Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Problem!!!

Da li i vi imate problem sa postavljanjem novih predmeta? Pokušavam već nekoliko sati i neće nikako... 😔
2020 11 20
MENI NESTAJU PREDMETI??? NE ZNAM ŠTA SE DEŠAVA?
2020 11 20
I meni se to desava od sinoć, pa sam probala jednu po jednu sliku da postavljam i uspelo je. Probajte tako.
2020 11 20
> makilence011: > MENI NESTAJU PREDMETI??? NE ZNAM ŠTA SE DEŠAVA? Možda Vam briše admin zbog nečeg što nije po pravilu, moguće da je zbog toga.😊
2020 11 20
Uvek ubacujte sa kompjutera...
2020 11 20
> MissDiva: > Uvek ubacujte sa kompjutera... A ja uvek sa telefona i uvek mi se rotiraju..
2020 11 20
PRORADILO! 👍😊😊😊 Hvala puno na odgovorima ❤
2020 11 20
> Danijela234: > > MissDiva: > > Uvek ubacujte sa kompjutera... > A ja uvek sa telefona i uvek mi se rotiraju.. I meni se isto desava. Pokusala sam na razne nacine da ih rotiram, ali ne. Predmet samo obrisem, ne zelim da se nerviram vise.
2020 11 20
Meni se takodje brisu predmeti i ne vide se slike vec odavno postavljenih predmeta,ne znam sta da radim vise.....😯😯
2020 11 21
> Vikica-Metla: > Meni se takodje brisu predmeti i ne vide se slike vec odavno postavljenih predmeta,ne znam sta da radim vise.....😯😯 Ти предмети су застарели огласи, видим да су убачени још 2018, најавили су да ће да обришу све старије огласе и то иде аутоматски мислим, не раде администратори ручно. Сликајте предмете опет и поставите слике, освежите огласе, а ово све обришите и сами. Реално гледано, свашта је предмету могло да се деси за две године а они још доступни. Боље за Вас и за купца. 🐕🕊️🐲
2020 11 21
Jedno pitanje nova sam na krpicama kako stupiti u kontaktu sa clanom koji je bio na sajtu pre 2 meseca nema utisaka nema broja u opsiu postoji li neka mogucnost Hvala❤❤
2020 11 22
Posaljite poruku, mozda ce videti clanica.
2020 11 22
Poslala sam joj ali me odgovara
2020 11 22