Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Narucivanje namestaja iz Ikea-e, iskustva?

Da li je neka od vas narucivala online nesto od namestaja ili nesto drugo, a da je lomljivo? Ja nemam vremena bas da idem u Bg, a nije mi ni blizu, pa bih porucila, makeup sto sa staklenom plocom, ali me sve strah da se ne osteti u transportu. Interesuju me vasa iskustva. :")
2021 01 20
Naručivala sam i lomljivo. Sve je bilo u redu, a izuzetno dobro su i upakovali sitnije lomljive stvari (šolje, tanjire, sijalice...). Nameštaj sa staklenim vratima je dostavljen u originalnom pakovanju. Problem: Narudžbe iznad 60000 RSD, se moraju platiti unapred, a preko sajta nisam uspela da odradim (kao ni drugi) zbog greške u programu u poslednjem koraku, pa sam na kraju, ipak, morala do IKEE da naručim i platim. To je bilo pre 2 godine; valjda su to ispravili do sada. (Online naručivanje pouzećem za sume ispod 60000 RSD je funkcionisalo besprekorno.)
2021 01 20
> REASHOP: > Naručivala sam i lomljivo. Sve je bilo u redu, a izuzetno dobro su i upakovali sitnije lomljive stvari (šolje, tanjire, sijalice...). > Nameštaj sa staklenim vratima je dostavljen u originalnom pakovanju. Hvala ti puno, znaci mi da cujem pozitivno iskustvo :")
2021 01 20
Ja sam narucila tanjire, polovina je bila razbijena ali sve su odmah zamenili bez problema.
2021 01 20
Super iskustvo, meni je npr danas stigla hranilica za bebu i jos par sitnica/, sve spakovano uredno, kutija plus unutra presovan papir.
2021 01 21
Ja sam prezadovoljna Ikeom, uvek sve bez greske! :") Obozavam je!
2021 01 21
Hvala svima, ohrabrile ste me da porucim to zelim, samo da legne plata :") ,:)
2021 01 21