Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Prodaja ovaj mesec

Iskreno i ako bi kupili nesto postarina je velika duks mi se dopadne 300din devojka salje pouzecem ..ptt je 250+provizija jer se njoj vraca novac nekih 50 to je bukvalno 2 duksa Kod nas ima jako puno radi Secon Hend ,ima markiranih stvari Orsay,Amisu H&M ,sto je jos najbolje sve je spakovano po bojama ,cene od 50 esarpe i kape ,kosulje 100,duksevi-haljine-suknje ima i za 150 ,a kaputi i jakne 300,cak i posteljina ,dobro to obicno izbegavam ali imamo u jednoj ulici najmanje 6 takvih radnji i moze se kupiti svasta za jeftini novac,izdvojim subotu i celi dan mogu sve lepo pogledati ,razumem da ovde ima i lepih stvari ali neke devojke preteruju
2021 02 19
Ovaj mesec slabo ovde, na instagramu ok, ali ništa posebno. Verovatno će tek sad smena garderobe, pa će biti bolje jer imam dosta prolećnih jakni. Mada ne bi bilo loše udomiti i vunene džempere, nema se kud s njima. 😊
2021 02 19
> Elma_93: > Iskreno i ako bi kupili nesto postarina je velika duks mi se dopadne 300din devojka salje pouzecem ..ptt je 250+provizija jer se njoj vraca novac nekih 50 to je bukvalno 2 duksa > Kod nas ima jako puno radi Secon Hend ,ima markiranih stvari Orsay,Amisu H&M ,sto je jos najbolje sve je spakovano po bojama ,cene od 50 esarpe i kape ,kosulje 100,duksevi-haljine-suknje ima i za 150 ,a kaputi i jakne 300,cak i posteljina ,dobro to obicno izbegavam ali imamo u jednoj ulici najmanje 6 takvih radnji i moze se kupiti svasta za jeftini novac,izdvojim subotu i celi dan mogu sve lepo pogledati ,razumem da ovde ima i lepih stvari ali neke devojke preteruju Zato se ja trudim kad uzimam nesto, da uzmem par predmeta upravo zbog te postarine.🙃
2021 02 19
Ja imam baš još malo predmeta i valjda će se i to prodati, ovog meseca samo dve stvarcice 😂
2021 02 19
Ovde sam prodala 2-3 stvari, ali na instagramu sam oko 10ak stvari ovaj mesec :))
2021 02 19
Meni ovde generalno slabo ide, ako sam imala 8 prodaja za godinu dana. Na Insta i Fb idu komadi nakita sa nižom cenom ovog meseca, a imala sam i jedno iznenađenje - od Limunda sam odustala, više ga i ne posećujem, ali pre 5 dana sam prvi put nešto tamo prodala tako da možda dodam i nove komade pa neka stoje. Da napomenem da sam tu lumino ogrlicu stavila još u novembru i tek sada je otišla 🙂
2021 02 19
Meni se na ovom sajtu najlakse prodaju skuplji komadi, sve sto je jeftinije stoji mesecima...cudno bas ali tako je Koje facebook grupe preporucujete za prodaju?
2021 02 20
Meni nikako, ili pun inbox razmena, čak mi je jedna članica tražila da joj spustim za 3x cenu košulje, jer je to "Zarina" košulja , kažem nije, valjda ja znam gde sam je kupila i čiji je brend... Onda bi da menjaju se sa svojim starim stvarima za nove, itd.. Uglavom, tako sam dobro sopingovala za 50$ preko nekog sajta na rasprodaji, samo brojim dane da mi stignu stvarčice. Jesss Jesss 😂✨✨✨
2021 02 21
Meni ovde slabo,iako su kvalitetne stvari po pristupacnim cenama plus i dosta decije garderobe polovne i nove sa etiketom,po smesnim cenama. Na Limundu mi ide mnogo bolje,iako su cene u proseku za sto din vece zbog provizije.
2021 02 21
> Nensina: > Meni ovde slabo,iako su kvalitetne stvari po pristupacnim cenama plus i dosta decije garderobe polovne i nove sa etiketom,po smesnim cenama. > Na Limundu mi ide mnogo bolje,iako su cene u proseku za sto din vece zbog provizije. A Nensi, kako kacis na limundu, standardno? Licitaciju?
2021 02 21
Ja sam novi clan, do sada sam prodala samo jedan artikal :( . Kako mogu da prodajem vise? Trudim se da napravim lepe fotografije, ali nista.. neki tip?
2021 03 08
U poslednje vreme slabo
2021 04 21
Bas slabo ide prodaja, spustila sam cene, sve mi je po 500,1000 i nista. Bukvalno su stvari ili jednom nosene ili nikad. Pogotovo farmerice niko ni da pita. Zanima me kako limundo funkcionise?
2021 05 07
1 2