Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

PAZNJA!!! Posta i Post Express!

> DoliBlack: > > tanjatudi: > > Posta i Post Express su u tn.vanrednom stanju! > > Imaju pravo da NE donose posiljke od danas za sutra, mogu da kasne do 5 dana! > Nisam videla nikakvo obaveštenje o tome. Je l su Vam to u pošti rekli? Posiljka poslata Post Expressom mi je kasnila 4 dana, pa prijateljica inspektorka u postu me obavestila o njihovom vanrednom stanju.
2020 12 05
Meni danas stigla 2 paketa poslata juče postexpressom, tako da verovatno negde kasni negde ne 🙂👍
2020 12 05
Dok je god takvih sto dele vase misljenje, Shyshymiga, i bice potrebe za bunom i takvim stanjima. Pa vi izvolte radite za budzasto i ponizite sebe, ugazite svoje snove i potrebe, i sto je najgore, ugazite zivote i prava svoje i moje dece takvim razmisljanjem...
2020 12 05
Iz prve ruke vam mogu reći da i kad dođu novi, a teško jer i da ode neko ne zapošljavaju nove ljude već podele posao među postojećim kadrom, izdrže nekoliko nedelja i pobegnu. Pogotovo kuriri i poštari.
2020 12 05
> Dadanagaga: > Dok je god takvih sto dele vase misljenje, Shyshymiga, i bice potrebe za bunom i takvim stanjima. Pa vi izvolte radite za budzasto i ponizite sebe, ugazite svoje snove i potrebe, i sto je najgore, ugazite zivote i prava svoje i moje dece takvim razmisljanjem... Sta je Budzasto? Ja se ne zalazem za politiku, nego za vredan rad. Lenji ljudi nigde nece proci. Zato i sede u raspaloj Srbiji, a onda drame kad imaju posao, jer je tezak.Jer su lenji. Ja sa Vasom decom nemam nista, zao mi je sto tako uopste smete da kazete. Ja redovno placam doprinose ovoj drzavi za zdravstvo, sve ove godine, u koje se dinar nije ulozio, pa sad se kuka na posten narod da je kriv zbog kolapsa u zdravstu. Ja posteno placam postarinu da mi se posta donese na kucnu adresu, a oni ga odnesu u postu, ni ne donesu ga na adresu, pa plati plus i lezarinu? S kojim pravom Vi meni kazete da ja imam nesto s Vasom decom ili Vama? Ja svoj posao i svoje doprinose placam sasvim normalno, ne krivim drzavni aparat ni za sta. Kad odu ovi, doci ce drugi jos bahatiji jer su Srbi navikli da zive lenjo i da im kradu i ono malo sto imaju. Moje misljenje svakako ne utice na tudji zivotni stil. U fazonu, neko te ne dira, radi sve po zakonu, a ti uperis prstom i kazes "Ti si kriv meni...". Zvuci malo glupo i nezrelo... postari koji trenutno rade, bi se iz Nemacke ili Svajcarske, vratili brzom postom. Rad, red i disciplina na "nivou".
2020 12 05
A vi izvolte u tu Svajcarsku pa nek vam postari pevaju na uvce, i ostavite nas lenje da propadamo u Srbiji, u kojoj se zivi svi znamo kako.
