Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Preporuka za usisivac

Prvo izvinjavam se ako sam omasila podforum 😊 Drugo, potreba mi je preporuka za usisivac na vodu. Kakva su vam iskustva? Koliko su efikasni, na koliko je potrebno menjati filtere i koja im je cena, mislim i na usisivac i na filtere 😊 Kucimo se pa ako ste voljne i da kupite nesto sa profila, izvolite 😁
2020 11 29
Imala sam Gorenje usisivac sa posudom za vodu. Blago je reci da je bio pakao. Nakon usisavanja, ukoliko u roku od ODMAH ne prospete vodu, usmrdi se toliko, da posle necete imati hrabrosti da otvorite posudu :') Mozda ovi profesionalniji (kao za hotele) imaju bolji kvalitet. Najbolji usisivaci - definitivno Rowenta novije generacije sa posudom za prašinu. Moj izbor je model 3786, vidim trenutno na akciji 15ak hiljada. Odusevljena sam! Vredi svaki dinar. ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/1a31748d38d2e94af71110e27a21f2c6.jpg)
2020 11 30
> Majda87: > Imala sam Gorenje usisivac sa posudom za vodu. Blago je reci da je bio pakao. Nakon usisavanja, ukoliko u roku od ODMAH ne prospete vodu, usmrdi se toliko, da posle necete imati hrabrosti da otvorite posudu :') Mozda ovi profesionalniji (kao za hotele) imaju bolji kvalitet. > Najbolji usisivaci - definitivno Rowenta novije generacije sa posudom za prašinu. Moj izbor je model 3786, vidim trenutno na akciji 15ak hiljada. Odusevljena sam! Vredi svaki dinar. > ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/1a31748d38d2e94af71110e27a21f2c6.jpg) Razmatrali smo i njih sa posudom za prasinu ali ja imam jaaako dugacku kosu pa sam mislila da ce se to bas tesko cistiti ako se zaplete u onaj vrteci deo (nadam se da me razumes na sta mislim posto drugacije ne znam da objasnim 😊 ) Hvala puno na savetu ❤
2020 11 30
Imala sam Beko BKS 9118 Ecova i nije bio los.Malo je vise golmazan za stan,ali za kucu nije.Filter mu je periv i naravno sto cesce prati,to bolje.Dala sam u selo i kad usisavam kola,bude super.Za takve stvari i za namestaj nije los.Cena mu je bila oko 6000 u Emezeti.Sad sam kupila Bosch sa posudom i perivim filterima.Slobodno mogu reci da su Bosch stvari definitivno no.1....tih,lak,a usisava extra...Beko ima i kesu za suvo usisavanje i ona se skida kad zelis morko.Posle nekog vremena,zavisi koliko se usisivac koristi,treba zameniti kesu.Mikrofiber je u pitanju,nije papirna.Ima funkciju izduvavanja....pogledaj secifikaciju na netu.To je neka povoljnija varijanta A sto se tice kose,ja isto imam duzu kosu i naravno da usisam i dlake,ali to sto si reklau gore odgovoru,nece da se zamrsi,samo treba kad se posuda prazni i dlake skinuti.Meni ne pravi problem u posudi jer posle svakog usisavanje,praznim posudu i s'vremena na vreme perem posudu i delove jer se skidaju.
2020 11 30
Ne moze se umrsiti kosa u posudi. Sredisnji deo plastike nema nikakve rupice niti izbočine da bi se kosa zaglavila. Zaista je jednostavno ciscenje. Cak ne morate da je praznite posle svakog usisavanja. Sa vodom je mnogo gore, morali biste kosu i sve usisano da vadite rukom (rukavicom) da bacite, pa da onda prosipate prljavu vodu, pa da perete... Ne znam, iskreno, meni se to sve gadilo, tako da sam vec dve i po godine na Rowenti. Prvo sam imala plavi, bio je nesto jeftiniji, ostavila sam ga ocu, da bih nakon toga sebi za stan uzela gore pomenuti.
2020 11 30
Imam usisivac na vodu koji je bio skup kao djavo, i neki koji sam uzela polovan na Limundu sa hepa filterom za 3000, definitivno su ovi na vodu uzas. Sto se tice prasine stvarno se ne oseca u kuci dok se usisava, ali dok pokupim iz posude za vodu pre praznjenja sitne usisane igracke, novcice koji su se pozavlacili, kokice (imam malo dete, sta cu 😁) zivot mi presedne! Obrni okreni sve filtere perem, ali ovaj za vodu obavezno posle koriscenja i usvinjim celo kupatilo, dok ovaj drugi mogu na par usisavanja i nema prljave vode nigde.
2020 11 30
Za Koji God da se opredelite, obratite paznju da li ima delova za isti. Kupili smo neki skup Huver usisivac, pukao Mu je neki mali deo kod filtera, nisu postojala rezevni delovi ni u fabrici. Tako da je skup usisivac Koji je radio posle dve godine zavrsio u kontejneru.Isto se desilo I komsinici. Sada Sam kupila usisivac sa kesom, vise ne rizikujem.
2020 11 30
> sarakey88: > Prvo izvinjavam se ako sam omasila podforum 😊 > Drugo, potreba mi je preporuka za usisivac na vodu. Kakva su vam iskustva? Koliko su efikasni, na koliko je potrebno menjati filtere i koja im je cena, mislim i na usisivac i na filtere 😊 > Kucimo se pa ako ste voljne i da kupite nesto sa profila, izvolite 😁 Bolje hepa filter nego na vodu, po meni. Ja sam uzela najjeftiniji iz WinWina, neki Favorit, štapni usisivac sa hepa fikterom, i super je. Bar znam da nisam dala 20 iljada 😅🤣
2020 11 30
https://www.tehnomanija.rs/mali-kucni-aparati/usisivaci-sa-posudom-za-prasinu/electrolux-usisivac-esc63eb.html Ovaj sam kupila pre 4 godine.. fantastičan je, deri peri, radi kao zmaj, nisam skoro oprala filtere, posudu, ne praznim ga nakon svakog usisavanja jer je posuda pogolema. I tada je bio skup, tj cena mu se nije menjala.za 4 godine. Ja sam za malo, naručila Bošov štapni, bežični jer znam da su sjajni, a bogme i vrlo praktični.... Svekrva je pre neku godinu kupila neki Samsung, sa posudom, filterima i baš je bzvz.
2020 11 30
Vox typhoon 3000 kupis peres filtere sipas vodu i mirna si. A usisava ko lud . Imam ga vec godinu ipo prezadovoljna.
2020 11 30
Devojke hvala vam puno od srca! Svaki savet je dobrodosao 😊
2020 12 01