Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Savet? Kako se postaviti??

Cao, pisem ovde jer nisam bila do sad u slicnoj situaciji i smatram da bi trebalo da se posavetujem. Naime, poslala sam devojci posiljku (ima 10tak dana), pratila istu i vidim da je u posti, devojka kaze da ce je podici sutradan, medjutim to se nije desilo. Nakon 2-3dana opet pisem devojci, i ona mi poruku seen-uje bez ikakvog odgovora. Znam da paket stoji u posti 5radnih dana, nakon cega se vraca (sa duplom postarinom naravno), ali zahvacen je ovaj praznik i vikend i verovatno zato i dalje ne mrda. Ja ne znam sta mi je ciniti? Svesna sam da cu 99.99% ja platiti tu duplu postarinu, ali zasto je TOLIKO tesko odgovoriti na poruku, reci nesto, a prvenstveno i dogovarati saradnju bez namere da se podigne paket??
2021 02 19
Da li je platila unapred paket? Ako jeste, nemojte preuzeti paket kada se vrati. (Dobijete obaveštenje o prispeloj pošiljci i nazovete odmah kurira da ne isporuči paket.) Najverovatnije neće podići paket. Šaljem uz uplatu unapred, pa ne molim nikoga da preuzme svoje stvari.
2021 02 19
Ja sam imala takvu situaciju u decembru. Devojka je podigla prvi paket koji sam joj poslala, drugi sam poslala takođe sa otkupom pri preuzimanju jer nije bilo problema sa prvim i taj 2. paket ( inače ravno 6 puta jeftiniji) nije podigla. Vratio se, dupli ptt, ne odgovaranje na poruke itd. Meni je bilo glupo da je zovem i da joj dosađujem i tako ne samo porukama, jer se ne poznajemo 🤷🏼‍♀️ Ne preostaje Vam ništa osim da pratite paket i nažalost, čekate njegov povratak. Ako Vam je ok - pozovite je. Poruke ignorišu jer smatraju da je ok biti drzak i bezobrazan u virtuelnom svetu. Može im se... Ovde šaljemo uvek uz neki "rizik". Osim ako se ne praktikuje uplata pre slanja...
2021 02 19
Nije, dogovor je bio pouzecem 😞 Nisam smatrala da imam preterano mnogo utisaka da zahtevam placanje unapred, ali eto opekla sam se, i znam za ubuduce. Ali me brine i sto ne vracaju nazad, mozda i nju zovu da preuzme iz poste-ali ih kulira kao i mene. Da li ovo zasluzuje negativnu? (Naravno ako mi se ikad vrati😅) > REASHOP: > Da li je platila unapred paket? > Ako jeste, nemojte preuzeti paket kada se vrati. (Dobijete obaveštenje o prispeloj pošiljci i nazovete odmah kurira da ne isporuči paket.) > Najverovatnije neće podići paket. > Šaljem sa uplatom unapred, pa ne molim nikoga da preuzme svoje stvari.
2021 02 19
Upravo to. Nije mi se desila ovakva ‘saradnja’, ali ima nas raznih. Ja maksimalno izlazim u susret, cak sam spremna i za vracanje posiljke ukoliko nesto ne odgovara, ali eto... > Marija____: > Ja sam imala takvu situaciju u decembru. Devojka je podigla prvi paket koji sam joj poslala, drugi sam poslala takođe sa otkupom pri preuzimanju jer nije bilo problema sa prvim i taj 2. paket ( inače ravno 6 puta jeftiniji) nije podigla. Vratio se, dupli ptt, ne odgovaranje na poruke itd. Meni je bilo glupo da je zovem i da joj dosađujem i tako ne samo porukama, jer se ne poznajemo 🤷🏼‍♀️ > Ne preostaje Vam ništa osim da pratite paket i nažalost, čekate njegov povratak. Ako Vam je ok - pozovite je. > Poruke ignorišu jer smatraju da je ok biti drzak i bezobrazan u virtuelnom svetu. Može im se... > Ovde šaljemo uvek uz neki "rizik". Osim ako se ne praktikuje uplata pre slanja...
2021 02 20
Naravno, ako se vrati paket, ocenite negativno saradnju uz objašnjenje zbog čega. (Osvetničke negativne uklanja administrator na zahtev.)
2021 02 20
Ne mogu Vas utesiti, verovatno ce se vratiti, volela bih da pogresim. Iskreno, ne vidim nista dobro u trazenju slanja pouzecem, plati se znatno vise postarine, nije nikakvo osiguranje od prevare (u paketu moze biti bilo sta kao sto se vec desavalo, a ne znate sta je dok ne platite). Nista sad ne mozete uciniti, mozete cekati cudo (da je podigla, pracenje posiljke ne funkcionise dobro ovih dana, proverite sa postom gde je posiljka ili eventualno novac, mozda je preuzela i platila, ostaje pitanje nejavljanja...) ili podici svoj paket, platiti duplu postarinu, ostaviti negativnu i napisati u opis profila da ne saljete pouzecem. Srecno, volela bih da se ispostavi da je clanica neodgovorna samo u vezi poruka.
2021 02 20
Skroz ste u pravu, i sve ste rekli u poslednjoj recenici. Ovo mi je za nauk. Samo sam se nadala da ce obe strane biti zadovoljne, ali to nije uvek moguce i uvek postoje situacije u kojoj neko ostane ostecen. 500din nije nista naspram mirnog sna. > TatCat: > Ne mogu Vas utesiti, verovatno ce se vratiti, volela bih da pogresim. Iskreno, ne vidim nista dobro u trazenju slanja pouzecem, plati se znatno vise postarine, nije nikakvo osiguranje od prevare (u paketu moze biti bilo sta kao sto se vec desavalo, a ne znate sta je dok ne platite). > Nista sad ne mozete uciniti, mozete cekati cudo (da je podigla, pracenje posiljke ne funkcionise dobro ovih dana, proverite sa postom gde je posiljka ili eventualno novac, mozda je preuzela i platila, ostaje pitanje nejavljanja...) ili podici svoj paket, platiti duplu postarinu, ostaviti negativnu i napisati u opis profila da ne saljete pouzecem. > Srecno, volela bih da se ispostavi da je clanica neodgovorna samo u vezi poruka.
