Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Nestajanje artikala sa profila?

> Kriskriskris: > Isto se desavalo i meni, cak sam dobila i negativnu od admina, uz obrazlozenje da su slike sa neta i da imam ponovljene oglase. Slika sa neta nisam imala, ponovljenih oglasa jesam, ali i posle toga admin mi je brisao predmeta, pri tom na slikama je bila moja sestra ili ja, bez laznih tagova,itd.Cak sam i adminu pisala, dobila odgovor da krsim pravila sajta, kad sam napisala da slike nisu sa neta i da mi obrazlozi koje pravilo krsim, "nestao je". Jaoo i Vi jadni i neduzni :( Ovo je lazni tag https://mojekrpice.rs/items/odeca/6199167/haljina-like-iv-ice-akcija
2021 02 18
Jesu mi brisane stvari, ali uvek sa razlogom, tj. Kasnije shvatim da sam prekrsila neko pravilo
2021 02 19
> GabiProdaja: > > Kriskriskris: > > Isto se desavalo i meni, cak sam dobila i negativnu od admina, uz obrazlozenje da su slike sa neta i da imam ponovljene oglase. Slika sa neta nisam imala, ponovljenih oglasa jesam, ali i posle toga admin mi je brisao predmeta, pri tom na slikama je bila moja sestra ili ja, bez laznih tagova,itd.Cak sam i adminu pisala, dobila odgovor da krsim pravila sajta, kad sam napisala da slike nisu sa neta i da mi obrazlozi koje pravilo krsim, "nestao je". > Jaoo i Vi jadni i neduzni :( > Ovo je lazni tag > https://mojekrpice.rs/items/odeca/6199167/haljina-like-iv-ice-akcija Zasto lazan tag, jasno pise "like Iv Ice", sta je tu lazno?
2021 02 19
Ukucajte u pretragu sajta: Iv Ice i izaći će i ova haljina. Znači: lažni tag Zašto? Objašnjenje: Kao tagovi funkcionišu sve reči u oglasu, a ne samo navedeni tagovi. Sâm tag ste naveli tačno, jer ste zajedno uneli sve 3 reči like Iv Ice - odvojeno, ali ZAJEDNO podvučeno u tagovima tj. jedan tag. (Zasebno unete kao tagovi bi bile lažni tag). Kao lažni tag funkcioniše i like Iv Ice u naslovu i identična kao model Iv Ice u tekstu, jer se zasebno pojavljuje Iv Ice.
2021 02 19
Pa kome god da izadje u pretrazi, procitace da pise Like Iv Ice, jasno je naglaseno da je po uzoru. Svejedno, ako pogledate temu gde sam pitala clanice, koje pravilo krsim, videcete da je rec o plavoj haljini, koju mi je admin konstantno brise, a ne ovoj.
2021 02 19
> Kriskriskris: > Pa kome god da izadje u pretrazi, procitace da pise Like Iv Ice, jasno je naglaseno da je po uzoru. > Svejedno, ako pogledate temu gde sam pitala clanice, koje pravilo krsim, videcete da je rec o plavoj haljini, koju mi je admin konstantno brise, a ne ovoj. Ne znam kako je bio postavljen oglas za kraljevsko plavu haljinu, koji je obrisan, ali ovaj sada već stoji netaknut duže od 3 nedelje. Tagovi teoretski služe da bi suzili i olakšali pretragu. Ako tražim original, unosim u pretragu: Iv Ice Ako tražim kopiju: like Iv Ice / kopija Iv Ice (Primer: Mnogi unesu za eko kožu tag koža ili odvojeno tag eko i odvojeno koža. Kad pretražujem jakne od prave kože, izađe mi duplo više artikala.)
2021 02 19
> REASHOP: > > Kriskriskris: > > Pa kome god da izadje u pretrazi, procitace da pise Like Iv Ice, jasno je naglaseno da je po uzoru. > > Svejedno, ako pogledate temu gde sam pitala clanice, koje pravilo krsim, videcete da je rec o plavoj haljini, koju mi je admin konstantno brise, a ne ovoj. > Ne znam kako je bio postavljen oglas za kraljevsko plavu haljinu, koji je obrisan, ali ovaj sada već stoji netaknut duže od 3 nedelje. > Tagovi teoretski služe da bi suzili i olakšali pretragu. > Ako tražim original, unosim u pretragu: Iv Ice > Ako tražim kopiju: like Iv Ice / kopija Iv Ice > (Primer: > Mnogi unesu za eko kožu tag koža ili odvojeno tag eko i odvojeno koža. > Kad pretražujem jakne od prave kože, izađe mi duplo više artikala.) Stoji netaknut 3 nedelje, zato sto sam pisala adminu da mi obrazlozi zasto brise predmet, od tog dana mi nije nista uklonjeno.
2021 02 20
Molim Vas, zna li neko zašto slike neće da se uploud-uju?? Veličina je i ispod 2mb Unapred hvala
2021 03 29
1 2