Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Savet za proslavu

Cao!Zanima me vase misljenje.Starijem detetu,inace skolarcu se blizi rodjendan.S'obzirom na situaciju u zemlji,tj.pricam o koroni,da li praviti rodjendan u igraonici.Danas je ukupno zarazeno 512 osoba.Ne znam sta da radim.Pitala sam majku devojcice koja uci u istom razredu sa mojom cerkom i rodjendan joj isto skoro,ona kaze da je zakazala,ali da ce videti sta ce biti dalje.Ja jos pored toga imam jos dvoje male dece i iskreno brine me ova situacija.Nisam opterecena koronom,ali nije mi svejedno.Sin mi je do prosle zime imao problema sa bronhijalnom astmom.
2020 10 21
Takodje nisam opterecena koronom, ali zasto da Vas boli glava. A cim se dvoumite i razmisljate, bolece Vas :) Mnogo vaznije stvari od decijih rodjendana su odlozene, savetujem Vam da taj dan provedete porodicno, bez guzvi i brige. Kazete da je dete skolarac, znaci dovoljno veliko da razume donekle situaciju. Mozda i ostala deca imaju neke probleme, pitanje da li bi deca dosla na proslavu i u kom broju... nadam se da je svest ljudi u ovakvim situacijama ipak malo veca, jer neke stvari zaista nisu prioritet i zasto “cackati” mecku.
2020 10 21
> Fokica: > Takodje nisam opterecena koronom, ali zasto da Vas boli glava. A cim se dvoumite i razmisljate, bolece Vas :) > Mnogo vaznije stvari od decijih rodjendana su odlozene, savetujem Vam da taj dan provedete porodicno, bez guzvi i brige. Kazete da je dete skolarac, znaci dovoljno veliko da razume donekle situaciju. > Mozda i ostala deca imaju neke probleme, pitanje da li bi deca dosla na proslavu i u kom broju... nadam se da je svest ljudi u ovakvim situacijama ipak malo veca, jer neke stvari zaista nisu prioritet i zasto “cackati” mecku. Hvala na savetu.Najgore od toga sto ako ode na taj rodjendan od drugarice,opet je rizik.Kako joj zavraniti ako svi odu?Ja znam da su okupljanja zabranjena,ali mi nije jasno kako se igraonice zakazuju
2020 10 21
Kristina, bolje u krugu porodice, koliko vidim, u Cacku su neka odeljenja bolnice vec pretvorena u kovid odeljenja, znaci da ima zarazenih prilicno.
2020 10 21
> MinaMasa: > Kristina, bolje u krugu porodice, koliko vidim, u Cacku su neka odeljenja bolnice vec pretvorena u kovid odeljenja, znaci da ima zarazenih prilicno. Bila sam u nedelju u bolnici i znam da je infektivno crvena zona.I da ih ima koji leze od kovida.Hvala na savetu.
2020 10 21
Ja prosto nisam jer je dete rizicna grupa i izbegavam da idem na rodjendane gde ima vise dece i jos nisam videla da je iko od mojih prijatelja pravio u igraonicama od kako je poceo covid status. Svi su pravili u kuci, sa decom, babama i dedama i to je to. I u toku leta. Bili smo na jednom krstenju, ali na otvorenom. Moje dete nije htelo da napuni sledeci broj godina jer nije imalo tortu i nije duvalo svecicu. To smo sredili, i sad ima godina koliko treba da ima. 😂 A umesto havarije oko organizacije svega, detetu sam priredila vatromet uvece, jer ga obozava i kupila dugoocekivanu igracku i odvela ih na jedno mesto koje vec dugo traze da posete. Cini mi se, najbolje potrosen novac, umesto feste za druge, deca srecna i zadovoljna.
2020 10 21
> Shyshymiga: > Ja prosto nisam jer je dete rizicna grupa i izbegavam da idem na rodjendane gde ima vise dece i jos nisam videla da je iko od mojih prijatelja pravio u igraonicama od kako je poceo covid status. Svi su pravili u kuci, sa decom, babama i dedama i to je to. I u toku leta. Bili smo na jednom krstenju, ali na otvorenom. Moje dete nije htelo da napuni sledeci broj godina jer nije imalo tortu i nije duvalo svecicu. To smo sredili, i sad ima godina koliko treba da ima. 😂 A umesto havarije oko organizacije svega, detetu sam priredila vatromet uvece, jer ga obozava i kupila dugoocekivanu igracku i odvela ih na jedno mesto koje vec dugo traze da posete. Cini mi se, najbolje potrosen novac, umesto feste za druge, deca srecna i zadovoljna. Moja majka zapela da se pravi i ne mozes objasniti zeni da ja necu da izlazem moju i tudju decu opasnosti.Ne mogu da ih vodim u selo,jer zivimo u stanu,a selo je 10km od nas.Nemam toliki kombi da mogu sve da ih spakujem.Mozda je bolja solucija da na casu fizickog donesem sokice,cokoladice,grickalice.
2020 10 21
Onlajn ce biti ubrzo, sto posto. Potpisujem. Ja licno ne verujem nesto preterano u virus, i celu ovu politicku situaciju, ali mi nije tesko da se cuvam i da cuvam decu. Evo potpisujem, od marta, samo jedno krstenje u nasoj familiji, i to na otvorenom u toku leta, kada je navodno situacija bila mirna. Ovo sad mi smesno za okupljanje ispod 10, nas je samo u kuci 7+ 3 u drugom delu kuce, + beba na putu. 😊😂
2020 10 22
Hvala vam svima na savetima.Ipak sam odlucila da ne pravim u igraonici.Ako budu isli u skolu,odnecu sokice i slatkise pa ce im uciteljica to raspodeliti.
2020 10 22
Pamet u glavu, sto bi stariji rekli. Taman da Vam i policija zakuca na vrata. A opet, prvo ne znam koja igraonica uopsrte organizuje okupljanja? Zanimljivo. Slucaj za inspekciju, definitivno. Poenta, ako se sami ne cuvamo, nije nam niko kriv. ;(
2020 10 22
> NShibridi: > Pamet u glavu, sto bi stariji rekli. Taman da Vam i policija zakuca na vrata. A opet, prvo ne znam koja igraonica uopsrte organizuje okupljanja? Zanimljivo. Slucaj za inspekciju, definitivno. Poenta, ako se sami ne cuvamo, nije nam niko kriv. ;( Ni meni nije bilo jasno kad je majka devojcice koja uci sa mojom cerkom rekla da je zakazala.Ja jesam htela da joj napravim u igraonici,jer nikad nije tu slavila,ali ko je znao da ce do ovoga doci.Boze moj,mozda ce moci sledece godine.Bolje se sacuvati,nego se cesati po glavi.A i ja mislim da pola njih roditelji nece ni pustiti upravo zbog korone
2020 10 22