2020 12 06
> Baletanka: > A vi izvolte u tu Svajcarsku pa nek vam postari pevaju na uvce, i ostavite nas lenje da propadamo u Srbiji, u kojoj se zivi svi znamo kako. Ako se kojim cudom meni obracate, dakle, ne trazim da mi peva na uvo, nego da uradi svoj posao. Ja svoj radim i ljudi me postuju. Mozda cak imam i manju platu nego taj postar, al nemam pojma, nit me zanima. Po zakonu je ono sto ja od tog postara ocekujem. A ne pevanje na uvo. Dobija platu, za uslove rada ,koje je sam valjda potpisao, niko ga puskom terao nije da potpise ugovor, sta je sad problem? Ako se u javnom sektoru smanji plata, smanjuje se svima, ne samo postarima. Ako se posao promeni i promena nije po ugovoru, neka se zali gde treba. Ili da otkaz. Sve je resivo, a ne da puca preko mojih ledja. Npr, da mi ne donese na kucnu adresu a ja to svojim novcem posteno platila(dala mu platu) i na sve to, ne donese, pa mu platim i lezarinu. To verovatno deo za drzavu, kad postar ne uradi svoj posao. Onda trosim svoje gorivo, opet svoj novac do poste, i naravno svoje vreme. Dakle ,ja se tu daleko vise istrosim nego oni. I da mi bude zao? Zao mi sebe jbt. Ahahaha... em vreme, em novac, zbog neke poste, i nesavesnog rada.
2020 12 06
Shyshymiga taj novac za gorivo i lezarinu ide sve u iste dzepove. Kao i novac od poreza, na veliku veliku zalost. Uopste se ne radi o lenjosti, mnogo su dublji i siri problemi. Prepolovili su kadar, podigli cene i od ove drzave apsolutno napravili privatnu svojinu, izrabljuju ljude poput kurira i mnogih drugih. Iz Srbije se vraca nekolicina, 50000 koji su godinje odlazili poslednjih godina se ne vraca. Ni na popisu se nece videti realna brojka jer skoro svi imaju adresu i u Srbiji, jer je dozvoljeno dvojno drzavljanstvo. Cak i najveci lenjivac koga znam je ostao da radi u Sloveniji, a ovde se zalio na sistem kao sto ti opisujes. A kamara rodbine i prijatelja radi i zivi normalno u inostranstvu. Mene boli i da ostanem i da odem. Svako neka kroji svoj put i postujemo svaciju perspektivu. Samo baratajte realnim brojkama a ne pojedinim slucajevima. Raseljene su ogromne brojke, pojedinac se vrati pitaj Boga zasto. Otpusteno pola kurira, podignute cene, privativozana i izmuzena Srbija. Ako niste primetili upravo vam je poskupela struja, objedinjena naplata i mnogo artikala po prodavnicama. Milion je primera, samo mracimo kad pricamo o tome.
2020 12 06
Izvinjavam se ali ja nigde ne mogu pronaći info da štrajkuju ili da postoji neki problem... O čemu se radi?
2020 12 08
> MissDiva: > Izvinjavam se ali ja nigde ne mogu pronaći info da štrajkuju ili da postoji neki problem... O čemu se radi? Napisah iznad..Meni je kurir rekao da ih je polovina bolesna i nema ko da radi,nije mi spominjao strajk ili yako nesto
2020 12 08
Nema nikakvog štrajka. Shodno vanrednoj situaciji i broju obolelih radnika rade kako stignu. Negde sve kao i ranije, negde sporo.
2020 12 08
Evo pre moza nekih sat vremena sam preuzela preporucenu posiljku koja je poslata 4.12....na sajtu je stajalo da paket stoji u posti odakle je poslat,jutros mi na salteru isto kazu,a zove me postar i kaze da je kod njega...molim neobavestene da ne napadaju postu i kurire...mnogo je njih zarazeno i pisma,paketi i ostalo stoji u posti jer nije u pitanju lenjost i da nece da rade,vec zbog ove sitiuacije nema ko da radi jer je vecina pozitivna....ovde u Ca mnogo je njih koje znam zarazeno i medju njima moj postar koji je zaduzen za moj reon i molim Boga da bude ok jer je stariji covek...isto vazi i za kurire Postexpresa....oni ne znaju gde lupaju glavom jer ih malo dolazi na posao,jer opet kazem POZITIVNI SU NA KORONU...ne znam za druge gradove,ali iz predhodnih komentara vidim da nista nije bolje ni kod drugih...nemam nameru nikog da napadam,nego jednostavno razumite ljude jer su u teskoj situaciji...kao i mnoge struke poput lekara,nastavnika i ostalo.
2020 12 08
1 2