Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Preprodavci firmirane obuce na veliko

Draga clanice, Ja imam slucajwve, gde se od mene kupuje original, a onda nekada i po trostrukim cenama prodaje te stvari! Claniva ima puno pratilaca i oni kupuju jer znaju da je to original! Recice te , nista strasno, slazem se, ali mene iscrpi sa glupim komentarima, tipa” ima tackicu, ima senku, mrsti se mnogojoj je itd.” Videla sam mnogo fejk “ brendirane robe’, ali kako stati na put???!!! Srdacan pozdrav, Tanja
2020 10 30
Nista novo, kraj krajeva, mnogo je vise preprodavaca odece iz second handova. Kad vidim odecu na lutki, to me asocira na sh i preskocim jer to iz sh moze izgledati bajno, novo sa etiketama, svila, kasmir, a istrulelo po magacinima i dzakovima i rupice kod prvog pranja, neka, hvala. Vise volim kupiti nesto sto je nekoj od vas stajalo u ormaru, noseno, oprano normalno, a ne kroz agresivna dezinfekciona sredstva koja prolazi roba za sh. Opet, vise volim od preprodavca kupiti koriscen parfem u originalnoj ambalazi nego dekant za koji neko tvrdi da je dekantovao original (jer je na slici original, znaci sigurica ;-) ) , u nekoj sugavoj bocici, dekant se kupuje uzivo. Jedino tih preprodavaca (parfemi) bi mi bilo zao o:)
2020 10 30
> srebrna: > Meni se i dalje plače za Fashion&Friends outletom u Nišu, sad su tamo Kinezi. > @milenamit Dobru obuću imate na Limundu i to mnogo povoljniju nego ovde. > Juče sam izlicitirala Hogl gležnjače od prave kože, nove sa etiketom za 3000, originalna cena im je 150 evra. Izvinte, ali moram da Vas demantujem. Ima i na Limundu mnooogo bofl obuće. Prošle godine kupila kratke čizmice Kitten za 2500din. od odličnog prodavca. Lepe, nove (i mirišu na novo!), udobne, tople,ma sve potaman. Ali krenuo da se odlepljuje đon od ostalog gornjeg dela posle bukvalno 5 obuvanja od po par sati, pa lepljeno, pa opet nošeno do 10 puta kad su krenule da se ljušte, prvo na mestima pregiba a onda nadalje. Nisam mogla da ih vratim (da se žalim) jer sam ih kupila sredinom septembra, a krenula da ih nosim krajem oktobra. I tako...
2020 10 31
Slobodno me demantujte, na kraju se svodi zaista na to da je internet kupovina rizik sam po sebi. Apsolutno ni oni sami (preprodavci, što na Limundu nije tragedija) ne znaju šta tačno prodaju i sigurno može da se desi tako nešto što se i vama desilo, ali generalno je mnogo više u redu nego ovde i obuća koju sam tamo uzimala me nije razočarala ni po kojem osnovu, prenosim svoje iskustvo. I, da, ne kupujem ništa što nije koža, to odavno, pa ne može ni da se ljušti. Tamo kupujem isključivo od dvoje proverenih prodavaca, skoro je jedan izbacio čizme (polovne, kao nove) što mi se sviđaju i za opciju Kupi odmah traži 6.000. Naravno da mi ne pada na pamet, sačekaću licitaciju pa ako mi se uklopi u računicu, licitiraću, ako ne, čekam sniženja i kupiću nove, snižene na 7500. Prosto kao pasulj.
2020 10 31
Od koga kupujes na Limundo obuću?
2020 10 31
jelenamiuca i DANIJELAA333
2020 10 31
Od Jelene i ja i sve je perfektno, sad ću Danijelu da vidim.
