Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Devojkee, pomoć

Da li vam se desilo nekada da vam ne stigne post net uplata na telefon? Prvi put mi se desilo ovako nešto, devojka je podigla paket još u ponedeljak, međutim meni nije uopšte stigla uplata novca. Ima li neko rešenje...? 😒
2020 12 03
Jeste li proverili broj telefona na uplatnici? Verovatno su ukucali pogresno
2020 12 03
> Baletanka: > Jeste li proverili broj telefona na uplatnici? Verovatno su ukucali pogresno Pogledala sam više puta da nisam pogrešila broj, međutim sve je u redu. Da li mogu na neki drugi način da podignem novac, jer suma nije baš mala..
2020 12 03
Meni se jednom desilo da je trebalo baš puno vremena da mi stigne poruka, oko 5 dana od preuzimanja paketa, ne znam zašto.
2020 12 03
> Danijela234: > Meni se jednom desilo da je trebalo baš puno vremena da mi stigne poruka, oko 5 dana od preuzimanja paketa, ne znam zašto. Ja se i dalje nadam, i čekam da će stići. Sačekaću još sutra. Stvarno mi nije jasno šta se dešava..
2020 12 03
> Loca96: > > Danijela234: > > Meni se jednom desilo da je trebalo baš puno vremena da mi stigne poruka, oko 5 dana od preuzimanja paketa, ne znam zašto. > Ja se i dalje nadam, i čekam da će stići. Sačekaću još sutra. Stvarno mi nije jasno šta se dešava.. Stiže Vam sigurno, nemoguće je valjda da bude drugačije...
2020 12 03
Čak sam u jednom trenutku pomislila da nije nepto do moje kartice, i ostavila sestrin br telefona, juče kada sam slala paket. Devojka je danas podigla, međutim ni na njen broj nije stiglo ništa. Zanima me da li može, u slučaju da ne stigne, novac da se podigne na drugi način?
2020 12 03
Čak sam u jednom trenutku pomislila da nije nepto do moje kartice, i ostavila sestrin br telefona, juče kada sam slala paket. Devojka je danas podigla, međutim ni na njen broj nije stiglo ništa. Zanima me da li može, u slučaju da ne stigne, novac da se podigne na drugi način?
2020 12 03
> Danijela234: > > Loca96: > > > Danijela234: > > > Meni se jednom desilo da je trebalo baš puno vremena da mi stigne poruka, oko 5 dana od preuzimanja paketa, ne znam zašto. > > Ja se i dalje nadam, i čekam da će stići. Sačekaću još sutra. Stvarno mi nije jasno šta se dešava.. > Stiže Vam sigurno, nemoguće je valjda da bude drugačije... Nadam se samo da nije i post expres počeo da krade novac 🤔
2020 12 03
Možeš da odeš u poštu i pokažeš papirić PostExpress-a i daće ti novac. Nema potrebe da brineš. 😀
2020 12 03
Uz pomoć broja pošiljke možeš da podigneš novac. U poslednje vreme mi se to često dešava. 😊Takođe, možeš da ukucaš broj pošiljke na sajtu pošte da proveriš status pošiljke, ispod toga će ti se pojaviti broj uputnice. 😊
2020 12 03
> cath95: > Možeš da odeš u poštu i pokažeš papirić PostExpress-a i daće ti novac. Nema potrebe da brineš. 😀 Sad opet ima jedan problem 😌 Ja sve šaljem preko njihove aplikacije, i kurir potom pokupi paket. Jer ne idem zbog deteta nigde dok je ovo ludilo.. Kad on preuzme paket ne dobijam tu priznanicu.
2020 12 03
Da,svakako mogu na osnovu tog papira sto imas da provere da li je novac uplacen post netom. Uglavnom ne moze da nestane niti neko moze bez tvoje licne karte da podigne.
2020 12 03
> Tinkerbell22: > Uz pomoć broja pošiljke možeš da podigneš novac. U poslednje vreme mi se to često dešava. 😊Takođe, možeš da ukucaš broj pošiljke na sajtu pošte da proveriš status pošiljke, ispod toga će ti se pojaviti broj uputnice. 😊 Dobro, bitno da ima načina da se podigne novac. 😊 Sutra ću otići do pošte pa se nadam da će se rešiti problem.
2020 12 03
Devojke, hvalaa na pomoći. 🤗🥰🥰
2020 12 03
1 2