 10 15
Jos pre nekoliko godina sam procitala da je u Srbiji 200hilj sa visokim obrazovanjem bez dana radnog odnosa. Znaci samo fakultet, a kad ukljucite i sa srednjom. I bez dana, a gde su oni na privremeno itd. Pa je posle jos bilo zabrane o zaposljavanju, sve na po 2 godine. Pa se onda iseljavalo 50hilj godisnje. Pa su tu i oni koji su se odselili a jos uvek prijavljeni ovde na adresi. Jedan strucnjak za ekonomiju je rekao, kad zemlju izdrzava samo 1/3 radno sposobnog stanovnistva ta zemlja ide u bankrot. Mi srljamo. Odoh u politiku, ali sad vidimo da je tako i sa kuririma. Jos jedan praktican primer koji licno gledamo. I dalje neki veruju da je ova vlast dobra.
2020 10 15
Pa ja nemam nista protiv Ace, da se tako izrazim, ali pipci su uzas. Ali ove godine, mi smo zemlja broj 1 u Evropi. Imamo najmanji ekonomski pad, mereno BDP-om. Ali pad i od 0,01% je opet u apsolutnim vrednostima veci od Nemackog pada BDP-a od 10%. Kako samo lazu narod.
2020 10 15
Ovako je kod mene bilo: paket je stigo clanici, javila mi je malopre, a broj uopste nije ni bio unesen niti je mogla da se prati posiljka jer je izbacivalo kao neisprava broj. sad da li je u prepisivanju on meni lose napisao broj ili je nesto drugo hmm ostace tajna zauvek :D ne znam sta da mislim hahaha. najbezbolnije, otici do poste. ,,fiskalni racun,, nisam dobila, vec samo onaj standardni PE papir, koji je rucno postar popunjavao. ja sam na sajtu inace unela da mi se novac vrati na racun, na sta mi je postar reko da nije izvodljivo jer nemam nalog za uplatu?!
2020 10 15
> NShibridi: > Pa ja nemam nista protiv Ace, da se tako izrazim, ali pipci su uzas. Ali ove godine, mi smo zemlja broj 1 u Evropi. Imamo najmanji ekonomski pad, mereno BDP-om. Ali pad i od 0,01% je opet u apsolutnim vrednostima veci od Nemackog pada BDP-a od 10%. Kako samo lazu narod. Mi smo NAJSIROMASNIJA zemlja u Evropi, odmah posle Bosne. Kakav BDP, i za 50 % da im padne bice im bolje nego nama. Nema vise gde da nam padne, pred bankrotom smo. Presusili su rezerve u Svajcarskoj i porastao javni dug, pusti to sto pominju BDP. Kad je spustio platu za 15% pa podigao za 3%, hvalio se kako je podigao.
2020 10 15
> AndrianaMi: > Ovako je kod mene bilo: paket je stigo clanici, javila mi je malopre, a broj uopste nije ni bio unesen niti je mogla da se prati posiljka jer je izbacivalo kao neisprava broj. sad da li je u prepisivanju on meni lose napisao broj ili je nesto drugo hmm ostace tajna zauvek :D > ne znam sta da mislim hahaha. najbezbolnije, otici do poste. > ,,fiskalni racun,, nisam dobila, vec samo onaj standardni PE papir, koji je rucno postar popunjavao. > ja sam na sajtu inace unela da mi se novac vrati na racun, na sta mi je postar reko da nije izvodljivo jer nemam nalog za uplatu?! Mogu da nadju preko imena i adrese. Jedino ako je kurir zeznuo stvar.
2020 10 15