Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

ADMIN PREVARANT !!!!

Radi se o tome da sam prevarena kao magarac i bam odmah blokirana, dok druga devojka nikom nista, hara verovato i dalje. Svi cute na to, niko na na jednu poruku nije odgovorio od Admina, samo brisu negativne koje ostavim i to je sve sto rade.
2020 10 30
> Ninuskica: > Zapravo se pitam koja je adminova granica? Ja bih npr nakon naslova "admin prevarant" tebe blokirala.. > Lepa rec i gvozdena vrata otvara. > Cini mi se da je za tebe admin vrata zalupio,zakljucao,a verovatno kljuc i progutao > Lepo ti par devojaka kaze da se strpis,pitas i sacekas svoj odgovor,kao sto svi radimo..no ti se i nama obracas kao da smo ti svi krivi... ADMINOVA GRANICA??? U cemu, ignorisanju?? Je l se sprdate? Treba da joj zahvalim ako uradi svoj posao koji ne radi je l? Sta ti tacno nije jasno? Prevarena sam i blokirana iste sekunde!! ADMIN SE NIKADA NIJE OGLASIO NAKON TOGA, sem sto naravno brise utiske uredno.
2020 10 30
Sta mislis da je drugo neko prevarant? Cim dozvoljava da prevaranti vrsljaju, a ostecene strane blokira. Meni je prilicno jasno da nisu cista posla. Ali hvala na podrsci, desice se i vama pa necete biti tako pune razumevanja.
2020 10 30
Kada ne bi bila tako drska i arogantna mozda bi ti problem bio resen i brze, jer " lepa rec i gvozdena vrata otvara". Ovako, racunaj da ce ti problem biti resen...verovatno nikada. Imala sam slican problem, kontaktirala admina civilizovanim recnikom i problem mi je bio resen u roku od sat vremena, bukvalno... Tako da, nije tesko biti kulturan i fin, samo kad sklonis malo sujetu po strani...
2020 10 30
Ma neee, kupicu joj cvece. Posle godinu i po ignorisanja, drugacija ne mogu da budem, a molim te prestani da se pravis da bi i ti bila. Molila sam je za pomoc, NIKADA se nije oglasila. Nemoj misliti da nisam pokusala slanjem poruka, ostalim slikama, dokazima o prevari, vracanju paketa.. Ovo je sve posledica njenog ignorisanja. nemara i bezobrazluka. Tako da, bila sam vise nego kulturna i fina, nista se kao sto mozes videti nije desilo, sad cemo da probamo drugacije.
2020 10 30
Da li razumes sada o cemu govorim? Nakon ove poruke mi je blokirala profil i nikada nije odgovorila. Mislis da nisam fina i dalje? ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/aa05de06ed148dc02b15a558e545c659.jpg)
2020 10 30
Za dve godine si mogla napraviti novi profil i imati bar 100 utisaka, ako ti je na prethodnom sa prodajom odlicno islo... Ako do sad nisi nista postigla, zasto zivis u uverenju da u buduce hoces?! Ko zna kakve poruke Adminu saljes i kakvim imenima ga oslovljavas... pa i mene kao pojedinca nerviras, a kamoli njega. Ja te sad namerno ne bih odblokirala jer nam svima "masiras" nerve...
2020 10 30
Imam novi profil, sa dobrim utiscima, nemoj da brines :) Pa sta znam, nadam se da nisu svi ista bagra koja se bave prevarama i da dobre stvari na kraju pobedjuju. Ocito ne umes da citas ili ne zelis, posto poruke koje saljem sam upravo dokumentovala. Ne bi mi odgovorio samo ukoliko se bavi istim tim stvarima, ima smisla. Hvala sto podrzavate prevarante, dok vas osteceni ''masiraju''.
2020 10 31
E ovako, PONOVO su me blokirali bez reci, kad im izlozim svoj problem, nisu valjda znali u pocetku sta je prica, dobila sam odgovor ''molim vas strpite se dva tri dana samo da vidimo o cemu se radi'' nakon toga se NIKADA nisu javili, samo su blokirali bez reci. Znaci Admini zajedno ucestvuju u prevarama na sajtu. Na sve nacine pokusavaju da sakriju i da prestanem da iznosim nepravdu koju sam dozivela ovde. Da li je realno da Neko moze toliki smrad da bude????
2020 12 07
1 2