Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Prevara od strane clsna MK

Sve to lepo, ali ja i dalje ne mogu da procitam njeno ime?! Anisoara Lazagaric??!
2020 12 10
Bas cudno da je u dva dana imala dva "prevaranta" a te clanice imaju dosta pozitivnih, dok ona ima jedan. Logicno da je povukla novac jer verovatno u paketu nije bilo to sto treba da bude, jedino ako su pogresan paket vratili, u sta ne verujem. Mada, obzirom na haos u posti, mozda je i neka greska.
2020 12 10
> Njenjam: > > Baletanka: > > > Njenjam: > > > Devojke relativno sam nova ma ovom sajtu i već sam se par puta opekla pa bih da vam skrenem pažnju na jednu članicu. > > > U opisu predmeta napisala je NOVO a poslala mi je čizme koje su pocepane i spolja i iznutra, prljave, djonovi izguljeni i pukle su na pola. Bukvalno mogu u kantu da ih bacim. Pritom je napisala "koža" a u pitanju je neka teška jeftinoća, iznošena i prodata po istoj ceni. U pitanju je sara.pet95 profil. Mnogo sam se iznevirala, još mi kaze kako je ugasila žiro račun pre nedelju dana 😂 > > Koliko vidim, u svim njenim cizmama na profilu je isti opis "nove kozne cizme u sivoj boji" :o > > A nit je novo, nit koza, nit sivo > Imam problema sa vidom pa nisam ni primetila da se i na slikama vide neka oštećenja dok nisu stigle. Nekoliko puta sam napisala pozitivne utiske i onda neko od mojih članova porodice vidi da nisam normalna šta sam naručila pa mi je glupo da vraćam predmet nazad. Svakako ovo mi je još jedna lekcija i tek sada razumem zašto devojke traže klipove :) Obavezno uslikajte oštećenja i ostavite negativan sa slikama, da se vidi na njenom profilu. To je jedini i odgovoran načn da skrenete pažnju drugim članicama.
2020 12 10
https://mojekrpice.rs/sandalici-171783 clanica koja je narucila palet nije ga primila napravila mi da platim duplu postarinu, i na sve to mi ostavila negativnu ocenu da mi se osveti jer sam ja njoj ostavila opravdano negativnu. Naravno admin ne reaguje. Dtvarno sramota
2020 12 11
Meni ovde nije jasno kako je uzela aket ako nije platia.
2020 12 11
1 2