2020 10 31
👍🏻👍🏻👍🏻👏👏🌺🦋> TatCat: > Nista novo, kraj krajeva, mnogo je vise preprodavaca odece iz second handova. Kad vidim odecu na lutki, to me asocira na sh i preskocim jer to iz sh moze izgledati bajno, novo sa etiketama, svila, kasmir, a istrulelo po magacinima i dzakovima i rupice kod prvog pranja, neka, hvala. Vise volim kupiti nesto sto je nekoj od vas stajalo u ormaru, noseno, oprano normalno, a ne kroz agresivna dezinfekciona sredstva koja prolazi roba za sh. Opet, vise volim od preprodavca kupiti koriscen parfem u originalnoj ambalazi nego dekant za koji neko tvrdi da je dekantovao original (jer je na slici original, znaci sigurica ;-) ) , u nekoj sugavoj bocici, dekant se kupuje uzivo. Jedino tih preprodavaca (parfemi) bi mi bilo zao o:)
2020 10 31
> srebrna: > jelenamiuca i DANIJELAA333 Hvala </3
2020 10 31
Sto rece Srebrna, kupujem kožne, pa i da hoće, nema da se ljuste 😄
2020 10 31
> srebrna: > Meni se i dalje plače za Fashion&Friends outletom u Nišu, sad su tamo Kinezi. > @milenamit Dobru obuću imate na Limundu i to mnogo povoljniju nego ovde. > Juče sam izlicitirala Hogl gležnjače od prave kože, nove sa etiketom za 3000, originalna cena im je 150 evra. Slazem se 🙂 Ali ja se nesto navikla na Krpice...
2020 11 02
> srebrna: > Slobodno me demantujte, na kraju se svodi zaista na to da je internet kupovina rizik sam po sebi. > Apsolutno ni oni sami (preprodavci, što na Limundu nije tragedija) ne znaju šta tačno prodaju i sigurno može da se desi tako nešto što se i vama desilo, ali generalno je mnogo više u redu nego ovde i obuća koju sam tamo uzimala me nije razočarala ni po kojem osnovu, prenosim svoje iskustvo. > I, da, ne kupujem ništa što nije koža, to odavno, pa ne može ni da se ljušti. > Tamo kupujem isključivo od dvoje proverenih prodavaca, skoro je jedan izbacio čizme (polovne, kao nove) što mi se sviđaju i za opciju Kupi odmah traži 6.000. > Naravno da mi ne pada na pamet, sačekaću licitaciju pa ako mi se uklopi u računicu, licitiraću, ako ne, čekam sniženja i kupiću nove, snižene na 7500. Prosto kao pasulj. A ne, gresite da se koza ne ljusti. Uzela sam Antonela Rosi kozne cizme. Lepe kao secer bajkerkice, vidi se da su nenosene, ma sa sve kutijom. I sa strane na jednoj je koza bila malo drugacija, kao malo naguzvana ali nista mnogo primetno. Da je tako ostalo, nista mi ne bi smetalo, ali to se oljusti! Jedan mi je poznavalac koze, stariji gospodin, rekao da se to desava sa kozom koja nije adekvatno cuvana, ako je bila gde je stalno neka vlaga ili slicno....vremenom pocne da se ljusti.
2020 11 02
btw, već drugu godinu viđam esprit modele cipela, masovno, ovde i na ostalim našim sajtovima, mahom su sa prikačenom cenom. cene variraju, od povoljnih, do preteranih. volela bih da znam poreklo. ne upirem prstom, samo primećujem.
2020 11 02
> EsBeBe: > btw, već drugu godinu viđam esprit modele cipela, masovno, ovde i na ostalim našim sajtovima, mahom su sa prikačenom cenom. cene variraju, od povoljnih, do preteranih. volela bih da znam poreklo. ne upirem prstom, samo primećujem. Otvorene su Azel France outlet radnje po Srbiji, oni prodaju Esprit obuću, na sniženju bude jako povoljno, čak i kožne čizme su sad na 50% od 2000-4000din. A bice i 70%. Mislim da su to isto preprodavci. Ima zaista lepe i kvalitetne obuće, za sebe sam uzimala 😃
2020 11 02
jasno, hvala, Dancer. ;)
2020 11 02
1 2