Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Negativna bez saradnje!

Pozdrav, devojke. E, ovako, dobila sam negativnu skroz bezveze i bez saradnje. Da li biste i Vi ovako postupile na mom mestu? Ta žena me je pitala bila za sako sinoć u neko kasno doba, ja sam joj odgovorila jutros oko 9 na pitanja, dakle, žena se raspitivala. Niti je ostavila podatke, niti išta. Medjutim, nakon sat vremena od tada, ja dobijam podatke od devojke sa kojom sam već i saradjivala za isti sako da želi da ga kupi sa drugog sajta na kome prodajem i dogovorile smo se da ga pošaljem danas. Dakle, devojka je ostavila podatke i ugovorila sve još jutros oko 11h. I ja sam ga obrisala sa ovog sajta tada. Medjutim, ova članica sa ovog sajta koja se raspitivala mi je pisala pre 3 sata da kaže da želi da uzme sako, ali da joj pošaljem sledeće nedelje na šta sam ja odgovorila da sam sako jutros prodala i da mi je jedna devojka ostavila podatke još jutros za njega. I ona je počela da me napada i da mi preti i ostavila mi je negativnu, jer ga nisam njoj prodala, a devojka mi je pre nje ostavila još jutros podatke. Da li je ovo u redu? Čak sam joj i slikala poruku sa Vibera i podatke od te devojke, iako to nisam ni morala da uradim.
2020 12 18
Naravno da nije u redu,vaše je pravo da prodate kome želite,niti ste šta obećali,niti ste imali garanciju da će kupiti sako.Raspitivanje ništa ne znači,dok se ne ostave podaci ili izvrši uplata.Pišite adminu da vam obriše ocenu,koja je protivna pravilima sajta,tj.ocena je bez saradnje.
2020 12 18
> Ivanamand: > Naravno da nije u redu,vaše je pravo da prodate kome želite,niti ste šta obećali,niti ste imali garanciju da će kupiti sako.Raspitivanje ništa ne znači,dok se ne ostave podaci ili izvrši uplata.Pišite adminu da vam obriše ocenu,koja je protivna pravilima sajta,tj.ocena je bez saradnje. Pisala sam, iskreno se nadam da će uskoro izbrisati, jako me nervira i kvari mi reputaciju profila bezveze. Baš, baš sam poludela.
2020 12 18
Ne sekirajte se,brzo će obrisati❤️
2020 12 18
Nema pravo da vas oceni negativno. Raspitivala se za predmet, predmet se u medjuvremenu prodao. Pravo prodavca je da predmet proda prvom ko plati i javi se za njega, a ne da ga cuva za onog ko je pitao, a nije ni rekao da ce uzeti. Sve i da je rekla da hoce, opet vi kao prodavac imate pravo da prodate onom ko bi prvi uplatio jer dok ne vidite pare nista nije sigurno.
2020 12 18
> Esprit21: > Nema pravo da vas oceni negativno. Raspitivala se za predmet, predmet se u medjuvremenu prodao. Pravo prodavca je da predmet proda prvom ko se uplati i javi se za njega, a ne da ga cuva za onog ko je pitao, a nije ni rekao da ce uzeti. Sve i da je rekla da hoce, opet vi kao prodavac imate pravo da prodate onom ko bi prvi uplatio jer dok ne vidite pare nista nije sigurno. Pa, baš to. Koliko njih mi tako i pusti poruku kao kupili bi, a onda nestanu, nema ih nigde, niti podataka, niti uplate. I ja sada tako treba svakoga da čekam da odgovori, a da batalim kupce koji su mi ostavili podatke. Pa, van pameti skroz.
2020 12 18
Ja sam negativnu dobila od žene koja nije bila zadovoljna predmetom a isto nije htela da vrati iz povraćaj novca. Nacrnila me za sve pare ali dobro. Nije htela da vrati uz povraćaj novca, pustila joj 3 poruke na koje odgovorila nije. Smatram da joj negativna više znači zato nisam ni kontaktirala admina - nek se raduje. Od prekjuče ne mogu da dodam artikle i ne znam o čemu se radi, sve funkcioniše ali slike ne mogu da dodam. Da li je neka imala slično iskustvo?
2020 12 19
Mozes li da kazes koja je clanica u pitanju? Cisto da znamo. Ovo je van svake pameti.Ja kad bih lupala negativne kao doticna,trebala bih onda svakom ko pita za predmet i vise se ne javi da lupam negativni.
