Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Razmene u podforumu "Tražim"

Molim admina da nešto učini povodom članica koje uporno traže razmene u podforumu "tražim", koji tome nije namenjen. Postoji gomila tema za razmene, ovo je zaista nepotrebno. I ne samo to, nego rasteruje članice koje tu dolaze da prodaju svoje stvari ako su tražene, a samim tim i nama smanjuju mogućnost da nađemo ono što nam treba. Mene lično jako nervira kad god uđem u podforum i zateknem 7/10 tema MENJAM.
2020 10 28
ne vidim problem zasto tebi to smeta ??? ti ako oces da prodas nesto prodaces i meni ide na zivce kada vidim 20 tema o RASPRODAJI Neke clanice takodje koje rade razmene a ne mogu da nadju teme za razmene pogledaju ko sve radi u tim temama MENJAM tako daaaa
2020 10 28
Ja bih dodala podforum "Aukcije" gde ima i akcija i rasprodaja i razmena...
2020 10 28
> Mimomila: > Ja bih dodala podforum "Aukcije" gde ima i akcija i rasprodaja i razmena... To je poseban bezobrazluk, odjednom su poceli da kace teme u tom pdf a kao ne vide slovo "u" u reci i kao misle da pise "akcija"
2020 10 28
pa vi onda lepo upisete sta konrektno trazite i resen problem na ovom sajtu lepo pise PRODAJA RAZMENA KUPOVINA kome se ne svidja boze moj ima drugih sajtova
2020 10 28
Slazem se
2020 10 28
> MnaKatic: > pa vi onda lepo upisete sta konrektno trazite i resen problem na ovom sajtu lepo pise PRODAJA RAZMENA KUPOVINA kome se ne svidja boze moj ima drugih sajtova Zato što pravila postoje da bi se poštovala. Ne može ko gde hoće da stavi šta hoće. Digli ste svi buku oko glupih tagova, ali ovo ne bi trrbalo da nam smeta? Pa većina prodaje i kupovine se na ovom podforumu odvija.
2020 10 28
Svako ima pravo da traži neku stvar za razmenu, koliko znam to ne krši pravila sajta. Druga stvar je što verovatno u većini slučajeva ništa od toga ne bude realizovano jer su razmene često nerealne.
2020 10 28
Što mislite da su razmene nerealne ja baš imam super korekno iskustvo sa razmenama. Meni ako nešto stoji i nenosim pa bolje i da dam za nešto jeftinije što mi treba nego da mi zauzoma mesto u reagalu i na kraju ga bacim, a bacala sam i obuću stoji ne nosim propada.
2023 05 16