Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

•••Snizenje u Zari••

Zna li u odnosu na prethodne godine da li sve bude na snizenju i da li to snizenje vazi i za online kupovinu?
2020 11 24
Ako mislite na Black friday, u Zari nikad nema popusta nazalost, bar pre nije bilo 😃 A sezonski popust se ne odnosi na novu kolekciju koliko znam. Neka me ispravi neko ako gresim☺️
2020 11 24
Cula sam da je rasprodaja I online zbog zatvaranja !?
2020 11 24
Не затвара се, то је била дезинформација. Чак сам чула да отварају још једну радњу у Галерији. Што се попуста тиче, и ја сам чула да они не дају попусте сада и да ће бити попуста крајем године.
2020 11 24
Takodje sam isto cula, videla sam da pull&bear ima neke popuste sad za petak, a u zari su mnogo velika snizenja posle katolickog Bozica, to je i prosle godine bilo🥰
2020 11 24
Ja svake godine na BF u Zari kupim super stvari na popustu, uglavnom 50 %. Videcemo da li ce i ove godine biti. > SugarAndSpice22: > Ako mislite na Black friday, u Zari nikad nema popusta nazalost, bar pre nije bilo 😃 > A sezonski popust se ne odnosi na novu kolekciju koliko znam. Neka me ispravi neko ako gresim☺️
2020 11 24
Ceo Inditex ima popuste koji počinju malo pre katoličkog Božića. Zara konkretno za Black friday ima sniženja ali ne na sve
2020 11 24
Zarin popust kreće dan nakon katoličkog Božića. Svake godine je tako, može se čak proveriti i na internetu :")
2020 11 24
> Mimomila: > Ja svake godine na BF u Zari kupim super stvari na popustu, uglavnom 50 %. Videcemo da li ce i ove godine biti. > SugarAndSpice22: > > Ako mislite na Black friday, u Zari nikad nema popusta nazalost, bar pre nije bilo 😃 > > A sezonski popust se ne odnosi na novu kolekciju koliko znam. Neka me ispravi neko ako gresim☺️ ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/adf6d98741f32f9081415c32a6d0cf99.jpg) Ja kazem da generalno u Zari nema popust za BF kao u ostalim radnjama i svake godine gledam ovaj spisak u nadi da cu na slovo Z videti Zaru 😂 A uvek se moze naci nesto na popustu, pa cak i sada na special price ☺️
2020 11 24
> Ja kazem da generalno u Zari nema popust za BF kao u ostalim radnjama i svake godine gledam ovaj spisak u nadi da cu na slovo Z videti Zaru 😂 > A uvek se moze naci nesto na popustu, pa cak i sada na special price ☺️ Zato što je njihova politika takva da se ne objavljuju sniženja do pred sam početak 🙂
2020 11 24
https://www.blackerfriday.com/zara/ Za Black Friday ima popusta u Zari, na aplikaciji u četvrtak, pa onda na sajtu u četvrtak sat vremena posle aplikacije, pa sutradan u radnji.
2020 11 24
> lilali: > Devojke , da li to vazi i za Zara Home? Da li to mi mozemo online porucivati Zara Home?!
2020 11 25
Ja nisam videla da ima zara home online, inace imate sad na sajtu snizenje za black f, pocinje sutra u aplikaciji u osam, na sajtu u devet, ima odabranih prozivoda -40%, mada meni se samo dva, tri dopadaju..
2020 11 25
Postoji Zara home online porucivanje kod nas i popust je 20% :)
2020 11 26
Pih, naravno da nije na snizenju ono sto sam merkala😑
2020 11 26