Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Ideje /

Sigurna isplata i super aplikacija

> ToSamJaq: > jel isplata na paypal Dobro vece. Ne. Isplata je ili putem post expresa ili na tekuci racun. Kada isplate putem post expresa, morste u postu da idete. 😊 Ako zelite da se igrate, mozete na moj nick da se ulogujete ***LjiljaBelj*** Hvala Vam unapred. Hvala svima. 😊😊😊
2021 01 06
Kako dodajete prijatelje? Tj,kako da dodam vas koje aktivno igrate?😁
2021 01 08
> Angel_Di: > Kako dodajete prijatelje? Tj,kako da dodam vas koje aktivno igrate?😁 Ne mozete. Vi kada otvarate profil, upisujete ime nekoga ko vec ima profil. Onda mozete samo da pozovete svoje prijatelje da i oni igraju, ali ne postoji mogucnosti umrezavanja, kao IG. ;)
2021 01 08
> NShibridi: > > Angel_Di: > > Kako dodajete prijatelje? Tj,kako da dodam vas koje aktivno igrate?😁 > Ne mozete. Vi kada otvarate profil, upisujete ime nekoga ko vec ima profil. Onda mozete samo da pozovete svoje prijatelje da i oni igraju, ali ne postoji mogucnosti umrezavanja, kao IG. ;) Šteta,ali mudro odradjeno. Pokusala sam preko Vibera da pošaljem pozivnice,videcu sta ce da se desi 😁
2021 01 08
Za one koji duze igraju, jeste li primetili da sve manje meda daju? Ako tri puta dnevno igras maksimalno 240 gr, na pocetku je bilo dosta vise.
2021 01 11
Moj nick je Sofijasam 🍀🌸 srecno ☺️
2021 01 31
1 2