Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Nedoumica............

Prvi put mi se ovako nešto desilo na ovom sajtu, jedna osoba je sa predumišljajem mi je rezervaciojm blokirala predmet koji prodajem na način što se pre 3 dana javila i tražila podatke za uplatu, kao uplatiće odmah, najkasnije sutra ujutro, ja njoj pošaljem podatke i tražim njene podatke, a ona kaže "moje podatke (ona je kupac, ja prodavac) ćete dobiti kada vam legne uplata." Iste sekunde sam znala da je prevara, ne znam kako, odmah sam znala o čemu je reč, i od tada sam joj svaki dan slala poruke i neće da odgovori, a loguje se svaki dan. Uopšte mi nije stalo da uplati ni da joj prodam stvar već je očigledno da je to namerno uradila jer ne mogu ništa sa tom odećom za koju sam joj poslala podatke da uradim, ne mogu nikome da prodam jer će možda namerno uplatiti, a ja sam, na primer, prodala ono za šta je ona imala rok od 24 h da plati, a sama je rekla da uplaćuje najkasnije sutradan od dana javljanja. BUkvalno čisto iživljavanje, a uz to ima moje podatke. Njagore u svemu je što u isto vreme još jedna osoba javila kao zainteresovana je za taj predmet, i zamislite slučajnosti ta osoba koja se ne javlja, od ukupno jednog utiska koji ima ima upravo od ove osobe koja se javila da želi istu tu stvar. Moj zaključak je da osoba sa profila koji se javlja i stalno me pita da li se javila osoba koja je prva rezervisla je ista osoba i da sa lažnog, tj drugog profila rezervacijom predmeta bez ostavljenih podataka kupuje vreme tj. drži rezervaciju. Da li ovde ima neki admin da mu se obratim?
2021 03 11
Meni se desila slicna situacija skoro, s tim sto sam ja posle pet dana ponovo oglasila predmet bez razmisljanja. Ali razlika je u tome sto se meni nije javila druga zainteresovana clanica za isti predmet. Mislim da treba da se ozvanice jasna pravila oko rezervacija, cuvanja i td. Ovako proizvoljno odredjivanje moze dovesti do neprijatnih situacija.
2021 03 11
Pogotovo sto ja i dalje brojim i sakupljam pozitivne utiske kao novi clan 😂😂😂😂
2021 03 11
U mom svakom oglasu, ispod predetaljnog opisa predmeta i dimenzija za koje utrošim sate sedeći dok postavljam,je naglašeno da je rezz 24h,odn 24h imaju vremena da uplate. Ukoliko se članica ne oglasi u tih 24h, skidam rezervaciju i predmet je dalje u prodaji. Ima zlatnih devojaka, koje znaju šta hoće, traze podatke za uplatu,ostave svoje i saradnja se završi u roku od 10min. Ali ima i onih, primera radi, koji u 26 dana pišu 4x ja sam još uvek zainteresovana za papuče, uplatiću Vam. I ništa🤣 Namirišem kada me neko voza, pa tada ni ne stavim rezervaciju. Ali isto tako ima situacija kada pokleknem, iz razumevanja, jer zamole da se predmet sačuva na par dana, do plate i sl, i tipa danas, dobijem otkazane 2 rezervacije, uz najgluplje izgovore. A za iste te dve rezervacije prošle nedelje su me izule sa dodatnim pitanjima i potpitanjima, a kod mene u svakom oglasu stoji 5slika, krpica na modelu pa izbegnemo i onaj deo u mislima kako li stoji kada se obuče, plus etiketa, detaljan opis, sastav materijala i dimenzije. Za takvo postavljanje svakog predmeta počev od slikanja i mjerenja je potrebno zaista mnogo. I bezbroj puta nakon iscrpnih dopisivanja, ne dobijem ni hvala. Ali da ima zlatnih članica ima. Prva ne bi nekoga dodatno angazovala pitanjima ukoliko nisam zaista zainteresovana za predmet, a za ne daj Bože da mi nešto ne odgovara, prvo bi se izvinula najiskrenije što sam prodavcu oduzela vreme koje mi je posvetio. Ovde svakako raznih ljudi ima, ali se uvek radujem kada mi se devojke zadovoljno vraćaju, i kada imam divne kulturne i besprekorne saradnje.
2021 03 15
1 2