Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Prevara od strane clsna MK

Anisoaralaza,htela da kupi 2 artikla,teazila da se prebaci konverzacija na viber,spustila joj cenu,poslala robu post expresom,dobila pist net uputnicu,otisla kupac u pistu,uzela moje pare uz pomic sluzbenika piste bez mohe l.k. i potpisa,i zadrzala robu,vratila prazan paket,sa balinima na stapicu da se naduvaju. Vrednost paketa 14.000 din. ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/432ae6357b898a3c4b4733ea20f73360.jpg)
2020 12 09
Ja zaista ništa ne razumem iz ovoga.
2020 12 09
Vrlo jednostavno,uzela je pare koje su na moje ime u posti,jer ima nekoga od salterusa u posgi,i uzela i pare i robu.Dali je sada jasnije?
2020 12 09
Čekajte, da li ste Vi imali paket sa otkupom ili je novac išao direktno preko PostNeta? Mene u celoj priči ybunjuje na kraju - zašto bi Vam neko slao prazan paketa ako je podignut novac? Svakako možete prijaviti policiji i pošti. Imaju kamere i znaju satnicu kada je novac podignut, ako mislite da je išlo bez lične karte.... što je teško... U mojoj pošti me poznaju ali svejedno zbog kamera moram uvek da pokažem ličnu na šalteru, iako za preuzimanje pošiljki im nije ništa potrebno osim da znaju da sam to zaista ja imenom i prezimenom.
2020 12 09
Ona Vama uplatila novac za kupljene stvari pa zatim podigla isti novac koji je uplatila? Vama je proknjižena uplata, stiglo obaveštenje da je novac uplaćen pa ste nakon toga poslali paket koji je takođe podigla? Ili je pouzećem podigla paket, platila pa onda podigla novac? 😮😮😮
2020 12 09
Meni je totalno zanimljivo da citam ove tuzne ispovesti clanica, i uglavnom se ispostavi da lazu :') :') Osecam se ko tajni agent :')
2020 12 09
Onaj ko je uplatio novac Post netom, moze da ga 'povuce' nazad sve dok ga primalac ne podigne. Verovatno se to desilo ovde😏.
2020 12 09
Ja bih rekla da je u vasem paketu nasla BALONE i vratila ga :)
2020 12 09
Po utisku je bio otkup, znači platila kuriru.
2020 12 09
> Baletanka: > Ja bih rekla da je u vasem paketu nasla BALONE i vratila ga :) 😂😂😂 Ovo za balone je naknadno dodato u temi... Umreću... 😄😄😄
2020 12 09
Devojke relativno sam nova ma ovom sajtu i već sam se par puta opekla pa bih da vam skrenem pažnju na jednu članicu. U opisu predmeta napisala je NOVO a poslala mi je čizme koje su pocepane i spolja i iznutra, prljave, djonovi izguljeni i pukle su na pola. Bukvalno mogu u kantu da ih bacim. Pritom je napisala "koža" a u pitanju je neka teška jeftinoća, iznošena i prodata po istoj ceni. U pitanju je sara.pet95 profil. Mnogo sam se iznevirala, još mi kaze kako je ugasila žiro račun pre nedelju dana 😂
2020 12 09
> Njenjam: > Devojke relativno sam nova ma ovom sajtu i već sam se par puta opekla pa bih da vam skrenem pažnju na jednu članicu. > U opisu predmeta napisala je NOVO a poslala mi je čizme koje su pocepane i spolja i iznutra, prljave, djonovi izguljeni i pukle su na pola. Bukvalno mogu u kantu da ih bacim. Pritom je napisala "koža" a u pitanju je neka teška jeftinoća, iznošena i prodata po istoj ceni. U pitanju je sara.pet95 profil. Mnogo sam se iznevirala, još mi kaze kako je ugasila žiro račun pre nedelju dana 😂 Koliko vidim, u svim njenim cizmama na profilu je isti opis "nove kozne cizme u sivoj boji" :o A nit je novo, nit koza, nit sivo
2020 12 09
> Baletanka: > > Njenjam: > > Devojke relativno sam nova ma ovom sajtu i već sam se par puta opekla pa bih da vam skrenem pažnju na jednu članicu. > > U opisu predmeta napisala je NOVO a poslala mi je čizme koje su pocepane i spolja i iznutra, prljave, djonovi izguljeni i pukle su na pola. Bukvalno mogu u kantu da ih bacim. Pritom je napisala "koža" a u pitanju je neka teška jeftinoća, iznošena i prodata po istoj ceni. U pitanju je sara.pet95 profil. Mnogo sam se iznevirala, još mi kaze kako je ugasila žiro račun pre nedelju dana 😂 > Koliko vidim, u svim njenim cizmama na profilu je isti opis "nove kozne cizme u sivoj boji" :o > A nit je novo, nit koza, nit sivo Imam problema sa vidom pa nisam ni primetila da se i na slikama vide neka oštećenja dok nisu stigle. Nekoliko puta sam napisala pozitivne utiske i onda neko od mojih članova porodice vidi da nisam normalna šta sam naručila pa mi je glupo da vraćam predmet nazad. Svakako ovo mi je još jedna lekcija i tek sada razumem zašto devojke traže klipove :)
2020 12 09
U pravu ste, platila otkup, dok nisam podigla pare, iako je post net glasio na moje ime, podigla pare nazad, kako je to uspela, ne znam, prijavila je policiji, dali će reagovati, ne znam, pošta kaže da nije odgovorna za to, meni samo nije jasno kako je bez moje l. k. podigla pare sa uputnicu post neta, a pošta uvek traži dokument. Vratila prazan paket, sa balonima, znači zadržala pare i robu. To isto radi i na drugim sajtovima. Ovo je samo upozorenje za vas devojke, da ne prođete kao ja, sa ovom članicom. Prijavila je i tržišnoj inspekciji, ne verujem, da će neko reagovati, ali pazite se, ona je Prevarant, aktivna je na ovom portalu
2020 12 10
Prodajem na raznim sajtovima stvari dosta dugo, ne volim prevare, ne prodajem balone, imam poruke na tel. jer uvek hoću da mi kupac potvrdi prijem robe, na porukama, sačuvanim piše da je zadovoljna sa stvarima, iste su kao na objavi, spustila joj cenu, Hvala joj na balonima, lep poklon umesto torbice od kristala i ogrlice od pravih bisera Vrednost 16.000 din. Samo pišem da se pazite, ja sam napisala ovo kao upozorenje.
2020 12 10
1 2