Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Pomoc oko bolovanja, nemanjina

Posto mi je dete leceno od zlocudnog tumora, i napunilo je 5 godina, nemam pravo na posebnu negu deteta. Ocenu prvostepene komisije u opstini u DZ sam dobila, i bolovanje istice 7.11. Sad me zanima sta od dokumenata nosim u Nemanjinu i kada? Da li treba bas 7.11. Ili treba nekoliko dana ranije? Ako je iko podnosio da me uputi kako to ide. Konzilijarno misljenje iz bolnice nemam, jer se aktivno ne leci, dakle trenutno ne prima terapije niti zracenja. Imam izvestaj hematologa koji je prati na kontrolama i na njemu je napisala produziti bolovanje majci. To i otpusnu listu i izvestaje sa kontrola.
2020 10 26
Samo da podignem temu. Nadam se da ces uspeti, Shyshy ❤️🌺
2020 10 26
> TatCat: > Samo da podignem temu. Nadam se da ces uspeti, Shyshy ❤️🌺 Hvala, frustriraju me ove administracije koje odrzava drzava. Pitam lepo danas doktore u prvostepenoj komisiji cisto da znam kad treba da se javim u Nemanjinu da ne zakasnim, oni odmahuju glavom, prave se gluvi. Dva puta pitam. Ili su glupi ili je sve to namerno, eto, da ne budemo na drzavnim jaslama. Pa s obzirom da sam bila vredan radnik i da dana bolovanja nisam uzimala ranije u toku rada, nije mi jasno, da sad u svoj ovoj koroni ne mogu da budem uz svoje dete jos koji mesec i da cute ko mule na vazna pitanja doktori. Naravno da se ne leci aktivno, da je ozdravila, i naravno da zelim jos neko vreme da budem uz nju. Zeljna sam posla, al mi je rehabilitacija njenog organizma vaznija milion puta. I covece, da na netu nema podataka koja dokumentacija treba, kao da je drzavna tajna. Odem tamo, toliko su me nasetali arogancijom, pa cak uputili na zastitnika prava pacijenata. Ne da sam frustrirana, nego sizim od svega ovoga. Sta ako je napunila 5 godina, sad moze da pici odmah u epicentar zaraza , deciji kolektiv... 😔
2020 10 26
:'( Znam, strasno je sto nesto traze kao u onoj ruskoj bajci, podji tamo ne znam gde, donesi ono ne znam sta. Zalosno je sto mozda ni oni ne znaju, toliko su se upleli u neorganizovanu administraciju. Lekar vise tipka po tastaturi, nego sto te slusa, a sve to onako, kao u arhivu, bez nade da ce to biti dostupno kad zatreba drugim sluzbama. Jad od drzave. Drzi se, bitno da je devojcica dobro, ostalo ce se srediti.
2020 10 27