Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

Pušenje da ili ne

Zdravo drage dame. Interesuje me kako ste se osećale pri odvikavanju od pušenja i kako ste podnele? Ja sam odlučna već drugi dan bez cigareta, nadam se da ću istrajati u odluci. jednom sam pocetkom trudnoće bila ostavila , pa se ponovo vratila na lošu naviku posle dojenja bebe. Uživala sam u svakoj cigareti, pusila sam po 3 dnevno. Volela sam te rituale i malo vremena kada sam sama sa sobom. Bilo bi mi drago da čujem slična iskustva i savete zašto pusiti ili zašto ne. 😊❤️
2020 12 19
Moj ti je savet da nadjes nesto drugo da radis umesto sto pusis zameni to nekom boljom navikom većina ljudi zapali kada im je dosadno ili kada su nervozni.Pocni da heklaš,pleteš praviš nesto ,čitaš ,pišeš tako ces naci nesto u cemu uživas i nesto sto je ,,tvoje vreme,, a bices zdrava i imaces pun dzep, cigarete su preskupe i mislim da je dodatnih 150e u dzepu mesečno najveća inspiracija .
2020 12 19
Mislila sam na 3 cigarete dnevno, ne na 3 kutije 😄 Najviše sam odlucila zbog zdravlja. Znaci mi puno savet , pokušaću da nadjem nešto korisnije da radim kada mi je dosadno. Hvala❤️
2020 12 19
Samo ću reći - što dalje od tog "zla" - za vaše dobro zdravlje !... stvar čvrste volje i karaktera! Pronađite neku jaku motivaciju...i pokušajte da zamenite tu lošu naviku pozitivnom! Podrška ❤️🤗
2020 12 20
Isti sam i ja slučaj bila. Obožavam te trenutke, teško mi pada da se odviknem iskreno. Nisam nikad uživala paleći jednu za drugom sto se kaže, niti morala nešto da ostavim radi cigarete. Pokušavam da sebodviknem i promenim život u zdrav, najviše zbog svog jednogodišnjeg sina. Pa na drugom mestu i zbog sebe. Kada bi mi neko garantovao da neću imati nikakve posledice od duvanskog dima, rado bih nastavila sa tim 😄 Bez razmišljanja sam ostavila cigarete kada sam saznala da sam u drugom stanju, pa sve dok nisam prestala da dojim. Nisam želela da trujem svoje dete. Pa sam se ponovo vratila staroj navici.. Navikla sam da izadjem na terasu, pusim i razmišljam. Sada sam ponovo odlucila da jednom zauvek presecem sa tim i da se okrenem sportu, izbacim sve vrste hemikalija iz kozmetike i ishrane. Želim da sačuvam svoje zdravlje i zdravlje svoje porodice. Mislim da ni jedan užitak nije važniji od toga Hvala ti na svom podeljenom iskustvu🥰 > svejezauzeto3: > Ja sam pusac isto kao i ti.. Vise od 5 cigareta ni ne mogu da ispalim u toku dana.. Jednostavno ne prija mi.. U drustvu mogu, naravno, u drustvu je sladje.. Ali ovako sama sa sobom, 5,6 max... Nekad prodje dan i ispalim 2.. Sve zavisi... Meni svi kazu kada bih pusio/la kao ti, pusio/la bi celog zivota.. Volim cigarete i ne mogu da zamislim kafu sa drugaricom bez toga.. Jednostavno neki moj trenutak.. Uzivam > Osecam se glupo sto te “bodrim” da pusis, ali jednostavno il uzivas u tome ili ne... > Ne volim da mi garderoba smrdi na cigarete jedino, trudim se da moje licne stvari imaju sto manji kontakt sa cigaretama.. Ruzno ne zensko pa smrdi na cigarete...
2020 12 20
Hvala najlepše na podršci! Sigurno ću poslušati savet 🥰> MODNI_KUTAK: > Samo ću reći - što dalje od tog "zla" - za vaše dobro zdravlje !... stvar čvrste volje i karaktera! Pronađite neku jaku motivaciju...i pokušajte da zamenite tu lošu naviku pozitivnom! Podrška ❤️🤗 >
2020 12 20
ja sam bila pusac 20+ godina i evo ne pusim vec godinu i mesec dana, jednostavno prestala sam preko noci inace sam pusila svaki dan po paklu nekad vise, zamenila sam cigare i kafu cajevima i to mi je dosta pomoglo kako ne bih zamenila cigare sa hranom tako da kad god mi se pusilo ili jelo popijem zeleni caj, inace bas retko pomislim na cigare kafu pijem jednom mesecno ako bas ne mogu da se razbudim a dan mi sad zapocinje sa vrucom vodom sa limunom
2020 12 20
Kakvi sportisti @OlgaBogdanov, svejezauzeto3 Pušenje, ne. Probajte da pročitate onu knjigu "Lak način da prestanete da pušite"
2020 12 20
Probacu bas ovu metodu. Mislim da zaista pomaže Hvala 🥰> bloodytears: > ja sam bila pusac 20+ godina i evo ne pusim vec godinu i mesec dana, jednostavno prestala sam preko noci inace sam pusila svaki dan po paklu nekad vise, zamenila sam cigare i kafu cajevima i to mi je dosta pomoglo kako ne bih zamenila cigare sa hranom tako da kad god mi se pusilo ili jelo popijem zeleni caj, inace bas retko pomislim na cigare kafu pijem jednom mesecno ako bas ne mogu da se razbudim a dan mi sad zapocinje sa vrucom vodom sa limunom
2020 12 20
Ako uspem da je pronadjem, zanima me sadržaj knjige. Hvala ❤️> srebrna: > Kakvi sportisti @OlgaBogdanov, svejezauzeto3 > Pušenje, ne. > Probajte da pročitate onu knjigu "Lak način da prestanete da pušite"
2020 12 20
Ja drugi put prestajem da pusim uz pomoc elektronske cigare, ovako da "presecem" bez icega nisam probala, verovatno bih ubila nekoga 😁 I sa ovim "varanjem" sam bila nervozna prvih par dana, jutarnja kafa mi je bila nikakva, medjutim evo 10ak dana, drzim se, vec sam se navikla, i cigare mi smrde 🙄
2020 12 20
Aman...3 cigarete dnevno...pa to je NIŠTA,ukoliko Vam to predstavlja zadovoljstvo, uživate pobogu...
2020 12 20
To bi bilo prelepo kada 3 cigarete vremenom ne bi došle do 33. TinaKris zna iz neke druge teme, ja sam na elektronskoj već toliko dugo da sam i zaboravila a valjalo bi i to ostaviti.
2020 12 20
Ja sam prvi put prestala sa elektronskom samo zato sto mi se pokvarila u sred ruralnog dela Spanije 😁 Bukvalno je ne bih menjala sad ni za sta, mada to jeste zamena jedne zavisnosti drugom. Sta znam, ubedjena sam da je ovo manje zlo- iako i dalje jesam malo skepticna prema tome sta li ta para moze da radi u plucima. Mozda je bolje i ne znati 😁
2020 12 20
Ja sam prvi put prestala sa elektronskom samo zato sto mi se pokvarila u sred ruralnog dela Spanije 😁 Bukvalno je ne bih menjala sad ni za sta, mada to jeste zamena jedne zavisnosti drugom. Sta znam, ubedjena sam da je ovo manje zlo- iako i dalje jesam malo skepticna prema tome sta li ta para moze da radi u plucima. Mozda je bolje i ne znati 😁
2020 12 20
1 2