Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

SVI DA BUDU JEDNAKI

U svom "istraživanju" po sajtu kakvih novina ima naletim na jedan predmet koji me je zainteresovao... Vidim da je vlasnica https://mojekrpice.rs/asgardian21-242276 koja odjednom ima 0 utisaka... Šta je to sad????? Kako? Znam za nju godinama, znam da je imala na stotine glasova... Obratila sam joj se sa pitanjem šta se desilo, da bih saznala da "nije postupila po pravilima sajta", te su joj izbrisali profil, a ona otvorila novi. I, sad, pitanje : kakvo pravilo je STRAŠNO I NEPOVRATNO narušila članica, pa da joj izbrišu profil!!!!!??????! Ova nejednakost u tretiranju članica od strane admina je krajnje DVOLIČNA, najblaže rečeno. Hoćemo li ikada doživeti ovde apsolutnu doslednost u "kažnjavanju"???? Krajnje neprofesionalno, neljudski... Bezbroj članica enormno krši pravila sajta, ali za njih nema "packi". ZAŠTO? KAKO? KO TO ODREĐUJE I PRESUĐUJE? Dokle ćemo ćutati na ovakve poteze i ne činiti ništa da se to prekine, tj. da se princip primenjuje PODJEDNAKO NA SVE ČLANICE???? Ujedinimo se, složimo se...
2020 12 29
Tema je na mestu ako se javi Asgardian, secam je se takodje pa sam se bas iznenadila da joj je profil blokiran. Ovaj sajt je cudo. Sve moze i nista ne moze, svega ima, niceg nema.
2020 12 30
U inbox u imam poruku od Assgardian gde me obaveštava da je predmet koji mi se sviđa na popustu, lično mi ne smeta neke su naočare u pitanju. Ako je slične poruke slala svim članovima,a one to prijavljivale kao uznemiravanje ( ne znam da li to krsi pravila sajta ili ne) Sasvim moguće da su je admini zbog toga obrisali. Uostalom oni imaju uvid u sve poruke koje šaljemo i primamo, te se valjda računaju kao spam.
2020 12 30
Tako je Siamese.cat.i ja sam to videla i iznenadila se. Nije blokirana ni iz cijeg hira vec zbog upornog krsenja pravila uprkos opomenama. Bila je upozorena da ce joj biti blokiran profil ako nastavi po starom. Secam se da sam nailazila na njene oglase gde je prodavala knjige, aparate za kafu i jos neke zabranjene predmete kao i da je imala dosta duplih oglasa i nisam mogla da verujem da joj takvi oglasi prolaze nekaznjeno. Igrala se pa preigrala i sad je neko drugi kriv. A eto koliko je nepostena kada je na profilu napisala da je blokirana "iz njoj nepoznatog razloga".
2020 12 30
![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/3e69759f8f2691d64e734ddfb668b1a2.jpg)
2020 12 31
Željka, Željka... Možda je vreme da obrisete temu. 😗 🙄😏
2020 12 31
Meni je ovaj negativan utisak sumnjiv, nerealan i ne bih ga uzimala za ozbiljnu informaciju.
2020 12 31
Kao da su oba utiska data bez konketne saradnje.
2020 12 31
> AppleRed: > Kao da su oba utiska data bez konketne saradnje. Da, prvi je dat na osnovu prethodne saradnje sa sada ugašenim profilom članice.
2020 12 31