Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Osveta nekulturne i neodgovorne članice

Članica Spajalica7 mi je ostavila negativan utisak jer se ona 14 dana nije setila da mi predmet pošalje i lagala je da nije primala poruke - nekad stižu nekad ne stižu. KOga zanimaju detalji može da poseti moj i njen profil da pogleda utiske i sve pročita. Aplikacija mi ne dozvoljava da pišem duže postove. Zamolila bih admine da se ovim slučajem pozabave, ja ću drage volje sve potkrepiti dokazima.
2020 11 09
Admin se ne bavi problemom nerazumevanja između članica. Samo ukoliko je neko oštećen i prevaren reaguje 🙂
2020 11 09
> Ana2018: > Admin se ne bavi problemom nerazumevanja između članica. Samo ukoliko je neko oštećen i prevaren reaguje 🙂 Članica me zeza 14 dana i na kraju ona meni ostavi negativan utisak što nije poslala predmet kako je 3 puta obećala da hoće.
2020 11 09
https://mojekrpice.rs/forum/t/109551/vazno-ostavljanje-utisaka Razumem te, i ja bih sigurno popiz*ela u takvoj situaciji, ali takva su pravila 🙃
2020 11 09
Pre 4 godine me je slična jedna osoba zezala i ostavila sam joj negativan utisak i ona meni...njoj su obrisali utisak a meni nisu - ni tad nije bio reč o krađi ili prevari pa je admin reagovao. Zašto je to sada problem?
2020 11 09
Pa možeš adminu da se obratiš za informacije, ja sam samo prosledila pravila koja su postavljena
2020 11 09
Ukoliko nije doslo do saradnje utisak ne bi trebao da se ostavlja Pisite adminu
2020 11 09
Javi se adminu, ali mislim da moraš imati dokaz za svaku tvrdnju koju izneseš... ako je toj devojci obrisan, a tebi nije znači da je ipak bilo do tebe.
2020 11 09
> Lorelei: Pre godinu dana htela sam da kupim predmet od jedne clanice i cekala sam je na obecane mere i dodatne slike nedeljama, tacnije 2 meseca. Na profilu joj pise da novac ne vraca i da pitamo za dimenzije, trazimo dodatne slike sto sam ja i uradila. Isto je tako jedva odgovarala, pa kad odgovori to je mogu slike i mere koje danima ne salje. Pitam je posle nekuh nedelju dana misleci da je zaboravila, kaze moze, moze ali mere u inbox a sike na mob. Dam joj broj i mislis da je poslala bilo sta od slika, ili dimenzije? Zavlacila me je sa takvim izgovorima da je to neverovatno, jos mi kaze majka joj umrla i ja joj izjavim saucesce i rekoh necu joj se javljati dok to ne prodje. Vidim ja ona ulazi, imala neke ocene tj. saradnje rekoh da joj se opet javim i podsetim. Ma kakvi, niti se udostojila da bekne nesto. Da je rekla nemam predmet, necu da prodam, drzim predmete koje nemam ili koje sam prodala ili koje nisam ni nameravala da prodam cisto zbog atraktivnosti profila. Ni to :) Ispostavilo se da nisam jedina koju je tako zavlacila jer sam ovaj slucaj opisala na drugoj temi gde mi se javila clanica koja ju je prepoznala iako ja nikad i nigde nisam navela njen nadimak na sajtu i rekla da i nju i njenu drugaricu isto tako zavlaci. Ko zna koliko ih je zapravo.
2020 11 09
Zasto sam ti ovo ispricala, pa da shvatis da prodavca ne treba da vuces za rukav i molis da ti proda jer ozbiljan prodavac koji ima nameru da proda, koji ima predmet i postuje kupca ce istom poslati dimenzije, slike i sve sto trazi ako ne isti dan onda u roku od 48h jer to je par minuta posla. Pravi prodavac ce poslati predmet i javiti kupcu broj posiljke, ili ce obavestiti da ne moze poslati danas, sutra ali ce moci za par dana. Meni vise nikada ne bi palo na pamet da vucem neku umisljenu klinku na ovom sajtu za rukav da joj ubacim pare u novcanik. Ako hoce da proda ima fore da se javi par dana ili cu kupiti na drugom mestu, nesto drugo.
2020 11 09
Meni se desilo da mi je clanica ostavila negativan utisak posto joj nisam odmah odgovorila a kliknula je na opciju zelim, znaci nikakvu komunikaciju a kamoli saradnju nismo ostvarile...Pisala sam adminu i obrisan mi je negativni utisak, doduse sa zakasnjenjem ali ipak je obrisala. Pisi adminu, sigurno se brisu utisci bez saradnje ma kakva pozadina bila, samo verovatno ces malo pocekati da dodjes na red...🙂
2020 11 09
Vi ste prvi njoj dali negativnu, a saradnja nije realizovana, pa još i otvarate temu o njoj! (Poslednjih par meseci imam 5 nerealizovanih kupovina, jer neke članice ne odgovaraju na upite (loguju se 1-2 puta mesečno i ni onda ne odgovore), jeste neposlovno, ali ne pada mi na pamet da zbog toga delim negativne.)
2020 11 09
> REASHOP: > Vi ste prvi njoj dali negativnu, a saradnja nije realizovana, pa još i otvarate temu o njoj! > (Poslednjih par meseci imam 5 nerealizovanih kupovina, jer neke članice ne odgovaraju na upite (loguju se 1-2 puta mesečno i ni onda ne odgovore), jeste neposlovno, ali ne pada mi na pamet da zbog toga delim negativne.) Naravno da ću dati negativnu ocenu kada me neko zeza i zavlači za nešto što sam planirala kao poklon. Devojka mi je na kraju poslala predmet nakon što sam joj ostavila negativan utisak da bi imala osnova da ona meni da negativan jer sam rekla da neću da preuzmem. Dokle ide podmuklost. Znači ostavila sam joj negativan u nedelju ona mi javlja u ponedeljak ujutru da treba da mi stigne taj dan ili sutra. Hej, da li ona misli da je neko imbecil pa će da joj da novac nakon što me zavlači 2 nedelje i ostavim joj negativan utisak da je neozbiljna?! Još je htela novac od mene da izvuče...
2020 11 10
> MissDiva: > Javi se adminu, ali mislim da moraš imati dokaz za svaku tvrdnju koju izneseš... ako je toj devojci obrisan, a tebi nije znači da je ipak bilo do tebe. Ne, bilo je do toga da se ona cimala oko brisanja utiska a ja nisam. Devojci sam išla na noge da joj odnesem predmet i izgubila se na Bežaniji jer ne znam kraj, a ona je poludela jer ja kasnim... O čemu pričamo.
2020 11 10
Devojke, pravilo je veoma jasno i nedvosmisleno, negativno se ocenjuje samo saradnja gde su kupac ili prodavac oštećeni. Npr. prodavac je prodao robu koja ne odgovara opisu Ili kupac nije preuzeo ili platio robu koja je već poslata. Primetila sam na sajtu dosta negativnih ocena koje su rezultirale ljutnjom članica. Aspekti ponašanja, vaspitanje i kultura se ovde ne ocenjuju.
2020 11 10
1 2