Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Prodaja ovaj mesec

Caos drage moje,zanima me kako ide prodaja kod vas? Meni samo zamene se nude,bukvalno muk za prodaju :') :') :')
2021 02 19
Ja imam samo raspitivanje za predmet i kad odgovorim vise ni traga ni glasa od clanica nema. Generalno slabo, skoro sam postavila 20ak stvari i nista. Malo veci broj pregleda i to je to. Ja mislim da dok nam jos prolepsa vreme da ce ici bolje dok dobijemo svi malo vise energije.
2021 02 19
Ovde na sajtu samo raspitivanja i ponude za razmene uz poprilično osećajne priče kako im se moj artikal baš sviđa, a nemaju novca da ga kupe. Dok sam pre dva dana prodala 10ak stvari na Facebooku :D Trebalo je još jedan paket da pošaljem, ali je devojka odustala od kupovine u poslednjem trenutku. A pre toga ne bilo sve mrtvo nekih mesec dana sigurno 😩
2021 02 19
Ja sam imala solidnih prodaja ovde i na Limundu jednu vecu, za divno cudo. Stavila sam dosta novih oglasa povoljno pa su se javljale devojke, ali mislim da ce biti bolje od proleca posto su uglavnom stvari za taj period.. sta znam @UltraStore u kojoj grupi na fejsu prodajes? Ja sam se uclanila u neke, ali tamo se prodaje sve na veliko ili po 50-100 dinara komadi, neka otrcana roba zali Boze
2021 02 19
Meni super ovaj mesec. Prodajem ovde i na limundu, kupindu i na fejsu i kad se sve prodaje zbroje ja sam zadovoljna.Zene su nekada skepticne kad kupuju pa kad im stigne budu odusevljene i opet se vrate da kupuju , tako da imam dosta stalnih musterija
2021 02 19
> Ana880: > Caos drage moje,zanima me kako ide prodaja kod vas? > Meni samo zamene se nude,bukvalno muk za prodaju :') :') :') Na Facebook-u odlično, malo i sajt kupujem prodajem, ovde dve prodaje. Hepi sam jer su otišle sve zimske stvari (ostale neke jakne). Meni su iskreno Vaše cene dosta jake. Bar na prve dve strane, pa dalje nisam ni gledala. (dobronameran savet, svako stavlja cene koje želi)
2021 02 19
SvetlanaRadic - ovo sam konkretno prodala preko grupe "💕 kutak za licitacije I cenkanje 💕" 😁
2021 02 19
Ja na primer ovaj sajt shvatam kao neki vid razonode, i eto da prodam ili kupim neki komad garderobe obuce ili odece po povoljnoj ceni bez obzira da li je novo ili polovno. Tako da se ne opterecujem da li sam nesto prodala, jer niti zaradjujem niti zivim od ovoga ali svako za sebe.😊
2021 02 19
I kupuje se i prodaje. Svetlana Radic, ja sam prodavala samo u jednoj grupi na FB, neka expat grupa, skroz se OK prodaje u njoj (fini komadi, naravno), sve se prodaje, a nije pretrpana. Ja sam izasla jer me ubijala jedna engleskinja, adminka, sa slikama (nesto je imala pik na mene, dozvoljavala ocajne slike, a meni pisala kilometarske poruke sa savetima sta da poboljsam na fotografijama...)Probaj neku tako grupu.
2021 02 19
Kod mene ili prazan inbox ili odjednom nagrnu više njih 😂 Mada svakako slabija je prodaja u poslednje vreme.
2021 02 19
Pih...sve u svemu, lose. ;(
2021 02 19
Ja ovog meseca nisam imala nijednu prodaju... Ali, bice bolje :)
2021 02 19
Ja imam problem sa kupovinom posaljem poruku da bi narucila predmet i ne dobijem odgovor, iskreno bolje bih se osecala da me clanice oteraju u pm nego ovaj silent treatment :')
2021 02 19
> bloodytears: > Ja imam problem sa kupovinom posaljem poruku da bi narucila predmet i ne dobijem odgovor, iskreno bolje bih se osecala da me clanice oteraju u pm nego ovaj silent treatment :') ISTOOOOOO, znaci od svih stvari najvise se za to iznerviram!!! Vise clanica su samo usle, videle poruku i izasle i nisu se vracale na sajt niti dale ikakav odgovor, WTF
2021 02 19
> Aaanaaaa: > Ja na primer ovaj sajt shvatam kao neki vid razonode, i eto da prodam ili kupim neki komad garderobe obuce ili odece po povoljnoj ceni bez obzira da li je novo ili polovno. > Tako da se ne opterecujem da li sam nesto prodala, jer niti zaradjujem niti zivim od ovoga ali svako za sebe.😊 Takodje 😊 Delimo misljenje. Super ovog meseca Boga mi, par stvari prodala, nesto manje kupila, razmenila i tako. U svakom slucaju, dobar pocetak godine 😁
2021 02 19
1 2