Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Zasto nestaju predmeti?

Vec treci put izbacujem jednu stvar, samo mi nestane... O cemu se radi?
2020 10 24
> Beogvt: > Vec treci put izbacujem jednu stvar, samo mi nestane... O cemu se radi? I MENI...ISKRENO ,MISLILA SAM JER JE SLIKA KOLAZ SLIKE SA NETA I FOTOGRAFISANOG PREDMETA...A ONDA VIDIM DA POSTOJE PROFILI CIJE SU SVE SLIEK SA NETA....NE ZNAM U CEMU JE FORA
2020 10 24
Meni izbrisano preko 150 oglasa, zaista ne znam o čemu je reč🤔
2020 10 24
I meni, vec ne znam koliko puta!!! Postavim, nekad stoji par dana, nekad 10-tak, uglavnom nestane isto popodne 😈
2020 10 24
Meni ne nestaju stari oglasi, samo novi koje okacim... Sajt je postao katastrofa 🙄
2020 10 24
Devojke imam isti problem, sve mi je obrisano sa naloga, da li neko zna šta se dešava?
2020 10 24
https://mojekrpice.rs/forum/t/544798/problem-lazni-tagovi-nedozvoljeni-predmeti Admin je obavestio u temi, ali niko ne čita
2020 10 25
Niti imam 'nedozvoljene predmete', sve ja slikam, a tagove ne stavljam. I bude mi skinut oglas u roku od 2 min, pa koliko sam na ovom sajtu nikada nisam videla da su za nesto toliko azurni 🙃
2020 10 25
> TAJCIV: > > Beogvt: > > Vec treci put izbacujem jednu stvar, samo mi nestane... O cemu se radi? > I MENI...ISKRENO ,MISLILA SAM JER JE SLIKA KOLAZ SLIKE SA NETA I FOTOGRAFISANOG PREDMETA...A ONDA VIDIM DA POSTOJE PROFILI CIJE SU SVE SLIEK SA NETA....NE ZNAM U CEMU JE FORA Те профиле лепо пријави администраторима кад налетиш на њих, обришу их чим виде твоју поруку, мени су решили проблем за мање од 24 сата, брзо раде али ПОМОЗИМО ИМ МАЛО. Свима је од користи да сајт буде чист. Такође се бришу слике које стоје на сајту дуже од две године, можда је и то разлог. Само пријављујте свако непоштовање правила. И побољшаће се сајт.
2020 10 25
I meni su obrisani svi predmeti. Preko 10 predmeta. Slike nisu bile sa neta skidane, niti su nedozvoljeni predmeti, niti lažno tagovi. Zna li neko o čemu se radi? Ja sam već drugi put okačila ponovo i opet je odmah obrisano. > krstajiceva6: > Devojke imam isti problem, sve mi je obrisano sa naloga, da li neko zna šta se dešava?
2020 10 27
Razumem da se predmet mora obrisati sa sajta ukoliko krsi pravila, ali ne i to da se ne dobije upozorenje/obavestenje o tome? Bilo bi lepo makar dobiti poruku u kojoj pise zbog cega je predmet uklonjen kako ne bih ponovila istu gresku.
2020 10 27
takodje nestali predmeti, a ne mogu ni poruke da otvorim...
2020 10 27
> Devilicious: > Razumem da se predmet mora obrisati sa sajta ukoliko krsi pravila, ali ne i to da se ne dobije upozorenje/obavestenje o tome? > Bilo bi lepo makar dobiti poruku u kojoj pise zbog cega je predmet uklonjen kako ne bih ponovila istu gresku. Apsolutno se slažem. Nekoliko godina sam na ovom sajtu i ima tu dosta propusta od strane onih koji su odgovorni za njegovo funkcionisanje.... Razumem da admin ne može da postigne sve, ali mnogi oglasi već dugo u životu ovog sajta imaju mnoštvo nepravilnosti, ali nisam primetila njihovo ispravljanje. Ima lep procenat oglasa koji sadrže predmete iz komercijalne prodaje (radnje, butici...), ali oni i dalje postoje. To je samo jedan primer, a raznih nepravilnosti ima itekako... S druge strane, zapažam da se opominju pojedine članice. Tako se ne doteruju stvari, pravilo se primenjuje na SVE I SVAKOGA, u suprotnom ona lista o nedozvolljenim oglasima nema apsolutno nikakvog smisla.
2020 10 27
i meni je obrisano skoro sve od oglasa
2020 11 07
Jao srećom pa sam naišla na ovaj chet, pošto sam pomislila da je do mene. Ja sam sinoc izbacila nekoliko predmeta i valjda drugi mogu da vide, ali ja na svom profilu ne vidim. Zna li neko šta se dešava?
2020 11 13
1 2