Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Prodaja robe na rate

Devojka koja je zainteresovana za obucu zali da plati na rate? Kako da budem sigurna da nije prevara i da li uopste rizikovati? Hvala
2021 01 13
Ne, nikako! Neka skupi novac (kao za rate), pa ako obuća još bude dostupna, neka kupi. Možda bih joj ponudila motivacioni popust.
2021 01 13
pa mozda ali da vam uslika licnu kartu cisto da imate evidenciju da je to ona ili neki video poziv da se uverite da je to ta ista osoba
2021 01 13
Bolje joj sačuvajte u nekom doglednom roku dok ne sakupi novac, pa onda kad sve uplati, pošaljite. Može uplatiti i manji iznos unapred, da bi bili sigurni da neće odustati od kupovine. Procenite kako vam se prema konverzaciji čini, da li je od poverenja, pa da li vredi sve. Ja lično ne bih slala dok mi ceo iznos ne legne na račun.
2021 01 13
Imala sam slucaj gde mi je devojka ponudila uplatu na dve rate tako sto je polovinu novca uplatila odmah, a ostatak kada smo se i dogovorile. Nakon uplate celokupnog iznosa poslala sam joj paket. Saradnju smo obavile na obostrano zadovoljstvo. Samo pod ovim uslovima pristanite na takav vid saradnje.
2021 01 13
> tinabambinatina: > Devojka koja je zainteresovana za obucu zali da plati na rate? Kako da budem sigurna da nije prevara i da li uopste rizikovati? Hvala Nek Vam uplati jedan deo novca a drugi po dogovoru što reče Gabi na svom primeru.. Obuću ćete joj poslati po uplati celog iznosa..
2021 01 13
Ja bih pristala samo ako u dogovoru stoji da clanica dobija paket onda kad uplati poslednju ratu. Veliki je rizik u suprotnom.
2021 01 13
I ja bih isto uradila, nakon isplacene zadnje rate da se salje paket
2021 01 13