2021 02 20
Ja sam jednom platila duplu poštarinu, jer sam ispala glupa i poslala clanici koja nema uopste ocena, imale smo super komunikaciju, ni na kraj pameti da ce mi se vratiti posiljka.. I dalje saljem pouzecem, nikako da se opametim, bas mi je zao ako Vam se vrati posiljka, znam kako je bezveze placati duplu postarinu, stvarno niko nema para za bacanje...
2021 02 20
Ja sam nekoliko puta pominjala slucaj koji sam imala (jos uvek imam), devojka je platila i nije preuzela posiljku. S vremena na vreme je podsetim (da plati pola te duple postarine ), obeca da ce se organizovati, da ce mi javiti kad da posaljem... I nista. Vec skoro dve godine sam rob te posiljke. Niti da je bacim, niti da prodam, poklonim, bezveze, placeno je. Premestam je sa mesta na mesto. Totalno van pameti. Svi koji traze pouzecem imaju istu pricu, imam malu bebu, ne mogu da izlazim, bla bla... Na kraju isto koriste decu, bolest i slicno kao opravdanje, ispadne kriv i gresan onaj ko je platio duplu postarinu ("Vrednija vasa postarina od zivota mog deteta ili mog").
2021 02 20
Ja sam uvek sumnjičava za slanje sa otkupom, ali na kraju uvek pošaljem ako mi nuje tražen broj računa za uplatu. Jednom mi se desilo i to na drugom sajtu KP neki ludak poručuje sve i svašta i nikad ne podiže posle sam saznala na fejsu u cb grupama. Inače sam baš pre par dana imala saradnju sa članicom koja nema nijedan utisak, poslala sam joj pouzećem i uredno je preuzela paket, meni se isto dešava da ostanem sa malo para na računu pa nisam u mogućnosti da uplatim online a cimanje mi je neki drugi način pa zamolim da mi se pošalje sa otkupom ali nikad nisam odbila da primim paket, možda je to neka karma :D Ali da svakakvih ima, to jeste, nadam se da će članica podići paket :")
2021 02 20
Imam pitanje takođe vezano za jednu saradnju i treba mi savet. Naime članica je zainteresovana za pantalone, poslala sam joj mere ali je ona za to da se nađemo u gradu (iz istog smo grada) da npr ode i proba u nekoj radnji u kabini pantalone pa da onda vidi da li da ih uzima ili ne. Meni se u međuvremenu javlja dosta članica za te pantalone. Moje pitanje je šta vi mislite o tome? Da li da joj dozvolim da proba i da možda ne uzme ili da jednostavno kažem da to ne radim i da pantalone prodam nekome ko je stvano zainteresovan za njih? (pišem u ovoj temi da ne bih otvara novu a slične su stvari donekle) Pozdra, Milica :")
2021 02 20
> smilicas: > Imam pitanje takođe vezano za jednu saradnju i treba mi savet. Naime članica je zainteresovana za pantalone, poslala sam joj mere ali je ona za to da se nađemo u gradu (iz istog smo grada) da npr ode i proba u nekoj radnji u kabini pantalone pa da onda vidi da li da ih uzima ili ne. Meni se u međuvremenu javlja dosta članica za te pantalone. Moje pitanje je šta vi mislite o tome? Da li da joj dozvolim da proba i da možda ne uzme ili da jednostavno kažem da to ne radim i da pantalone prodam nekome ko je stvano zainteresovan za njih? > (pišem u ovoj temi da ne bih otvara novu a slične su stvari donekle) > Pozdra, Milica :") Na profilu piše lično preuzimanje, ali ne i proba, tako da bih ja pre prodala prvoj sledećoj zainteresovanoj članici, ipak ovo nije butik da se isprobava :)
2021 02 20
smilicas, imas izbor izmedju sigurnih kupaca i eventualnog kupca (ona nije odlucila da ce kupiti, odlucila je da proba, kao ovde na sajtu da imate nekog ko je odlucio da kupi i nekog ko trazi jos mera, slika itd.-prodacete onom ko je vec odlucio da kupi.).
2021 02 20
> makilis: > > smilicas: > > Imam pitanje takođe vezano za jednu saradnju i treba mi savet. Naime članica je zainteresovana za pantalone, poslala sam joj mere ali je ona za to da se nađemo u gradu (iz istog smo grada) da npr ode i proba u nekoj radnji u kabini pantalone pa da onda vidi da li da ih uzima ili ne. Meni se u međuvremenu javlja dosta članica za te pantalone. Moje pitanje je šta vi mislite o tome? Da li da joj dozvolim da proba i da možda ne uzme ili da jednostavno kažem da to ne radim i da pantalone prodam nekome ko je stvano zainteresovan za njih? > > (pišem u ovoj temi da ne bih otvara novu a slične su stvari donekle) > > Pozdra, Milica :") > Na profilu piše lično preuzimanje, ali ne i proba, tako da bih ja pre prodala prvoj sledećoj zainteresovanoj članici, ipak ovo nije butik da se isprobava :) Upravo, zato sam ipak i htela da se posavetujem ovde sa svima vama. Ipak mi je cilj da prodam stvar a ne da izgubim i jednog potencijalnog kupca i ostale sigurne. Hvala na savetu i Vama i TatCat <3
2021 02 20