Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Osveta nekulturne i neodgovorne članice

Ma nije ovde stvar o nevaspitanju nego što se dogovorimo da mi se predmet posalje, ostavim podatke i devojka se pravi da me ne cuje i ne vidi a pritom vrsi prodaju sa drugim clanicama i pravi se da poruke od mene ne stizu. Pa mi opet obeca pa nista pa mi opet kaze i nista, i na kraju mi posalje predmet da mi podvali jer zna da joj necu uzeti predmet nakon negativnog utiska , nije mi ni palo na pamet da ce ga nakon zavrsene price poslati da me zeza - da izvuce novac ili da mi napakosti i predstavi me kao ludacu. To nije nekultura u obracanju to je veoma velika podmuklost doslo je do saradnje - clanica mi je na silu poslala predmet nakon sto sam ja mislila da je prica gotova jer mi ga nije slala tri puta i ocenih je negativno za nonsalatntnost i zavlacenje - ona mi posalje predmet i posle me najstrasnije izvređa i nazove raznim imenima... to je jezivo. Ko bi zeleo saradnju sa takvim nekim - ja prva bih volela da budem upozorena da se neko tako ponasa.
2020 11 10
Devojke, kome mogu da se obratim za problem koji imam. Clanica IvankaIka22 mi je ostavila negativan komentar kao osvetu nakon sto sam od nje kupila torbu za koju me je prevarila i ja sam negativno ocenila kupovinu. Imam sve dokaze gde mi je napisala da je Guess torba nova i sa etiketom i kesom, jer mi je trebala za poklon. Torbu sam cekala 4 dana i na kraju mi je stigla bez etikete i kese. Nije ostecena ali se vidi da je koriscena, u torbi su bili neki racuni i mrvice. Bitno je da je ne mogu pokloniti kao sto sam planirala. Ni jednog momenta nisam trazila novac nazad i ako je torba 7000 i meni licno ne treba. Ali sam imala potrebu da ostavim komentar da bi druge clanice obratile paznju. Na koji nacin meni moze da se izbrise komentar koji zaista nije adekvatan? ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/ef5506a4452f2766c6d7c59c320f2886.jpg)
2020 11 10
> Beauty1: > Devojke, kome mogu da se obratim za problem koji imam. Clanica IvankaIka22 mi je ostavila negativan komentar kao osvetu nakon sto sam od nje kupila torbu za koju me je prevarila i ja sam negativno ocenila kupovinu. Imam sve dokaze gde mi je napisala da je Guess torba nova i sa etiketom i kesom, jer mi je trebala za poklon. Torbu sam cekala 4 dana i na kraju mi je stigla bez etikete i kese. Nije ostecena ali se vidi da je koriscena, u torbi su bili neki racuni i mrvice. Bitno je da je ne mogu pokloniti kao sto sam planirala. Ni jednog momenta nisam trazila novac nazad i ako je torba 7000 i meni licno ne treba. Ali sam imala potrebu da ostavim komentar da bi druge clanice obratile paznju. Na koji nacin meni moze da se izbrise komentar koji zaista nije adekvatan? ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/ef5506a4452f2766c6d7c59c320f2886.jpg) Obratite se adminu.
2020 11 10
Obratila se, ali se nista ne dogadja🤷🏻‍♀️
2020 11 11
Da, isto i meni, pre dan i po pisah - apsolutno nista.
2020 11 11
Pa dobro, sačekajte da vam se admin javi. Ima mnogo članica na sajtu, barem nedelju dana sačekajte odgovor i nemojte slati iznova nove poruke. Mislim, neće vam sigurno vratiti novac ali morate znati da se ovakve stvari na sajtu desavaju, pogotovo gde vidite da je sumnjiva cena za neki brendirani predmet... Prvo porazgovarajte pristojno sa tom osobom da vam vrati novac ukoliko niste zadovoljne, pa ako ne želi, ostavite negativnu jer imate pravo. Svakako izbegavajte da kupujete od sumnjivih ljudi, pogledate generalno kako im profil izgleda i sve stvari, ne samo ta koju kupujete. Da li je neka stvar previše jefina na sajtu da bi bila original, ako je original, kakva je etiketa? Da li ima neki serijski broj o kom se predmet može naći? Ili sliku sa interneta gde se vidi da je to zaista taj brend... Ako osoba nije detaljno uslikala predmet, barem 4 slike... ili su sve slike pod lošim svetlom, postoji mogućnost da Vam stigne nešto potpuno drugo. Kako izgledaju druge stvari na profilu te osobe? Da li su uredne? Uvek vodite računa kada kupujete koja god da je cena...
2020 11 12
Oslanjam se na ljudskost. Nisam inspektor a i prosto ne ulazim u to koliko je nekom potreban novac pa je odredjenu stvar spustio ispod cene. Svi mi ovde zelimo da kupimo nesto povoljnije,logicno. Smatrala sam da je dovoljno da postavite pitanja koje vas zanimaju za prodavani artikal i da cete dobiti iskrene odgovore, bar je tako bilo do sada u saradnjama. Cak nisam i ne zelim da trazim novac nazad jer necu da se cigancim, i dozvolila sam da me neko nasamari. I moje je apsolutno pravo da takvoj clanici ostavim komentar shodno situaciji,ako nista drugo za oprez drugih devojaka. Tako bi valjda trebao da funkcionise ovaj sajt. Ali ne mogu da se pomirim sa tim da osoba koja vas je prevarila ostavi vam negativan komentar sa gomilom lazi i nikom nista...
2020 11 13
Upravo iz tog razloga sam pokrenula temu - dogodila mi se nepravda iste vrste. Mene više deprimira to novo pravilo (ranije, čini mi se, nije bilo tako) da član ima pravo da ostavi negativan utisak isključivo ako mu je novac ukraden ili je dobio nešto u lošijem stanju nego na fotografiji i u opisu. Postoji toliko drugih alarma u ponašanju članova PRE nego do kupoprodaje dođe koji bi morali biti predstavljeni ostalim članovima kao upozorenje. Recimo, situacija u kojoj sa nekim ugovorite kupovinu i ostavite podatke za slanje a neko vam nedeljama taj predmet ne šalje i pritom se pravi da vaše poruke ne stižu uvek nego samo onda kada "povisite ton".
2020 11 13
1 2