Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Brisanje oglasa! Misljenje!

> AppleRed: > Činjenica da mnogi koriste slike koje veze nemaju sa predmetom, često se reklamiraju i prolazi. Kolaži su meni OK ako pokazuju isti ili skoro identičan predmet da se vidi kako stoji jer na sebi ne možemo prikazati verodostojno. I ja bih se slozila sto se kolaza tice.. :) Verujem da admin ne moze da isprati sve, prosto je nemoguce.. ali promena pristupa to je definitivno potrebno :)
2021 02 28
Da ne otvaram novu temu... već tri dana za redom mi se brišu oglasi sa MOJIM LIČNIM AUTORSKIM FOTOGRAFIJAMA! Znači, ja ne skidam fotografije sa neta, ne objavljujem nište nedozvoljeno, samo lične polovne i nove stvari, u čemu je problem????
2021 03 01
> neo031: > Da ne otvaram novu temu... već tri dana za redom mi se brišu oglasi sa MOJIM LIČNIM AUTORSKIM FOTOGRAFIJAMA! Znači, ja ne skidam fotografije sa neta, ne objavljujem nište nedozvoljeno, samo lične polovne i nove stvari, u čemu je problem???? Ove za skijanje stvarno izgledaju profi. Ako su te slike možda je to razlog?
2021 03 01
Izgledaju stvarno profi, ali se vidi da su profi slikane i da nisu sa neta.. Zaista mi je zao.. verovatno admin nije skontao da ste sami slikali :) ali hajde brze bolje da se obrisu.. E o tome pricam sve vreme.. Da budemo malo ljudi i da budemo brzi na dobro a ne na zlo..❤
2021 03 01
Ne postoji ni jedan sajt gde se korisniku brisu oglasi, banuje se li snosi bilo kakvu sankciju bez predhodnog upozorenja. Samo MK.
2021 03 01
> neo031: > Da ne otvaram novu temu... već tri dana za redom mi se brišu oglasi sa MOJIM LIČNIM AUTORSKIM FOTOGRAFIJAMA! Znači, ja ne skidam fotografije sa neta, ne objavljujem nište nedozvoljeno, samo lične polovne i nove stvari, u čemu je problem???? Mislim da ste kacige zadenuli u neodgovarajucu kategoriju
2021 03 01
I opet se vracamo na sustinu, da je potrebno jasno definisati pravila. Ne verujem da je na bilo kojem drugom sajtu zabranjeno u opisu napisati neku rec koja moze da iskoci u pretrazi, pa i da iskoci u pretrazi, pa sta.. ne vidim problem.. jedino sujeta da neko nesto mooozda ne daj Boze ne proda.. ni ovde nije u pravilnuku napisano, ali neke devojke kazu da se brisu i takvi oglasi.. A i svakako je lakse i brze upozoriti korisnika nego mu bez ikakvog objasnjenja obrisati oglase. Zasto admin bira ovaj drugi metod on zna.. To vise govori o adminu :)
2021 03 01
> AppleRed: > > neo031: > > Da ne otvaram novu temu... već tri dana za redom mi se brišu oglasi sa MOJIM LIČNIM AUTORSKIM FOTOGRAFIJAMA! Znači, ja ne skidam fotografije sa neta, ne objavljujem nište nedozvoljeno, samo lične polovne i nove stvari, u čemu je problem???? > Ove za skijanje stvarno izgledaju profi. Ako su te slike možda je to razlog? Da, upravo te fotografije. Može admin da upozori da ne skidam fotografije sa neta, ja priložim exif fotografije gde se vidi da je moja i to je to. Znači, kada je neka drljava fotografija gde se ništa ne vidi na ionako očajno maloj rezoluciji na ovom sajtu to je onda ok. A ako utrošim svoje vreme da napravim pristojne fotografije e onda ne valja? Uvek naglasim da su fotografije autorske.
