> REASHOP:
> > Kriskriskris:
> > Pa kome god da izadje u pretrazi, procitace da pise Like Iv Ice, jasno je naglaseno da je po uzoru.
> > Svejedno, ako pogledate temu gde sam pitala clanice, koje pravilo krsim, videcete da je rec o plavoj haljini, koju mi je admin konstantno brise, a ne ovoj.
> Ne znam kako je bio postavljen oglas za kraljevsko plavu haljinu, koji je obrisan, ali ovaj sada već stoji netaknut duže od 3 nedelje.
> Tagovi teoretski služe da bi suzili i olakšali pretragu.
> Ako tražim original, unosim u pretragu: Iv Ice
> Ako tražim kopiju: like Iv Ice / kopija Iv Ice
> (Primer:
> Mnogi unesu za eko kožu tag koža ili odvojeno tag eko i odvojeno koža.
> Kad pretražujem jakne od prave kože, izađe mi duplo više artikala.)
Stoji netaknut 3 nedelje, zato sto sam pisala adminu da mi obrazlozi zasto brise predmet, od tog dana mi nije nista uklonjeno.
> REASHOP:
> > Kriskriskris:
> > Pa kome god da izadje u pretrazi, procitace da pise Like Iv Ice, jasno je naglaseno da je po uzoru.
> > Svejedno, ako pogledate temu gde sam pitala clanice, koje pravilo krsim, videcete da je rec o plavoj haljini, koju mi je admin konstantno brise, a ne ovoj.
> Ne znam kako je bio postavljen oglas za kraljevsko plavu haljinu, koji je obrisan, ali ovaj sada već stoji netaknut duže od 3 nedelje.
> Tagovi teoretski služe da bi suzili i olakšali pretragu.
> Ako tražim original, unosim u pretragu: Iv Ice
> Ako tražim kopiju: like Iv Ice / kopija Iv Ice
> (Primer:
> Mnogi unesu za eko kožu tag koža ili odvojeno tag eko i odvojeno koža.
> Kad pretražujem jakne od prave kože, izađe mi duplo više artikala.)
Stoji netaknut 3 nedelje, zato sto sam pisala adminu da mi obrazlozi zasto brise predmet, od tog dana mi nije nista uklonjeno.