Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

NIŠTA ODVRATNIJE NISAM VIDELA

https://mojekrpice.rs/items/kozmetika/6747828/trakice-za-secer molim vas da mi neko kaže kako se prijavljuje osoba, ne mogu da nadjem jako sam iznervirana. Osoba prodaje trakice za merenje šećera, prvo sto verujem da je to zabranjeno drugo sto je krajnje nemoralno ili je dobila besplatno ili prodaje nešto što u ovo vreme treba da je svima dostupno kome je potrebno. Ako nekom dijabetičaru tip 1 ili 2 hitno trebaju trakice ili skoro bilo šta drugo nek mi se javi besplatno naravno, tako smo stalno radili ako nekome fali materijala pre nego sto ponovo dobije od drzave
2020 11 12
I nedozvoljeno i krajnje nemoralno. Prijavljuje se adminu.
2020 11 12
Prijavila sam.
2020 11 12
Kako se dobija besplatno od države? Moja majka ih kupuje u apoteci i plaća 2000
2020 11 12
Da li je na insulinu? Nisam sigurna kako ide svima, ali ako mora da placa to je katastrofa, znam da ljudi koji proveravaju secer da bi sprecili tip 2 kupuju jer im ne treba za svaki dan..
2020 11 12
Devojka ima samo pet utisaka... verovatno ni ne zna šta je dozvoljeno. A da li ih je dobila ili ne, nemojte osuđivati, ako ne poznajete nekog lično. ,:( Možda je promenila apart za šećer, ako ste dijabetičar znate sigurno da svaki aparat ima svoje trakice za šećer. Na jednu stranu to što predmet nedozvoljen, ja ne bih otvarala temu o nekome sa takvim zaključkom...
2020 11 12
Nije na insulinu, ali i lekove placa dosta. Kuma joj je na insulinu i placa trakice i igle
2020 11 12
> jacaikaja: > Nije na insulinu, ali i lekove placa dosta. Kuma joj je na insulinu i placa trakice i igle Nisam mnogo upućena. Ali čini mi se da sam čula da deca i stari preko 65, imaju pravo na neku mizernu kolicinu, valjda za određeni aparat, ne za svaki... u državnim apotekama...
2020 11 12
Ne volim da osudjujem ali sami vidite koliko ima ljudi kojima je mnogo potrebnije, ima toliko stranica na fejsbuku gde ljudi doniraju visak svoj i cak koriste stvari kojima je prosao rok jer je drzava smanjila kolicinu koju dobijamo. Izvinite za temu slobodno izbrisite, samo sam htela da obavestim.
2020 11 12
Ja kupujem senzor za merenje secera i sigurna sam da imam visak trakica bas ovih ako nekome treba, samo da mama ne sazna 😐
2020 11 12
Nema ništa džabe, moja majka ima 72, Dr joj reče da kupi i proverava nivo secera. Možda za decu refundiraju.
2020 11 12
Da li joj bar traju duze? Nisam znala iskreno. Za decu je skoro sve besplatno ali bilo je nekih problema jer su smanjivali kolicine
2020 11 12
Ne bi trebalo komentarisati.Mnoga deca dijabeticari nisu dobila senzor.Roditelji prodaju trake za merenje secera koje dobijaju na recept da bi kupili senzore.Postoji grupa na fbu.Dijabeticar sam i pratim desavanja
2020 11 13
Naslov teme je veoma ružan! A trakice kupuju oni koji nisu na injekcijana nego na tabletama. Dakle sve što se kupuje može i da se proda! Ovde je jedina greška što to ne spada u "krpice".
2020 11 13