2021 03 01
> TinuninuDiva: > > neo031: > > Da ne otvaram novu temu... već tri dana za redom mi se brišu oglasi sa MOJIM LIČNIM AUTORSKIM FOTOGRAFIJAMA! Znači, ja ne skidam fotografije sa neta, ne objavljujem nište nedozvoljeno, samo lične polovne i nove stvari, u čemu je problem???? > Mislim da ste kacige zadenuli u neodgovarajucu kategoriju Da li možete da mi kažete koja je kategorija onda odgovarajuća obzirom da drugima nisu brisali oglase sa kacigama koje su u raznoraznim kategorijama. Takođe su mi i naočare bile obrisane za koje sam sigurna da su u ispravnoj kategoriji.
2021 03 01
> neo031: > Da ne otvaram novu temu... već tri dana za redom mi se brišu oglasi sa MOJIM LIČNIM AUTORSKIM FOTOGRAFIJAMA! Znači, ja ne skidam fotografije sa neta, ne objavljujem nište nedozvoljeno, samo lične polovne i nove stvari, u čemu je problem???? Pitajte aministratora preko mejla. Najverovatnije oprema za skijanje (osim odeće za skijanje) spada u nedozvoljene predmete, jer ne postoji egzaktna kategorija za to. Naznačite u poruci i to da su lične fotografije. Bolje je da te predmete prodajete na drugom sajtu, jer bi bila šteta zbog ovoga zaraditi negativnu.
2021 03 01
> neo031: > > TinuninuDiva: > > > neo031: > > > Da ne otvaram novu temu... već tri dana za redom mi se brišu oglasi sa MOJIM LIČNIM AUTORSKIM FOTOGRAFIJAMA! Znači, ja ne skidam fotografije sa neta, ne objavljujem nište nedozvoljeno, samo lične polovne i nove stvari, u čemu je problem???? > > Mislim da ste kacige zadenuli u neodgovarajucu kategoriju > Da li možete da mi kažete koja je kategorija onda odgovarajuća obzirom da drugima nisu brisali oglase sa kacigama koje su u raznoraznim kategorijama. Takođe su mi i naočare bile obrisane za koje sam sigurna da su u ispravnoj kategoriji. Kacige nemaju svoju kategoriju i zbog toga su nedozvoljen predmet i zato vam brisu oglase,kao i naocare za skijanje,znam bezveze ali takva pravila. Te predmete oglasavate na forumu,ali po meni bolje objaviti oglase na kp i prodace se odmah
2021 03 01
Mnoge clanice ukljucujuci i mene u poslednje vreme imaju problem sa time, masovno se svima brisu oglasi. Uglavnom ispadne da za neke stvari izgleda nismo ni svesne da navodno "nisu dozvoljene" ili se za nesto vec prekrsilo pravilo u vezi njih (iako nema smisla), a za neke stvari izgleda brisu nasumicno, jer su meni recimo brisali predmete mojih ličnih, privatnih fotografija, koje su mi bile među najboljima, pa mozda delovale kao sa neta i tome slično... U svakom slucaju, kada se pita zasto, admini se ne oglasavaju i nema odgovora, pa moramo izgleda da nagađamo šta navodno nije bilo u redu...
2021 03 02
Meni je obrisan oglas gde je bilo oznaceno rezervisano,ne znam zasto je to odjednom zabranjeno
2021 03 02
I meni nema logike da ne postoje kategorije za neke univerzalne stvari ali se slažem sa članicama, zato vam brišu @neo31. To je kao da ja od moje drugarice Smilje, građevinskog inženjera stavim na prodaju njen zaštitni šlem sa gradilišta. Njen je i lep je, baš lep, roze i radi sve što treba šlem da radi na gradilištu ali nije njena krpica a još manje kapica kao ni vaše kacige za skijanje (potkategorija: kape). Oglasite u odgovarajućem podforumu a svakako prodaćete to lako na LKO/KP iduće sezone. To što vas je admin primetio u odnosu na druge može biti ili što su to novopostavljeni ili novoprijavljeni oglasi/predmeti. Svakako nije dozvoljeno jer u krajnjem slučaju nema odgovarajuću kategoriju (tako ja nisam mogla oglasiti profi pertle za patike npr.) i nemojte se stresirati, prodaćete drugde ili pokloniti. Ne gubite energiju na nepotrebne stvari.
2021 03 02
1 2 3