Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Style Tips

Kako izgraditi stil? Imale ste garant situaciju kad vam se dopada od svega po malo..ne želim od svega po malo orman mi je ravan buvljaku 😂 Kako izgraditi i držati se stila?
2020 11 15
Isti problem imam, nema čega nema u mom ormaru, više ništa ni sa čim ne mogu da uklopim 😒
2020 11 15
Ako ne možete da napravite kombinacije od stvari koje imate, najverovatnije je da nemate dovoljno basic stvari. Vredi investirati u kvalitetne, koje će dovršiti kombinaciju sa zanimljivijim komadima. 🤔
2020 11 15
> TulipOHare: > Kako izgraditi stil? > Imale ste garant situaciju kad vam se dopada od svega po malo..ne želim od svega po malo orman mi je ravan buvljaku 😂 > Kako izgraditi i držati se stila? Evo ja ceo zivot imam taj "problem" - volim alternativnu modu i floralne dezene. Sve moze da se uklopi! :) Mozete ispratiti modne trendove, pregledati sta se nosi ili se nosilo i na osnovu toga se moze formirati neki osecaj za uklopive i neuklopive stvari. Sve sto je lepo na oko i sto se uklapa je dobro, nebitno da li je IN ili ne. Ja sam to od malih nogu ucila od mame, a i usput listala casopise, gledala po internetu itd. Nikad nisam bila zaludjenik za modu ali uvek sam imala stila jer sam stalno nesto istrazivala i dobijala nove ideje, isprobavala... Moja omiljena odevna kombinacija - martinke (ali prave), crne iscepane farmerke na kolenu, lila kosulja sa cvetnim dezenom i dugacak sivi pulover-dzemper do kolena :D zvuci sumanuto ali top izgleda Stil je vid kreativnosti i nacin da se osoba izrazi preko svoje odece... pustite masti na volju :D i kao sto rece @Reashop - uvek treba dobra osnova, odnosno par basic komada kao baza
2020 11 15
Ne razumem zasto biste hteli da se drzite jednog stila? Meni je garderoba celog zivota zanimljiva bas zato sto mi pomaze da predstavim sebe u svim svojim verzijama i dnevnim raspolozenjima. Volim i glam rock i boho hipi stil, monohromatske kombinacije, sportsku eleganciju, military ....ma prosto uzivam da kombinujem. Bitno je da umete da iznesete to sto obucete, to je vas stil ;)
2020 11 15
> lokibg: > Ne razumem zasto biste hteli da se drzite jednog stila? Meni je garderoba celog zivota zanimljiva bas zato sto mi pomaze da predstavim sebe u svim svojim verzijama i dnevnim raspolozenjima. Volim i glam rock i boho hipi stil, monohromatske kombinacije, sportsku eleganciju, military ....ma prosto uzivam da kombinujem. > Bitno je da umete da iznesete to sto obucete, to je vas stil ;) Slazem se... Mislim da i one zene ciji je stil da nose samo jednostavne basic stvari nekad vole da obuku nesto sljokicavo ili drecavo, jedino sto mozda imaju vise izbora jer se sa tim lako ukombinuju basic stvari koje vec imaju... Ne pratim modu nego nosim ono sto mi se svidi, u ormaru imam svega, jedino sto preko leta nosim vise cvetne dezene, prugice, tufne, a zimi tamnije i jednobojno, ali sam primetila da u poslednje vreme kupim i pink ili zuti dzemper ili animal print haljinu, da ne bude uvek sve crno-krem-sivo, tj.dosadno x-)
2020 11 15
Iskreno nisam pametna..svasta mi se dopadne kupim ja ili razmenim dodjem kuci obucem se i nije to to..Pogledam se u ogledalo i nezadovoljna u 80% stvari koje imam..Moguće je i da je do bodi image-a..Iako sam manekenski građena neki bi rekli mrsavica neki fit jednostavno se ne osećam lepo u odeći i u svom telu iako mi se ona dopada i onda je smotam i stavim u orman i tako ćuti tamo..a ja u krpama sirokim baggy kao Pepeljuga iako imam 22 godine..Kako bi stojite sa slikom svog tela? Koliko ste zadovoljne u njemu? Kako biti zadovoljni onim sto vidite u ogledalu i prihvatiti sebe?
2020 11 15
Moram da budem iskrena i da kazem da vecinu garderobe kupim bas zato sto sam odusevljena onim sto vidim u ogledalu. Sto se tela tice bukvalno sam zaljubljena u ovo koje imam! :) Zvuci arogantno ali to je istina. Ali do toga se dolazi postepeno. Moj recept je poprilicno jednostavan i funkcionise-fokusirana sam na ono sto je dobro umesto da me opterecuju mane. Umesto sto kazem sebi, recimo: jadna ja, nemam grudi, jednostavno pogledam u svoj stomak i kazem: woooooooow, rodila si dvoje dece, nemas ni strije ni salo. A grudi prosto rese oni kineski push up grudnjaci koje zovem ortopedska pomagala hahahahah..... Nisam sigurna da mozes to sa 22 godine, ali vec si svesna da si zgodnica tako da verujem da ti nece trebati dugo da se zaljubis u sebe. Zivot je prosto previse kratak da gubimo vreme na nerviranje ;)
2020 11 15
Odeća i parfem su način da pokažeš ko si bez ijedne izgovorene reči. Ukoliko kupuješ odeću zato jer je moderna, velike su šanse da ti se neće dopasti ono što vidiš u ogledalu. Kupuj stvari zato što ti se sviđaju. Uočićeš vremenom da tvom oku prijaju određeni detalji ili određena boja. Može se desiti da shvatiš da ti i ne stoji to što ti se sviđa. Odreci se toga. Ja sam se večno odrekla kratkih haljina, roze boje, zlata etc jer mi ne stoje. Nije kraj sveta. Imaš samo 22 godine i nema potrebe da posežeš za strogim stilovima, to će samo doći kad mu bude vreme. Nije bitno šta nosiš nego kako ga nosiš. Odbaci sve što čini da se osećaš neprijatno. I ne slušaj ženska mišljenja o tvom izgledu jer se 99% njih trudi da ti nabije komplekse. Odgovori su tu oko tebe: Samo posmatraj kako te ljudi gledaju dok prolaziš.
2020 11 15