Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Podizanje cena

Moze biti da ima veze da te krpice sa nizim cenama smatraju krpama. Ja obnavljam oglase s'vremena na vreme, ali realno, po nekom mom rezonu, sto se sad zimsko proda, to je to. Zato sam maksimalno spustila cene i prodajem i te kako ocuvane dzempere za po 300, jakne za po 1500, a znam da vrede duplo. Al kao, aj daj da se proda samo. I nista. 😦😊
2021 01 31
upravo mi se dešava, nakon mog upita za sako i početka konverzacije, prodavac je povećao cenu, za, računala sam, tačno 75 posto. 8-) i sad je povoljna, ali je potez klošarski, pa od saradnje ništa.
2021 01 31
Ljudi prodaju torbe za 100000din, udjem sledeci dan na profil kad ono 120000din, au covece😂
2021 01 31
> EsBeBe: > upravo mi se dešava, nakon mog upita za sako i početka konverzacije, prodavac je povećao cenu, za, računala sam, tačno 75 posto. 8-) > i sad je povoljna, ali je potez klošarski, pa od saradnje ništa. Ovo je zaista uzas, pa kao da ste ludi i ne znate koja cena je bila. Svasta :)
2021 01 31
> nale555: > Ljudi prodaju torbe za 100000din, udjem sledeci dan na profil kad ono 120000din, au covece😂 Ljudi misle da je second hand isto sto i "prodacu za manje pare ali ne mnogo, je moram da povratim deo para"
2021 01 31
> bokismoki: > > EsBeBe: > > upravo mi se dešava, nakon mog upita za sako i početka konverzacije, prodavac je povećao cenu, za, računala sam, tačno 75 posto. 8-) > > i sad je povoljna, ali je potez klošarski, pa od saradnje ništa. > Ovo je zaista uzas, pa kao da ste ludi i ne znate koja cena je bila. Svasta :) nisam mogla da odolim i prokomentarisala sam tu činjenicu dodatno, da bi stigao odgovor, citiram: "potraznja je bila velika i zato sam podigla cenu, ne znam sta je problem". uostalom, ko sam ja da osporavam nečije biznis planove, zaista, u pravu je gospođa. 8-)
2021 01 31
> EsBeBe: > nisam mogla da odolim i prokomentarisala sam tu činjenicu dodatno, da bi stigao odgovor, citiram: "potraznja je bila velika i zato sam podigla cenu, ne znam sta je problem". > uostalom, ko sam ja da osporavam nečije biznis planove, zaista, u pravu je gospođa. 8-) AHAHAHAHAHAHA
2021 01 31
Lepo je rekao jedan clan Limunda: bolje jedan kupac,nego 20 posmatraca! Tako i ovde..dzaba upiti i stavljanje u listu želja ,a od kupovine nista..jos stoji u listi zelja po min ceni i ne proda se ,a kamoli da povecas cenu :D Ja pratim jedan kaput, zena stavila 8000.. vidim ne prodaje se,stoji.. nudim joj 6000, znam da nece prodati ni za pet,ali svidja mi se,pa Cu pregurati..ne da ispod 6500..rekoh moram da skupim..javim se ja kad sam skupila,naravno nije prodat,a ona kaze da joj se ne isplati..tada sam znala da ne bih kupila ni za 1000,zbog stava..i eno ga Jos stoji,kao i druge stvari koje prodaje,a svaki dan menja cene ]:)
2021 01 31
To je ovde klasika.Ljudi kao da su polupani,ili sam.ja prsla pa sebe ne vidim. Iz principa ne kupijem predmet kojem kupac povisi cenu cim pitam za njega pa makar je podigao za dinar. Isto tako dobijem dijareju kad u oglasu vidim nenormalne cene i napomene tipa : Majica skupo placena, Luksuzna Zara haljina, Skupocena HM bundica. Prvo,koliko je neko platio predmet mene ne zanima,pogotovo jer je nosen,a prideve skupoceno i luksuzno uz Zariu,HM i slicne brendove koji su svuda u svetu roba za