Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Molim za odgovor u vezi sa humanitarnom prodajom

Pozdrav, htela bih da napisem u oglasima za neke predmete sa profila, a i da postavim oglase o prodaji knjiga (u delu foruma gde se to moze), da su sredstva od prodaje tih predmeta namenjena jednoj organizaciji koja se bavi zbrinjavanjem zivotinja (posebno invalidnih, starih i bolesnih). Potencijalni kupac bi od mene dobio broj racuna te organizacije, kao i ime i prezime osobe na koju se organizacija vodi. A meni bi poslao foto potvrde o uplati ili print screen ukoliko koristi placanje preko telefona, i onda bih mu poslala kupljeni predmet. Da ne duzim vise: da li je ovo dozvoljeno na sajtu? Ima li neko iskustva sa ovim? Da li se ovim krsi neko pravilo sajta? Unapred hvala na odgovoru.
2021 01 14
Mislim da je to uredu ukoliko to ne radite javno radi samopromocije, već kada neko zatraži da kupi da tu osobu uputite da uplati na račun neke organizacije ili sami uplatite novac nakon preuzimanja.
2021 01 15
To i ja isto radim za decu bez roditeljskog staranja i obolelu decu Srbije :) Dugo sam član Zrenjaninskog Crvenog Krsta i sav novac od prodaje sa profila ide za humanitarne svrhe :) Mnogo je lepo što ima još takvih ljudi ❤️ Samo napred 👍🏻
2021 01 15
> MissDiva: > Mislim da je to uredu ukoliko to ne radite javno radi samopromocije, već kada neko zatraži da kupi da tu osobu uputite da uplati na račun neke organizacije ili sami uplatite novac nakon preuzimanja. Ma kakva samopromocija, ne zanima me to. Hvala na odgovorima, MissDiva i laurenmarie!
2021 01 15
Istu akciju sam imala za par proizvoda kada sam skupljala novac za kucice za ulicne mace. Samo sam u oglasu navela da sav prihod od prodaje ide njima, nije bilo zamerki od strane admina. Mozda bi bilo bolje da uplacuju tebi, pa da ti prosledis novac toj organizaciji. Deluje mi kao da je tako lakse, a i mozes da budes potpuno sigurna da je novac stigao na pravu adresu
2021 01 19
Divna ideja. A ako vam knjige ne budu išle ovde, možete ih ponuditi i na instagram stranici Knjige za šapice. Isti je princip: kupac plaća direktno udruženju, a vi mu potom šaljete knjigu. Jedino što imaju vremenski ograničene akcije za različita udruženja/organizacije/pojedince koji brinu o životinjama, odnosno ne birate vi za koga će se uplaćivati novac. Devojke su divne, možda možete i da im predložite organizaciju kojoj želite da pomognete, pa da dogovorite akciju sa njima.
2021 01 19
Hvala, Zole_Z, na info za Instagram. <3 Pitala sam admina ovde porukom, dao je zeleno svetlo, tj. mogu da napisem u oglasu za prodaju predmeta kome je namenjen novac.
2021 01 19