Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Trazim kucu na moru na poklon!

Slatko ste me nasmejale 😀😀😀 Hvala 😘
2021 03 04
> srebrna: > Pogresan podforum 🤣🤣🤣🤣🤣 buahahahahahaha :')
2021 03 04
> AppleRed: > Ima toga pod Tražim dosta često. Isto tako mi nije jasno Tražim - razmene i ništa konkretno. Jao ubise me te teme! Zar nije lakse naci profil osobe koja se razmenjuje, naci tamo odecu za razmenu i pitati za istu?! I na sve to ih ponavljaju svaki bogovetni dan
2021 03 04
Bolji su oni što traže neki ekstra specifičan artikal ISKLJUČIVO RAZMENA, HITNO slanje danas!!! - a na profilu imaju tri artikla 😂 Ili npr na mom profilu dominiraju veličine XS i S, što donekle asocira da i ja nosim XS S I još imam gomilu slika stvari na sebi pa se može I videti. Svud naglašavam da ne radim razmene I opet mi stižu poruke sa pitanjima za razmenu od članova koji npr imaju samo dečiju garderobu, samo garderobu u veličinama L i XL...
2021 03 04
Da da, to je potpuni hit :') ljudi stvarno gledaju na sve nacine kako da uvale
2021 03 04
Meni je hit kad traže novo sa etiketom (za poklon) za razmenu isključivo i naravno moderno i kvalitetno, gde nemaju ništa sa etiketom, cene visoke, a odabir nikakav. Na profilu obavezno stoji da razmene ne rade, ali imaju neki rodjendan za 2 dana, jebi ga, iskrslo 😄
2021 03 04
I za taj rođendan im trebaju Gucci papuče, original, nove sa etiketom, samo za "realnu" razmenu - artikal za artikal 😂
2021 03 04
Pa, to- jedan na jedan! Ako dobiju kopiju, sledi otvaranje teme na forumu, pod nazivom *Prevara* sa tekstom- Ja sam dala kao nov dzemper, realno opisan, Zara (obučen 5-16 puta) plaćen 8000, a ona mi uvalila kopiju, što znači da je prevarant. Jeste dobra kopija, prirodna koža, ali fejk je fejk! Samim tim što nije realno opisala, na crnu listu ide. Neistomisljenici stop!
2021 03 04
Jos veci hit je sto se ja budala primim na molbe za pomoc, posaljem sve zivo cak i novac, ono prevaranti a neki i preminu. Omg, sada stvarno da nekome ocajnicki treba pomoc ja se bukvalno lupim u glavu , sama sebi kazem disi, ne citaj, nisi empaticna, nemoj... A, mene vuceee i vuce, ma daj nece te izvaditi to u zivotu, sada se bukvalno borim da preskocim takve teme >:(
2021 03 04
> jacaikaja: > Meni je hit kad traže novo sa etiketom (za poklon) za razmenu isključivo i naravno moderno i kvalitetno, gde nemaju ništa sa etiketom, cene visoke, a odabir nikakav. Na profilu obavezno stoji da razmene ne rade, ali imaju neki rodjendan za 2 dana, jebi ga, iskrslo 😄 Jaoj da, slažem se, ima mnogo takvih situacija haha 😂
2021 03 04
Zdravo. Nova sam članica i svakog dana učim ponešto novo o svemu ovome. Prvo da kažem da ste me od srca nasmejale. Hvala ❤❤❤ A sada ako neko može da mi objasni kako to izgleda.. Dobiješ poruku u kojoj piše: Izvini, da li bi mogla da mi pokloniš ovo? Ili ide bez izvini ? 😂😂😂😂
2021 03 05
> Iz_mog_ormara: > Zdravo. Nova sam članica i svakog dana učim ponešto novo o svemu ovome. Prvo da kažem da ste me od srca nasmejale. Hvala ❤❤❤ > A sada ako neko može da mi objasni kako to izgleda.. Dobiješ poruku u kojoj piše: Izvini, da li bi mogla da mi pokloniš ovo? Ili ide bez izvini ? 😂😂😂😂 Ide lako, ako zelis da joj poklonis, poklonis joj, ako ne zelis, ne poklonis, moze izvini, ne mogu da ti poklonim a i ne mora 😊 Tvoj nalog, tvoja stvar dok god postujes pravila 👍
2021 03 05
😂😂😂😂 Ok. Hvala. Da znam za u buduće.
2021 03 05
Pa niko te ne prisiljava da poklanjas, nisi Caritas. Sve sta zelis da radis sa svojim predmetima je samo tvoja stvar dok god radis fer i korektno prema drugim clanicama, prema sebi i prema sajtu.
2021 03 05
Jasno ❤
2021 03 05