2020 12 19
Naravno da mogu. Jako drska članica, nisam imala ovako neprijatnu situaciju do sada i ovakvo napadanje bezveze, a sve sam ljubazno odgovarala, maksimalno sam se trudila da joj objasnim da sam prodala drugoj ženi u medjuvremenu, čak sam joj i slikala kada mi je devojka ostavila podatke, što nisam ni morala, realno. Admin mi je odmah izbrisao negativnu, rešeno je. https://mojekrpice.rs/bizuterija-110184
2020 12 19
Nije okej, ne moze da da ocenu bez saradnje, takvo je pravilo sajta. Ovaj sajt ima i taj problem da predmete mozete prodavati na bilo kom drugom mestu na kom zelite. Zena je mozda bila zauzeta, i jednostavno nije stigla da udje i ostavi podatke. Na Limundu postoji lepo napisano pravilo da predmete koje tamo oglasis ne smes da oglasavas na drugim sajtovima za prodaju. Ali ovo niti je Limundo niti je ona s pravom dala bilo kakvu ocenu. Samo nekako razumem i njen stav. Al ovde joj nece proci, jer ovde u principu pravilo je da nema pravila. Al za to je kriv sajt, ko ga osmislio, ne clanovi. Clanovi samo koriste situacije.
2020 12 19
Iskreno,zena je pitala za predmet ali nije ga ni rezervisala niti rekla da ce ga uzeti.Clanica ga je u medjuvremeni prodala. Nije duzna da cuva predmet nekome ko je samo pitao za isti.Ja imam mali milion njih koji svaki dan pitaju za neki artikal i vise se ne jave.Da cekam njih nikad nista ne bih prodala.Drugo je da je clanica rekla da kupuje predmet,ostavila podatke ili slicno. To sto neko pita za predmet,ne znaci nista,i ako ne trazi rezervaciju,koja ja i ne moram da radim ili ne kaze da ga kupuje,ja nisam duzna da taj predmet cuvam i mogu ga prodati prvom ko se javi.
2020 12 19
I meni se desilo jednom da mi je clanica ostavila negativnu bez saradnje, tek tako, naravno admin je obrisao to odmah...
2020 12 19
Ja, iskreno, ne razumem njen stav nikako, niti bih ja ikada reagovala tako u njenoj situaciji. Ja dosta poruka dnevno dobijam, gde se ljudi samo raspituju, što nikako ne znači da žele da kupe odredjeni predmet. Ovde većina vrši prodaju na više sajtova i to nema veze sa tim. Ja sam odmah obrisala oglas, nakon što mi je devojka ostavila podatke. Neko je u medjuvremenu mogao i ovde na sajtu da mi ostavi podatke i opet bi bila ista situacija. Ja kapiram da se žena iznervirala što je neko kupio njoj ispred nosa, ali i meni se to dešavalo i nikada nisam, niti bih tako reagovala. Da je ostavila podatke odmah, broj, javila bih joj se i verovatno bih njoj prodala predmet, ukoliko bi se javila. Jednostavno, žena mi ništa nije ostavila, samo se raspitivala i nema pravo da deli negativne za takve stvari. Ne shvatam nikako takvo ponašanje. I to je to.
2020 12 19
Reakcija joj je prenaglasena jer niti je rezervisala predmet, niti ostavila podatke, na kraju krajeva nije doslo do saradnje, tako da nije uopste bilo elemenata za negativnu ocenu. Verujem da ste se iznervirali jer vodite racuna da budete ok prodavac, sto se vidi iz broja pozitivnih ocena. Vidim da je administrator obrisso negativnu, tako da ce ovo samo biti jedno lose iskustvo za vas 😊
2020 12 20
Mene uvek iznervira bezobrazluk clanica pojedinih.Od toga da ne preuzmaju posiljku,ne odgovaraju na poruke,pola njih ne zna makar hvala da kaze,kada im posaljes mere na upit ili dodatne slike. Ali ovo,pitala sam za predmet,pa dok sam se odlucila, on se prodao,i sad idem da dam negativnu,jer Boze moj kako se neko usudio da proda predmet za koji sam se raspitivala,je stvarno podiglo nivo bahatosti na sajtu na novi level.
2020 12 20
1 2