Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Feng Shui uredjenje

Ogledalo duplira, zato se stavlja iznad sporeta i trpezarijskog stola, jer je hrana novac, izobilje, pa da toga bude vise. Ogledalo u spavacoj sobi moze, ali da se uvece prekrije necim, jer ono duplira i stvara nezeljene goste ako vam se vidi odraz dok spavate, u smislu trece osobe u braku, ili dusa pokojnika, ako se secam dobro.
2020 12 31
> Shyshymiga: > Moje licno iskustvo. Ni sa najmanjim ogledalom u sobi gde spavam ne mogu da spavam. Kada sam u hotelima, na odmorima, gde je spavaca soba sa plakarima koji imaju velika ogledala, meni nema odmora. Zasto ne mogu da spavam normalno sa ogledalima ne znam. Jos od tinejdzerskog doba se secam da sam npr, malo obicno ogledalce za lice okretala naopacke pre spavanja. Desava se to da ako sam premorena, zaspim, ali se uopste ne odmorim ako je tu neko ogledalo.probudim se slomljena i nenaspavana, izguzvana, izvakana. Imam jako lose snove. Ako nisam umorna, ne mogu ni da zaspim, uzmem da citam knjigu npr, i zamorim se i zaspim tek u 4,5. I to samo tamo gde su ogledala u tom prostoru gde se spava. Ja se secam jos prica starih baka da su govorile sa se nocu ne valja ogledati jer iz ogledala izlaze duhovi 🙄
2021 01 08
Znate sta sam shvatila upravo, da mi je bebi soba naspram kupatila. I sad kad pogledam raspored stana nista ni sa cim ne ide... E da, i krevet u spavacoj mi je okrenut nogama ka ulazu a iznad glave prozor jer je soba uska a dugacka i drugacije ne moze
2021 01 08
Malo šale, čisto da vas utešim u vezi nepravilnog rasporeda. Kažem mužu da krevet ne treba da bude do kupatila, kuhinje, gde je voda, a on kaže za babu- Da, ne valja, zato živi već 98 i zdrava je 😂 Usput, baba ima i ogledalo u sobi, naspram kreveta. Krevet je izmedju zida i ormana. Slatkiše cepa ceo dan, dijabetes nema. Skoro smo je videli kao umiruću, pripremali se za sahranu, a ona zivnula, ništa joj nije 😅
2021 01 08
> jacaikaja: > Malo šale, čisto da vas utešim u vezi nepravilnog rasporeda. Kažem mužu da krevet ne treba da bude do kupatila, kuhinje, gde je voda, a on kaže za babu- Da, ne valja, zato živi već 98 i zdrava je 😂 Usput, baba ima i ogledalo u sobi, naspram kreveta. Krevet je izmedju zida i ormana. Slatkiše cepa ceo dan, dijabetes nema. Skoro smo je videli kao umiruću, pripremali se za sahranu, a ona zivnula, ništa joj nije 😅 Hahahaha baba carica 😂 zivi zivot punim plucima sta ce njoj feng schui👌
2021 01 10
1 2