siroku potrosnju srednje klase ne mogu da svarim. Tuzno mi je sto smo od Zare napravili Pradu za siromasne.Ali ja stvarno nemam nameru da glumim punjenog majmuna i placam neke stvari isto ili skuplje nego u radnji,pri tome su u radnji nove i mogu da ih probam. Ali realno,vecina ljudi ovde se vodi cenom,imam utisak da sto je veca cena,brze se proda.A ja opet stavim simbolicnu cenu jer su to stvari koje ne nosim i jos neko treba za to da plati i postarinu. Znaci HM DIVIDED crop dzemper,kakvih 500 dindzi,idem da dodam pridev skupocan,ili jos bolje luxsuzan uz napomenu Skupo placen i da osinem 1800! Dok je ovaca bice i dzempera 😂😂😂
2021 01 31
Ali problem je sto to nisu ti komadi.Ti pridevi stoje uz artikle koji su u njihovoj standardnoj ponudi.A cesto je cena tih artikala ovde ohoho veca od cene u radnji ,sto mi je sumanuto.Ali dobro,svako se zanima na svoj nacin 😂
2021 02 01
Ni meni to nije jasno.Al ima nas raznih. 😉
2021 02 01
Hahahahah ja cu se ubaciti, jer sam ja podigla svoj novi sako sa 400 na 700, prosto sam ga potcenila, i nema razloga da ne promenim cenu, to je moje pravo i moje mišljenje, ne mogu da verujem da se devojke bave takvim stvarima, prosto ukoliko mi nešto ne odgovara produzim dalje i nadjem još 10 boljih, ne razumem uopšte zašto je to sada toliki bauk, svako ima pravo da radi sa svojim profilom sta zeli. Meni je mnogo tragicnije kada neko prodaje polovnu stvar za 2000 i više, kao i to što smo poprilično zaboravile da je ovo virtuelni '' second hand'' pa logično jelte, stavljamo nošene krpe za po par hiljada dinara.
2021 02 01
Kao i uvek, svojstveno nam je, da gledamo tudje zivote i postupke pa čak i da računamo boze moj, koliko je neko podigao cenu jer je to glavna stavka u zivotu. Meni na pamet ne pada da komentarisem tudje stvari niti cene, i sama sam ovde godinama, i svakojake situacije imala, kao i vecina vas, ali nikada nisam sebi dozvoljavala da se sa nekim obaram oko tih nebuloza. Moj sako vredi više od 400 dinara, javilo se jako puno devojaka, nakon što su odustale, nisu odgovorile i slično, ja sam cenu podigla, a to da li sam vremenski pre /posle podizanja odgovorila nekome ko je pitao za mere, o tome necu ni da se pravdam, nemam kome. Svako ima svoj izbor vrlo je prosto.
2021 02 01
> jelena2606: > Ne znam sta im znaci.Samo ja znam da sam odustala jedno sigurno dvadesetak puta od kupovine zbog takvih gluposti,podizanja cena..Takodje lupanje cifara npr predmet 5000 din,naravno velikim slovima CENA FIXNA,gde ne mozes ni da das ponudu,da bi na kraju taj isti predmet prodavala za 1000 din.,posto niko za te pare nece da kupi.A mogla je da stavi realnu i da ostavi prostor za snizenje i da proda za vise od tih hiljadu din.Ali alavo 5000 i FIXNA CENA su odradili svoje.. I ja cesto napisem u opisu da je fixna cena a svakako spustim kad me pitaju 😂 ne spustam bas ako je stvar 800 din, ali ako je par hiljada naravno da spustim, ne znam ni sama sto pisem fixna cena 😂😂
2021 02 01
@katarinapici...Ne znam sto ste se uzbudili oko teme..Ovde ima nas dosta koje kupujemo i naravno da nam nije jasno kako jedan dan nesto kosta 700,a posle nekoliko dana 3000 din na primer.Pa onda 1500..Svakako je znimljivo cuti o cemu se radi. Forum sluzi za caskanje, o privatnom zivotu clanice koja nesto prodaje ovde niko ne govori...
2021 02 01