Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

POTREBAN MI JE SAVET

Devojke, članica traži da joj pošaljem predmet bez otkupne cene a iznos nije uplatila. Pritom nema nijednu ocenu. Ne znam šta da radim jer sam se par puta opekla na sajtu. Smatra da nije korektno da ja njoj tražim pare unapred. A dešavalo mi se da mi traže predmet samo na jedan dan zbog proslave i vrate ga nazad pod izgovorom da im ne odgovara veličina. Definitvno treba da se bavim iznajmljivanjem Već mi se dešavalo i da pošaljem predmet i članice ne žele da podignu paket ili odustanu posle 5 dana. Ne znam kako da se ogradim a opet preko telefona mi deluje ok.
2021 03 04
Uvek sam uplacivala unapred do sada, relativno sam nova i nemam puno ocena i bas zbog toga nisam htela da budim sumnju nekom i uzrokujem stres. Ako nema ni jednu ocenu do sada, nemojte pustiti da vas neko ucenjuje. Ili uplata unapred ili nista od trgovine. Prodacete predmet nekom drugom... ili necete, ali bar necete ostati bez njega. To je moj savet kao nove clanice i kupca ovde.
2021 03 04
To je njen problem, ona je nova bez ocena i nema nikakva prava da ona Vama diktira uslove. Pritom Vi imate pozitivne tako da ste Vi mnogo sigurniji... sve je vise prevaranata na ovom sajtu, nemojte je slati da bi ste prodali posto-poto, bolje uljudno odbiti ako je Vas uslov uplata pa slanje, naci ce se drugi kupac
2021 03 04
Meni nije bas najjasnije vase objasnjenje - kako trazi da posaljete bez otkupa...pa to znaci da zeli da uplati unapred a onda vi ne biste da trazite novac unapred...Pa koja onda opcija ostaje: da dobije predmet pa onda da vam plati? I ko bi uopste tu opciju prihvatio cak i da ima neku ocenu? :|
2021 03 04
> MALAODSTILA: > Meni nije bas najjasnije vase objasnjenje - kako trazi da posaljete bez otkupa...pa to znaci da zeli da uplati unapred a onda vi ne biste da trazite novac unapred...Pa koja onda opcija ostaje: da dobije predmet pa onda da vam plati? I ko bi uopste tu opciju prihvatio cak i da ima neku ocenu? :| Opet isto razmišljamo. 🤩 Kako može bez otkupa, pa toga nema nigde.
2021 03 04
> AppleRed: > > MALAODSTILA: > > Meni nije bas najjasnije vase objasnjenje - kako trazi da posaljete bez otkupa...pa to znaci da zeli da uplati unapred a onda vi ne biste da trazite novac unapred...Pa koja onda opcija ostaje: da dobije predmet pa onda da vam plati? I ko bi uopste tu opciju prihvatio cak i da ima neku ocenu? :| > Opet isto razmišljamo. 🤩 > Kako može bez otkupa, pa toga nema nigde. Pridružujem se. Potpuno je besmisleno tako poslati bilo kome, osim kada poklanjate. P. S. Komunikacija ide preko mk poruka; nikakvi telefonski razgovori i viber poruke i sl. https://mojekrpice.rs/forum/t/558184/problem-prilikom-saradnje-poruke
2021 03 04
> AppleRed: > Opet isto razmišljamo. 🤩 > Kako može bez otkupa, pa toga nema nigde. Pa zdrava logika. 😉🙏
2021 03 04
Ko je ona da smatra onako kako njoj odgovara, a nije realno?! Mozda haljinu neće ni platiti, ni vratiti. I zašto prihvatati vraćanje, ako mogu detaljne mere da se pošalju? Sami sebi pravite problem. I iznajmljivanje se naplaćuje.
2021 03 04
Uvek sam prvo uplaćivala na račun i zbog manje poštarine, nemojte slati tako, nemate garanciju da ce Vam uplatiti
2021 03 04
x-) x-) x-) е, свашта.
2021 03 04
> Njenjam: > Devojke, članica traži da joj pošaljem predmet bez otkupne cene a iznos nije uplatila. Pritom nema nijednu ocenu. Ne znam šta da radim jer sam se par puta opekla na sajtu. Smatra da nije korektno da ja njoj tražim pare unapred. A dešavalo mi se da mi traže predmet samo na jedan dan zbog proslave i vrate ga nazad pod izgovorom da im ne odgovara veličina. Definitvno treba da se bavim iznajmljivanjem 😂 > Već mi se dešavalo i da pošaljem predmet i članice ne žele da podignu paket ili odustanu posle 5 dana. Ne znam kako da se ogradim a opet preko telefona mi deluje ok. vec ste sve sami pitali i odgovorili tako da Vam nasi saveti nisu potrebni. Hocete da Vas posavetujemo? Ok Posaljite joj bez otkupa tj poklonite Hocete nas poslusati?
2021 03 04
Hvala puno na dobronamernim savetima Tek sada vidim da komunikacija treba da se odvija isključivo putem sajta jer ovako neću moći da dokažem ukoliko mi ne uplati novac a dobije predmet. Slala sam bez otkupa ali kada je bila baš niska cena. Zadnja situacija je bila da mi je članica ostavila podatke (inače ima preko 100 utisaka) ja joj napisala da šaljem istog dana jer je rekla da će uplatiti citiram ODMAH. Igrom slučaja nisam stigla da pošaljem istog dana i nakon 5 dana kada sam joj poslala poruku odgovorila je da odustaje. Ne bih želela da dobijem negativnu ocenu ako joj ne pošaljem paket zbog čega sam i postavila temu. Hvala još jednom, divne ste
2021 03 04